avatar uživatele

Balduran

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Modrý blesk
Blue Streak
100 %

Super zábava

Herecký výkon Martina Lawrence byl výborný. Zvláště při řešení případů a se zdravým názorem na věc. Skvěle jsem se bavil a mohu jedině doporučit.

26. dubna 2008
plakát filmu
Pošetilost mocných
Folie des grandeurs, La
100 %

Super

Úžasný film, který mě vždy pobaví. Ať už dialogy, komické výstupy či jen grimasy obličeje Luis de Funese jsou prostě skvělé.

26. dubna 2008
plakát filmu
Podraz
Sting, The
100 %

Skvělý film

Tenhle film jsem jednou natočil a pak jsem na něj zapoměl. Jednoho dne jsem se nudil a tek jsem po něm sáhnul. Velice mile mě překvapil. Okamžitě jsem si ho zamiloval a spoustu současných filmů by se měly ještě dost co učit. Zápletka a v podstatě celý ten film byl tak do detailů promyšlený, že opravdu jsem se na něj musel podívat ještě jednou abych ho pořádně pochopil.

25. srpna 2007
plakát filmu
Černý rytíř
Black Knight
100 %

Super film

Tenhle film bych si klidně pouštěl denně. Bohužel na to nemam dost času, ale aspoň jednou za měsíc si ho pustím. Už ho umim skoro nazpaměť. Když někde hraje Martin Lawrence je jasný, že to děsně bláznivá komedie u které se člověk nenudí.

21. srpna 2007
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
30 %

Fraška

Tenhle film jsem viděl jen dvakrát v životě a doufam že taky naposled. Nechápu jak mohli Bruce Willis a Mila Jovovich kývnout na takovou kravinu. Zachraňovali to jen místy dobré hlášky a futuristická atmosféra.

21. srpna 2007
plakát filmu
Dračí doupě
Dungeons & Dragons
100 %

Film

Jelikož jsem vyloženě fantasy maniak, tak jsem hltal film až dokonce. Film sice neměl tak rychlý spád jak by se mi líbilo, ale vynahrazoval to hudbou a místy vtipnými texty. Celkem mě zaujalo, že tento film byl inspirován pravidly Dungeons and Dragons což je vlastně i originální název filmu. Potrvrzuje to třeba přítomnost orků, beholderů a jiné podobné fantasy havěti. Jediné co jsem trochu nepochopil byl závěr filmu u hrobu Snailse, ale jelikož jsem neviděl dvojku tak si myslím, že vysvětlení bude tam.

9. srpna 2007