avatar uživatele

Maret

Jméno
Věk
34 let — narozeniny slaví za 7 měsíců (Střelec)
Bydliště
Můj domov je tam, kde jsou mí přátelé...takže...=)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pravidla moštárny
Cider House Rules, The
80 %

Pravidla...

Nikdy nedávat na název filmu! A nepodceňovat filmy, na které se má koukat ve škole! ;-) Tenhle film...prostě krásný (úžasná Charlize, Tobey, děti a jejich herecké výkony). Doporučuju. Ne těm, kdo čekají akci, adrenalin....ale těm, kteří se rádi v klidu podívají na Film s velkým F, které chytne děj a těm, kteří se na konci pousmějí a řeknou si, že tenhle Film stál za vidění. Dobrou noc, Pravidla moštárny. :-)

26. března 2009
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
100 %

Šílenééé

a hlavně sqělééé!!! Až na doporuční kamarádů jsem se na to podívala...Jinak bych to asi ani neudělala, a to by byla teprve chyba! Tenhle film se jednoduše povedl a já bych se na něho mohla dívat pořád! Tak a konec chvály! 100%...a i to je málo!

30. října 2008
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
100 %

...

Tenhle film mi byl doporučen...a když se mi ho podařilo rychle a snadno sehnat, tak proč bych se nepodívala? Před chvílí jsem se na něho dodívala a nemám slov. Ještě teď utírám poslední slzu. ;) Ale fakt - tenhle film stojí za vidění, nic mu nechybí, není krátký ani dlouhý, žádná nuda...A to se vidí u filmů málokdy. Jen jsem zírala s otevřenou pusou. Menší hodnocení ani není možné....možná vyšší, ale smůla.

10. července 2008
plakát filmu
Nabít a zabít
Lucky Number Slevin
100 %

...

No...to byla jízda! Herecké obsazení, děj, rozmotání děje,...Prostě paráda! Skvělá sousedka Lucy, Josh a jeho hlášky, nehorázně klidný Bruce, Morgan Freeman...Už jen tyhle jména lákají! Další v řadě mých oblíbených filmů!

10. července 2008
plakát filmu
Holka na roztrhání
Sweet Home Alabama
100 %

...

Já tenhle film doslova "žeru"! Nemusím moc takové druhy filmů, ale tenhle...první láska, svatba, skoro rozvod, skoro svatba, návrat k první lásce...prostě romantika. Tenhle film si vždycky ráda pustím! Reese je perfektní!

10. července 2008
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

NIKDY

nezapomenu a NIKDY si tento film neodpustím! Nejen kvůli Johnnyho a jeho zpěvu, při kterém mám vždycky husí kůži...všichni herci podali sqělé výkony. Zpěv, hudba, děj...Tim Burton opět potvrdil svoji originalitu.

19. února 2008
plakát filmu
Parfém: Příběh vraha
Perfume: The Story of a Murderer
40 %

???

Tohle má být ten dlouho očekávaný film? Ten, o kterém se tak hodně mluvilo? Jean - Baptiste je zajímavý herec, a toť asi vše...Asi proto ho na konci filmu "samou láskou snědli"...Podle mě některé scény byly až moc přehnané, ale to je jen můj názor.

9. února 2008
plakát filmu
Zaříkávač koní
Horse Whisperer, The
100 %

Jednou...

a dost! Tenhle film je nádherný, ale jen poprvé to má "ono" kouzlo. Po druhé už mi to příjde zdlouhavé a chvilkama i nudné a některé části dokonce i zbytečné. Ale i přesto dávám 100% za to, jak jsem byla donucena brečet, to dokáže málokterý film...;)

10. ledna 2008
plakát filmu
Zlatý kompas
The Golden Compass
40 %

deamon

Čekala jsem víc...Už jen kvůli Nicole. Nemůžu říct, že jsem se nudila, ale nebylo to úplně ono. A kritici, kteří psali o tomhlem filmu jako o Harrym Potterovi v dívčím provedení jsou trochu mimo. Možná to, že Lyře neumřela maminka při autonehodě, jak jí řekli...jo tam podoba je. Ale dál? Jediné, co stálo za to je spojení člověka s deamonem.

27. prosince 2007
plakát filmu
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Home Alone 2: Lost In New York
100 %

xmas!

Vánoce = Sám doma!!! Tenhle film si nikdy nenechám ujít a rozhodně nehodlám porovnávat, který díl je lepší (jestli první nebo druhý). Říká se sice do třetice všeho dobrého, ale jsou i výjimky. Proste Vánoce bez Kevina to není ono!

26. prosince 2007
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
100 %

xmas!

Tak hodně pohodový film se vidí jen málokdy...A ještě když se vysílá o Vánocích, co víc chtít!? Sníh, vánoční songy, žádná nuda,...

26. prosince 2007
plakát filmu
Shrekoleda
Shrek the Halls
70 %

Vánoce

Tak na tuhle pohádku jsem se fakt těšila a neviděla jsem ji jen jednou! A určitě ne naposled. Vůbec nevadilo, že byla zrovna nějak dlouhá, aspoň mi ji nekazily reklamy!=) Prostě povedená vánoční pohádka!!!

26. prosince 2007
plakát filmu
Osm statečných
Eight Below
80 %

náhodou...

Úplně náhodou jsem na tenhle film narazila v tv...psi, které miluju, sníh a do třetice Paul Walker - sqělá kombinace!=) Nevím, co bych tomu měla vytknout. Film se povedl, nenudil, napínal, dojal...

3. prosince 2007
plakát filmu
Královna prokletých
Queen of the Damned
80 %

Fantasy...

Nic moc nálada, nic moc počasí, nic moc na práci...Tak proč se nepodívat na Královnu prokletých? Film o samotě, když je člověk sám sámotný...Sice na tomhle filmu nevidím nic hororového, ale oka. Fantasy jo. A hlavně hudba, ta je perfektní!

19. října 2007
plakát filmu
Next
Next
100 %

Next jede!

Na sci-fi budu muset brzo změnit názor...Matrix, Transformers, Next...Zmiňovat se o Nicolasovi jako super herci nemusím, ne? Tenhle film mě prostě dostal!!! I když nějaké chyby tam byly...ale kde nejsou, že??? Je to prostě jenom FILM!

6. října 2007
plakát filmu
Předtucha
Premonition
90 %

SandraB

Už jen kvůli ní stojí za to se na tenhle film podívat..."Věřte svým představám!"...měla jsem jiné představy o tomhle filmu, ale to, co jsem viděla, mě určitě nezklamalo...Takže: "Věřte Sandře!"=)

6. října 2007
plakát filmu
Zběsilý útěk
Running Scared
90 %

gr8!

100%...co dodat? Když se řekne Paul Walker, napadne mě Rychle a zběsile anebo...Running scared? Tenhle snímek se opravdu povedl, nemám mu co vytknout. Když už si myslíte, jak to je, tak to tak nakonec není. Nejistota až do úplného konce!

28. září 2007
plakát filmu
Osamělý mstitel
Man Apart, A
90 %

Pomsta

Téma "pomsta" mě vždycky zaujme...a vidět mstícího se Vina, tak to už mě zaujme maximálně! Tenhle film mám ráda a vždycky budu...a Vina taky!=) V nouzi poznáš přítele...výstižné pro tento film!

26. září 2007
plakát filmu
Dům u jezera
The Lake House
100 %

Keanu+Sandra

Tahle dvojka mě nikdy nezklame! Už jen kvůli nich mi stojí za to zkouknout film! Co říct k filmu? Prostě romantika!

25. září 2007
plakát filmu
Spider-Man 3
Spider-Man 3
80 %

3x a dost!

Možná, že se mi tenhle díl líbil nejvíc, ale už toho bylo dost! Vůbec by nebylo na škodu, kdyby nechali Spider-mana zemřít...je snad nesmrtelný??? Nejlepší byl pro mě vztah Peter - Harry...nejlepší přátelé, které nakonec rozdělila smrt. Co dodat...Do třetice všeho dobrého?

24. září 2007
plakát filmu
100 %

Dance, dance...

Tanec je droga? Umět takhle tančit, tak určitě! Neváhejta a zkoukněte Let´s dance! Maximálně se vám to nebude líbit a vypnete to.=) Super music, herci a hlavně TANEC! Možná se i zasníte, jaké by to bylo kdyby...

3. září 2007
plakát filmu
Lara Croft - Tomb Raider
Lara Croft: Tomb Raider
80 %

Jo!

Lara - Angelina...Angelina - Lara...už to je důvod podívat se na tenhle film! Archeologie nezradí a Angie už vůbec ne! Prostě supééér!

3. září 2007
plakát filmu
Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Lara Croft - Tomb Raider: The Cradle of Life
80 %

Jo, jo!

Nemůžu říct, který díl je lepší...Angelina předvedla opět úžasný herecký výkon! Umí si vybírat role! Proti ději taky nic nemám...nenudila jsem se!

3. září 2007
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

Paráda!

Nejsem žádný fanda sci-fi ale od teď jsem fanda "Transformers"!!! Zasmála jsem se, sem tam jsem nedýchala...film mě totálně strhl!!! Dokonce i Bumblebee mě dojal a to není člověk...K tomu sqělá hudba...Jediné, co mě šokovalo bylo prázdné kino! Doufám, že bude 2!? Protože tohle je sci-fi, které si prostě nenechám ujít!!!

31. srpna 2007
plakát filmu
Osudové léto
Blue Crush
50 %

Pohoda

Léto, sluníčko, moře...k tomu trocha adrenalinu a zábavy...50%! A nesmím zapomenout na drsně úžasnou Michelle Rodriguez!!!

28. srpna 2007