avatar uživatele

bwana

Jméno
bwana
Věk
Bydliště
praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Mizerové 2
Bad Boys 2
100 %

skvělý film

pro mě jeden z nejlepších filmů,nechybí tomu nic,jsou tam skvělé akční scény,honičky,střílečky,jednoduchý,zajímavý děj,skvělí herci,vtip,prostředí,efekty,skvělá dvouhodinovka

1. října 2007
plakát filmu
Rocky Balboa
Rocky Balboa
90 %

skvělé zakončení

tato série je moje oblíbená,poslední díl (možná),je dobře udělaný,boj v ringu skvělý,chybí mi tam song tygří oči

25. září 2007
plakát filmu
V jako Vendeta
V for Vendetta
50 %

zklamání

čekal jsem od toho trochu více,chvílemi jsem se nudil,málo akčních scén,hezkou Natalii pak ostříhali,zajímavý konec to trochu zachránil

25. září 2007

Costner umí

tento film mě překvapil,i když byl hodně dlouhý nenudil jsem se, byl zajímavý,je tam akce a je to zajímavá myšlenka příběhu,zajímavá města a pohled do jiné budoucnosti jako u Vodního světa.Kevin Costner předvedl nadprůměrný herecký výkon a tenhle film stojí za shlédnutí i když nemá takový ohlas jako Tanec s vlky,Osobní strážce nebo Vodní svět.

22. srpna 2007
plakát filmu
Demolition Man
Demolition Man
90 %

skvělý hit

skvělý film,skvělý příběh,výborná akce,výborné postavy Stalloneho a Snipese se skvělými výkony,hlavně v akčních scénách,humorné s plno dobrými hláškami,v 90 letech skvělý hit a to trvá dodnes,rád se na to podívat jednou za čas,tento film nesmí chybět v mé sbírce.Bullocková je též výborná.

22. srpna 2007
plakát filmu
Krvavý diamant
The Blood Diamond
70 %

to je obraz Afriky

podle mě je to zajímavý příběh o realitě Afriky,hlavně Siery Leone,kde je taková situace,nechybí tam,co v Africe je a to povstalci,dělníci,vládní garda,misionáři,uprchlické tábory.Je to vhodně zkloubené s dramatem příběhu,akcí,přestřelkami,dialogy herců.Hodně dobré herecké výkony včele s Di Capriem.

14. srpna 2007
plakát filmu
Ultraviolet
Ultraviolet
80 %

slušná akce

z hlediska akce,bojových scén,efektů a hlavní hrdinky je to dobré,ale někdy jsou scény až moc přehnané,podobné stylu matrixu.Příběh není až tak dobrý,ale jde vlastně hlavně o akci.Mila Jovovich předvedla velmi slušný výkon, hlavně v bojových scénách.Fanouškům akčních filmů doporučuji.

14. srpna 2007
plakát filmu
Vetřelci vs. Predátor
AVP: Alien vs. Predator
80 %

zajímavé,skvělý nápad scénářů

pro fanoušky sci-fi filmů a hlavně těchto monster je to skvělý film,děj je dobrý,ale film je krátký,mohlo by tam být více akčních,bojových scén.Je výborné,že tam je více monster obou druhů.Budu se těšit na další pokračování.

14. srpna 2007
plakát filmu
Noc v muzeu
Night at the Museum
70 %

něco co tu ještě nebylo

zajímavá komedie s výborným Stilerem,příběh je zajímavý,protože je to něco nového,co tu ještě nebylo,vhodné pro menší děti,stojí to za podívání.

14. srpna 2007
plakát filmu
Blade
Blade
100 %

skvělý akční hit

je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů,skvělé bojové scény skoro po celý film,skvělý hlavní hrdina v podání výborného W.Snipese,skvělá hudba,efekty,dobrý příběh.Takhle má vypadat výborný akční film s bojovými scénami.Blade je skvělá jízda od začátku do konce.

14. srpna 2007
plakát filmu
Blade II
Blade II
100 %

skvělý akční hit

takhle má přesně vypadat akční film,který pro mě o trochu i předčil první díl.Výborné akční bojové scény od začátku do konce,skvělá techno hudba,efekty,zajímavý příběh,prostě takhle má vypadat pořádný akční film z bojovými scénami.W.Snipes opět předvedl,že Blade je jeho nejlepší role,která je pro něho stvořená.Blade je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a na bojové scény se můžu dívat pořád.

14. srpna 2007