avatar uživatele

mato1112

Jméno
Věk
34 let — narozeniny slaví za 132 dní (Panna)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ctihodný občan
Law Abiding Citizen
50 %

Tak som zrovna tento film dopozeral. Nemám okolo filmov nejaké vyhranené názory ale film bol značne nemorálny nechutný a odporný. Film sa snaží sa byť inteligentný ale stavia jednu blbosť na druhej. Herecké výkony sú oukej. V polovici filmu, keď mi nebola jasná pointa filmu by som dal tak 10% hodnotenie. S postupom času som ale pochopil, že chce poukázať na prehnilosť súčasného sveta a pomocou dier v právnom systéme ukázať čo sa môže stať, a ako rýchlo sa to môže stať.

27. června 2010
plakát filmu
Predátor
Predator
100 %

Hororovo - akčná klasika, z ktorej by si dnešní tvorcovia mali brať príklad. Komando drsňákov je vyvádzané z miery niečím, s čím sa ešte nestretli. Myslím si, že každý koho akčné scifi zaujíma by si Predátora nemal nechať ujsť.

2. února 2010
plakát filmu
100 %

Nemožem si pomocť tento film som fakt hltal. Nemyslel som si, že je Ben tak dobrý herec ale tu ma presvedčil. Dokonca aj úlohu smetiara som mu uveril :D. Škoda, že Liv Tyler nedostala viac priestoru. Pekný film.

1. února 2010
plakát filmu
100 %

Vynikajuci akcny film s vhodne komedialnymi prvkami. Snipes a Harrelson k sebe pasuju, Jennifer Lopez je ako pasť na oko ale to prežijeme:)

23. ledna 2010
plakát filmu
V údolí Elah
In the Valley of Elah
60 %

Film má chatrný dej a vcelku nezaujímavú zápletku avšak je tu zaujímavo poukázaný dopad vojny na človeka a že to neobnáša len strieľanie "tých zlých" niekde v zákopoch. Koniec filmu zanecháva zimomriavky na chrbte, kedy je každý rád že nemusel byť v nejakej vojne. Okrem toho však nemá čím zaujať. Herecký výkon Tommy Lee Jonesa je skvelý ale to film nespasí.

23. ledna 2010
plakát filmu
Probuzení v Renu
Waking Up in Reno
90 %

Skvelá komédia o dvoch manželských pároch stredného veku čo si idú vyhodiť z kopýtka do víru kasín a divokej zábavy, pričom cestujú naprieč polovicou USA. Pekne vykreslené postavičky hlavných protagonistov si obľúbite a určite neoľutujete čas, ktorý pri filme strávite.

23. ledna 2010
plakát filmu
Těžká váha
Cinderella Man
40 %

Max Baer

Nebudem sa v názore vyjadrovat k samotnému filmu, ktorý je ako celok je vcelku kvalitným dielom. Čo ma však urazilo, nahnevalo a pohoršilo je vykreslenie postavy Maxa Baera ako zvieraťa, ktorý zabil v ringu 2 ľudí a ešte bol na to aj hrdý. Ernie Schaaf, ktorého vraždu mu pripísali zomrel síce v ringu, ale proti úplne inému protivníkovi. Je síce pravda že Franke Campbell zomrel v nemocnici po zápase s Baerom. Druhá strana je fakt, že Baer bol za ním v nemocnici a po jeho smrti vyslovil ľútosť a podporoval finančne jeho manželku a platil štúdiá jeho deťom. Začal piť, podliehal depresiám, nikdy sa so smrťou Campbella nezmieril a už nikdy nebol ako predtým. Vo filme sa hlavnému hrdinovi vyhráža tiež zabitím....faktom je že v priebehu zápasu Braddockovi povedal že mu praje tie peniaze za zápas. Tiež tvorcovia zamlčali fakt, že pred zápasom Baer prehlásil "Želám Jimmimu šťastie a bez ohľadu na to čo sa stane dúfam, že budeme mocť byť priateľmi". Nehnevajte sa milí tvorcovia filmu ale toto je prahsprosté očierňovanie historicky reálnej postavy Maxa Baera, ktorý bol v skutočnosti ozajstný gentleman a hrdina svojej doby.

24. prosince 2009
plakát filmu
Terminator Salvation
Terminator Salvation
90 %

Súhlasím, mal som veľké obavy z toho, že autori stavili len na značku Terminator a veľké efekty. Bol som milo prekvapený, dokonca je koniec aj trocha dojemný, dýchla tam atmosféra druhého dielu. +bonusový bodík za Arnieho (aj keď len na pár okamihov a počítačového ale stejne hehe)

11. prosince 2009
plakát filmu
Pravdivá romance
True Romance
100 %

Veľmi dobrý film, ktorý sa na nič nehrá...zdá sa mi tak trocha iný ako ostatné, prišlo mi to nejako dosť realistické, vedel som si v koži hlavného hrdinu predstaviť sám seba, neviem to presne definovať, ale určite si treba toto dielko pozrieť

29. listopadu 2009
plakát filmu
Rocky IV
Rocky IV
30 %

Súhlasím, štvorka je jednoznačne najhorší diel série...námet americký boxer vs ruský sám o sebe až taký zlý nie je ale dobrý západ a zlý východ je otrepaný trápny a nudný....klaďas Rocky a Drago nadopovaný steroidmi....ak by niekto taký existoval Rocky je mŕtvy po 20 sekundách v ringu....a to, že je finálny zápas totálne science fiction chápe každý kto aspoň trocha rozumie boxu. Dávam 30% za Rockyho...a jeho odhodlanie bojovať ako v každom filme o Rockym:))

21. května 2009
plakát filmu
Rocky III
Rocky III
90 %

Trojka je podľa mojho názoru spolu so šestkou najlepší diel série....celé je to dosť akčné....Clubber je fakt záporák avšak nezachádza až do extrémov ako Ivan Drago vo štvorke....páči sa mi aj vystúpenie Carla Weathersa vo filme...a páči sa mi tiež, že Rocky sa KONEČNE uhýba súperovým úderom:D...čo by boxer aj mal:D:D....dávam 90%

21. května 2009
plakát filmu
80 %

hoci je začiatok filmu ťažkopádny, akonáhle sa to rozbehne budete celkom nadšení, hoci potenciál filmu bol vačší....Kvalitné herecké výkony hlavných hercov sú samozrejmosťou:) Film rozhodne má niečo do seba a čas, ktorý pri ňom strávite nebude zbytočný

11. května 2009
plakát filmu
8. míle
8 Mile
90 %

Eminem v prekvapivo dobrom hereckom výkone stvárnil úlohu rappera Jimmyho v chladnom "story from other side of life". Príbeh chalana ktorý si v živote chce niečo dokázať nesadne každému ale ja dávam 90%

16. února 2009
plakát filmu
Bathory
Bathory
80 %

takže o historickom pozadí udalostí vo filme nič neviem takže to nebudem hodnotiť ale bol som na tento film v kine zaposobil na mňa veľmi dobre depresívna atmosféra počas celého filmu, cenzúra žiadna čo tiež napomáha reálnosti a vernosti, snáď mi tam vadili tí mnísi tie ich vynálezy čo mali obohatiť film vyzneli trápne a Mádl bol úplne mimo kvality, Polívka trocha lepšie ale tiež hrozné, ale čo ma dostalo bola charizmatická predstaviteľka hlavnej hrdinky ktorá podala veľmi dobrý výkon...až mi slabo prišlo keď som na ňu pozeral:)...takže film vcelku priemer ale vďaka hlavnej hrdinke dávam 80%...

25. srpna 2008
plakát filmu
Mizerové 2
Bad Boys 2
80 %

kvalitná strieľačka, stačí sa posadiť k TV zapnúť repráky na plné pecky vypnúť mozog a sledovať, zaručujem že sa nudiť nebudete, vkuse sa niečo deje. Len toho strieľania a výbuchov je na moj vkus až moc ale na druhú stranu niektoré vtipné dialógy fakt nemajú chybu. Akčný film ako sa patrí ale jednotka sa mi páčila predsa len trocha viac.

25. srpna 2008
plakát filmu
20 %

toto je proste hrozné horror má byť o tom že sa má človek báť a je v napätí čo sa stane. Múzeum voskových figurín bolo pre mňa o tom že som čakal akou zvrhlou smrťou zahlušia tvorcovia ďalšiu obeť. Paris hilton ani nekomentujem herecké výkony tiež nie.Horror je o tom že sa má človek báť...ale tu sa mi chcelo skor zvracať:P

25. srpna 2008
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
100 %

Film má 2,5 hodiny ale vy budete sledovať pozorne každú jednu sekundu a úplne sa do filmu vžijete....nebudem viac komentovať toto je najlepší film aký som kedy videl a kto to nevidel prichádza o úžasný filmový zážitok

25. srpna 2008
plakát filmu
Walk The Line
Walk The Line
100 %

Takže, o Johnnym Cashovi som nevedel nič a musím uznať že po zhliadnutí tohto masterpiece som sa o túto country legendu začal zaujímať a zohnal si aj pár songov. Skvelo zvládnuté stvárnenie hlavných protagonistov, skvelá hudba a hlasy hercov v hlavných úlohách sú fakt vynikajúce ak ešte vezmeme do úvahy že to nie sú profesionálni speváci...celkovo zaujímavý príbeh rozprávajúci životnú cestu slávneho Johnny Casha s jeho vrcholmi a pádmi stojí určite za zhliadnutie....a ten happy end....proste paráda, stačí sa len posadiť a ponoriť sa do skvelej atmosféry filmu

17. března 2008
plakát filmu
Hvězdná pěchota
Starship troopers
90 %

Tak tento film je fakt kvalitný akčný masaker ako sa tento žáner sluší a patrí. Máme tu drsných pešiakov čo sa vydávajú do boja za svoju drahú Zem. Máme tu obrovských hnusných chrobákov, máme tu veľmi kvalitné efekty,aj keď film už pár rokov brázdi televízne obrazovky.No a sú tu aj pekné slečny a nejaká tá romantická zápletka aby sa nepovedalo. Proste akčné sci-fi, ktorému nič nechýba, takže nezabúdajte: "Jedinej dobrej brouk je mrtvej brouk!":)

26. října 2007
plakát filmu
Oscar
Oscar
100 %

Proste perfektné. Humor zo starej školy má aj v dnešnej dobe navrch pred mnohými komédiami, na ktorých by sme sa mali smiať. Pekne vyfarbené postavy vás proste dostanú. Mafiánsky boss, ktorý sa chce stať slušným človekom zisťuje že to nebude tak jednoduché ako sa zdá. A ktože je ten boss? Predsa Sylvester Stallone, niečo vám poviem, čím menej zbraní vo filmoch používa, tým je lepší herec. Túto úlohu zvládol fakt na jednotku.

26. října 2007
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
100 %

Tak toto je dosť dobré. Neostáva mi nič iné než odporúčať všetkým fanúšikom týchto žltých postavičiek a obzvlášť Homera Simpsona, pretože tu je ešte o dosť vačší blbec ako v seriálovej verzii, a keď si poviete že už sa to viac nedá tak sa presvedčte:)

26. října 2007