Adioma

Jméno
Dominika
Věk
30 let
Bydliště
Plzeň
Twitter
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
You Don't Mess with the Zohan
90 %

Super!

Upřímně čekala jsem něco horšího, ale nakonec jsem byla příjemně překvapena. Celý příběh se mi zalíbil a vůbec nelituji toho, že jsem si na tento film udělala čas! Doporučuji!

3. února 2010
plakát filmu
Návrh
The Proposal
90 %

Bravo

Tento film je skvělým filmem loňského roku, díky Sandře. Moc se mi lbíil její výkon v tomto filmu a film byl sám o sobě skvělým. Rozhodně nelituji toho, že jsem ho viděla.

31. ledna 2010
plakát filmu
Avatar
Avatar
100 %

WAU

Takže, dneska jsem na tento film vyrazila s přáteli. 5íkala jsem si, že to bude další nudnej film, co budu muset vydržet, ale hned jakmile se to spustilo, bylo to jako droga. Děj nabral spád a mě ani nepřišlo, že v kině sedím již dlouhou dobu. Ještě větším překvapením pro mě byl brzký konec, i přesto, že film má 2 hodiny a něco, mě to přišlo jako chvilka. Upřímně, nelituji toho, že jsem na tento film vyrazila, protože to byl jeden z těch filmů, co se natočí jednou za dlouhou dobu. Avatar je jedním z nich.

30. ledna 2010
plakát filmu
Rychlí a zběsilí
Fast and Furious
90 %

Očekávání splnil

To, co jsem od tohoto filmu očekávala, se splnilo. Moc se mi líbil halvně protož, že se vrátily staré osvědčené postavy a díky tomu byl film výborným.

30. ledna 2010