Pawe

Jméno
Pavla
Věk
Bydliště
Brno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

:)

Jak už jsem tu jednou psala, než mi to smazali .. :) Tenhle film je jeden z nejlepších, kterej sem viděla.. :) a hláška: CO OKO VIDÍ A UCHO SLYŠÍ... TOMU MOZEK VĚŘÍ .. Na té něco pravdy bude :) Prostě všem co ho ještě neviděli, radím ať ho zkouknou co nejdříve ... ♥ stoprocentně 100% ♥

2. července 2009
plakát filmu
Pohádky na dobrou noc
Bedtime Stories
100 %

:)

Joo na tendle film jsem se moc těšila,... a taky mě nezklamal :) ... hlavně jak "pršely" žvejky .. ♥♥ to bylo bombastické ... Prostě mega !!! x)

15. března 2009
plakát filmu
Requiem za sen
Requiem for a Dream
100 %

x)

Fakt luxusní film... i když jsem ho musela zkouknout 2x abych ho dokonale pochopila... fakt úžasnéé .. ta scéna jak si píchá do té rozhnisané ruky je fakt hrozna :( ale ten konec... nechtěla bych tak dopadnout...

15. března 2009
plakát filmu
Rockerky
Banger Sisters, The
60 %

ehm

Rockerky.. myslela jsem si že to bude lepší.. ale jako ušel.. :) i když někdy se to zamotalo tak, že sem to chtěla vypnout.. ale nakonec jsem se dodívala do konce :)

30. května 2007
plakát filmu
EuroTrip
Eurotrip
100 %

EuroTrip:) láááf filmík.. můžu na něj koukat pořád.. a furt mě baví ;) Mě osobně se líbí na 100% i s chybama :) ale těm co se nelíbí.. tak to je jejich věc.. a názor :) jinak můžu to všem doporučit.. na pobavení v poho.. hlavně ten konec.. jak je papežem atd.. :)

23. května 2007
plakát filmu
Stepfordské paničky
Stepford Wives, The
50 %

Pro někoho se to možná někdy občas zdálo jako nějaká noční můra :D ale jinak je to celkem celý umělý.. jak sou všichni blonďatí.. a dokonalí.. myslím že to by nikoho nebavilo.. nebo snad jo? ale je to celkem divný film.. sice sem ho viděla po2. ale jak nakonci.. to je hnus..

13. května 2007
plakát filmu
Moderní Popelka
Cinderella Story, A
100 %

Jojo, moderní popelka.. moocinky dobrej filmík.. :) koukala jsem na něj několikrát :) ale furt se mi líbí :) hlavně jak se "z popelky stane kráska" :D sice se mi zdá, že je Sam furt pěkná.. :D ale tak ty hadry by mohla změnit :D

12. května 2007
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
50 %

rafťáci.. mno myslím že lepší byli snowborďáci.. bo tady šlo jenom o to jedno... ale ve snowborďácích byly vtipné situace a furt se něco dělo.. ale jo ušlo to..

9. května 2007
plakát filmu
Osudový dotek
The Butterfly Effect
100 %

Zuppa

Toten film sem viděla asi 5x po sobě.. až po 2. sem ho pochopila :) ale jinak je úpe hafo mega moc dobrý film ;) mě se osobně mooooooc líbí.. :) ale někdy mi ho bylo líto.. :D i když někdy sem přemýšlela o začátku.. :)

8. května 2007