avatar uživatele

Maret

Jméno
Věk
34 let — narozeniny slaví za 7 měsíců (Střelec)
Bydliště
Můj domov je tam, kde jsou mí přátelé...takže...=)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Prostě akce!

Neodolala jsem...když už to dávají v tv, tak proč se nepodívat? Ještě když to stojí za to...Plno akce, vtipu, Michelle Rodriguez, Colina, boj s dlouholetým parťákem a přítelem - tohle vždycky zabere...Jednoduše 90%!

28. srpna 2007
plakát filmu
Identita
Identity
70 %

Začátek se mi líbil...pak jsem se sice začínala nudit, ale konec filmu všechno překonal!!! Film nebyl ani krátký ani dlouhý...70%

26. srpna 2007
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
100 %

7.12.1941

Tohle datum nezapomenu! Kdyby to tak bylo vždycky, i ten děják by mi šel!=) Sqělé herecké obsazení, napětí, láska, akce, vtip, dobrodružství...co víc od filmu chtít! Pearl Harbor je perla mezi válečnými filmy!!! 100%!!!

20. srpna 2007
plakát filmu
Philadelphia
Philadelphia
100 %

Denzel!!!

Film s Denzelem Washingtonem = zaručená kvalita! Ještě vynikající výkon Toma! Philadelphii se nedá nic vytknout! I přes smutnou až depresivní náladu filmu...nikdy neodolám se na něho podívat znova a znova!

20. srpna 2007
plakát filmu
Sběratel kostí
The Bone Collector
100 %

základ

Podle mě je tenhle film 1 z těch, co musíte za každou cenu vidět! Doporučuju přečíst si i knížku - Jeffery Deaver je naprosto perfektní spisovatel a každá jeho knížka je nezapomenutelná! Zvláště další případy Lincolna a Amelie. Sběratel kostí patří mezi filmy, ve kterých se pořád něco děje a od kterého prostě neodejdete, dokud neskončí...Nejen kvůli hereckému obsazení!=) Angelina a Denzel to je výhra!

20. srpna 2007
plakát filmu
Zpověď královny střední školy
Confessions of a Teenage Drama Queen
0 %

Už nééé!

Komedie...Lindsay...TRAPAS!!! Ale to se dalo čekat...Výjimkou je možná film "Mezi námi děvčaty". Jinak nuda! Nejhorší Lindsyin film, zatím. Celkově není moc komedií, na které se podívám. K čemu je film (komedie) bez děje?

20. srpna 2007
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
80 %

Bridget nezklame!

1 z těch normálních komedií, na které se dá dívat pořád! René alias Bridget je naprosto úžasná! Nedokážu si představit někoho lepšího na jejím místě!

20. srpna 2007
plakát filmu
Hon za svobodou
Chasing Liberty
70 %

...

Nenáročná romantická komedie s Mandy Moore = úspěch. Co k tomu ještě dodat...Odpočinkový film pro pohodový večer!

19. srpna 2007
plakát filmu
Dlouhá cesta
A Walk to Remember
100 %

Nicolas Sparks!!!

Nejdříve jsem měla tu čest přečíst si knížku Nicolase Sparkse. O to větší pro mě bylo překvapení, když jsem zjistila, že je i film...nádherný film stejně jako samotná knížka!

19. srpna 2007
plakát filmu
Agent bez minulosti
The Bourne Identity
90 %

!!!

Super film! Když si vezmu kolik takových je...Nestačila jsem se u něho nudit, pořád se něco dělo a Mattovi tahle role sedla.

19. srpna 2007
plakát filmu
Crossroads
Crossroads
0 %

Už nikdy!

Ani nevím, jestli není zbytečné psát můj názor! Takový trapas!!! Myslím, že hodnocení 0% mluví za vše...Ale co se dalo čekat od Britney, že?

19. srpna 2007

Duo

Duo Burton - Depp (i když tentox jen s propůjčeným hlasem) nezklamalo!!! Díky kluci!=) Mrtvá nevěsta je luxusní film!!!

19. srpna 2007
plakát filmu
90 %

Drsná realita...

O tomhle filmu bych normálně řekla, že je sqělý, ale zní to hrozně...když si uvědomím, že se to fakt stalo. Je dobře, že jsou lidi, kteří mají na svědomí filmy založené na skutečnosti. Je to něco jiného než si to přečíst v novinách.

19. srpna 2007
plakát filmu
Blafuj jako Beckham
Bend It Like Beckham
20 %

Keira

Po pravdě...nehrát tam Keira, tak se na to asi nepodívám. Slušný začátek kariéry! Námět je sice originální, ale jinak nic moc.

19. srpna 2007
plakát filmu
A co když je to pravda?
Just Like Heaven
60 %

Hezké...

Jedna z mála romantických komedií, ke kterým se ráda vracím...Oběma představitelům role sedla a jako pár jim to taky slušelo. Po Vanity Fair si Reese vybrala zase dobře.

19. srpna 2007
plakát filmu
Muž v ohni
Man on Fire
100 %

NEJ

Tony Scott, Jerry Bruckheimer a do třetice Denzel Washington - perfectní kombinace!!! Tomuhle filmu nic nechybí. I když nejsem odborník, vím, že lepší už by to být nemohlo!!! 1 z NEJlepších filmů, co jsou!!!

19. srpna 2007
plakát filmu
90 %

Povedlo se!

Tenhle film se mi moc líbil, nejen kvůli Paula Walkera, který si umí dobře vybrat filmy, kde bude hrát!

12. srpna 2007
plakát filmu
100 %

Aplaus

Tenhle film je tak perfektní, jak je zamotaný! Nutí vás dodívat se do konce, a jakmile se všechno rozmotá, musíte nad ním přemýšlet a pak vám to stejně nedá a pustíte si ho ještě jednou, podruhé,...

10. srpna 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
100 %

Hm...

"Hm...", to byla moje první reakce při prvním shlédnutí. Nevěděla jsem, co si mám myslet. Některé scény mi přišly o ničem a u některých jsem doslova nedýchala...Ale to bych nebyla já, abych se na Piráty nepodívala ještě jednou. A čím častěji jsem se na film dívala, tím víc mě překvapoval...O5 mě tvůrci filmu nezklamali!!! A určitě mě nezklamou ani při dalších dílech!?=)

10. srpna 2007
plakát filmu
Kvaska
Kvaska
100 %

Zvědavost

Neříkám, že nejsem zvědavá na každý film, na který se chystám do kina...Ale u českých filmů to fakt jinak nejde...Ještě když je to dílo Landů!!! Už jenom název "Kvaska", dále obsazení a obyčejný, nenáročný děj, sqělá hudba a texty...Kvaska u mě vede na celé čáře!!!

10. srpna 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

4ever

Tomuhle říkám Film s velkým "F"! Málokdy se podaří, že mě film dostane hned ze začátku. Johnny Depp = Pan Herec. Prokletí černé perly je teprve začátek, jak pro celý fim, tak pro Jacka Sparrowa!!!

10. srpna 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Piráti válí!

Děkuju stvořitelům tohoto filmu! A hlavně díky za Jacka, protože přiznejme si, že bez něho by to byl možná pořád nejlepší film o pirátech, ale jenom průměrný. Piráti mě O5 dostali...Jen tak dál!!!

10. srpna 2007
plakát filmu
Bota jménem Melichar
Bota jménem Melichar
100 %

Výjimka

Existuje málo českých filmů, ke kterým se ráda vracím. A Bota jménem Melichar je jeden z mála, na který se vždycky těším!!! Tomuhle filmu tleskám...

9. srpna 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
100 %

+ i -

Celkově je Fénixův řád zatím nejlepší ze všech předchozích dílů...I když nvm, jestli se to dá srovnávat, každý je jiný. Na filmech o Harrym mě vždycky nejvíc zajímá, jak hodně se bude lišit od knih. A když jsem zjistila, jak dlouhý (spíš krátký) má být tento díl, moje zvědavost byla čím dál větší. Nemůžu říct, že jsem zklamaná, to naopak, ale...Každý má svoji oblíbenou scénu a ta moje tam chyběla. A scéna s prozrazením BA se jim vymkla z rukou. Lenka je naprosto úžásná, mezi ostatními vyniká, jakoby mezi ně ani nepatřila a přitom jo. Jsem zvědavá na její další výkony. Umbridgeovou vystihli maximálně! Už při pohledu na ní mám vztek. Co dokáže růžová a ten přeslazený hlásek plný lží. Jako celek Harry O5 nezklamal!!!

9. srpna 2007