avatar uživatele

petttulka

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Prostě sexy
Sweetest Thing, The
70 %

Tenhle film neni nejlepší, ale ani nejhorší. Je tam dost vtipných scének a dobře sestavený herečky:) Je pravda, že se hodně týká sexu (takže asi na to nebudu koukat s pětiletou sestrou). Ale klidně se na něj podívám znovu.

28. prosince 2008
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
100 %

Opravdu MAMMA MIA!!!

Z tohoto muzikálu jsem naprosto unešená:) Byla jsem na něm v kině a k Vánocům jsem dostala i DVD. Můžu na něj koukat opravdu ve dne v noci. Má to pořádnej děj. Nejsem velká fanynka ABBY, ale teď se mi jejich písničky docela líbí. Teda aspoň pár určitě. Každopádně tenhle filmík si zalouží 100%!!!

28. prosince 2008
plakát filmu
Ro(c)k podvraťáků
Rock podvraťáků
90 %

Změna po Snowboarďácích a Rafťácích

Když jsem zjistila, že v tomto filmu bude hrát Vojta Kotek s Jirkou Mádlem, napadlo mě, že to bude zase něco na způsob Snowboarďáků či Rafťáků (tím nechci říct, že by se mi tyto dva filmy nelíbily). Ale to jsem se dost mýlila. Film byl naprosto skvělej. Vtipných scének tam bylo hned několik a tenhle film mohu vidět stále dokola.

18. června 2007
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
80 %

Poprvý, co jsem tenhle film viděla, tak mě ohromil. Originální scénář, super hlášky (které pak skoro všichni používali=)) Mohla jsem ho vidět klidně desetkrát denně... Teď se na něj taky občas podívám, ale už ho tolik nežeru.

18. června 2007
plakát filmu
Deset důvodů, proč tě nenávidím
10 Things I Hate About You
90 %

Super komedie se super lidičkama a skvělou hudbou. Můžu se na něj kouknout kdykoliv a nepřijde mi okoukaný.

13. května 2007
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
100 %

Tenhle film je vážně skvělej. Úžasné obsazení herců, dobře se pobavíte a možná i pobrečíte. Celý film doplňuje hudba převážně od Ivi Fühlingové. Tenhle filmík mi vždy zvedne náladu.

29. dubna 2007
plakát filmu
100 %

Tento film je naprosto skvělý. Je v něm romantika, emoce, skvělá hudba a mnoho dobrých mladých herců. Nejvíce se mi líbilo jak Derek učí Sáru kroky hip hopu a konec kde Sára dělá zkoušky na Julliard.

28. dubna 2007