avatar uživatele

0lie..

Jméno
Věk
36 let (Býk)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Powinost...

Quentin Tarantino a jeho kultovní film Pulp Fiction mi změnil život. Od té doby co jsem ho viděl uběhla řádka let, ale stejně musím říct, že jsem neviděl nic podobné a ani lepšího. Tarantinův osobitý styl je nenapodobitelný a pro ty kteří vidí svět jeho očima jsou jeho další snímky stoprocentní záležitost. Mluva, hudba a postavy jsou nezapomenutelné. Pro mě je prostě Tarantino NUMBER ONE.

15. září 2007
plakát filmu
Americká krása
American Beauty
100 %

True life

Film stojí na vynikajících hereckých výkonech a na scénáři, který měl opravdu co říct. Zde se sešla inteligence s originalitou. Naprosto úchvatné po všech směrech. Spaceyho nejlepší role. Co víc dodat???Snad užívejte si každého dne vašeho již tak úžasného života.

15. září 2007
plakát filmu
Petr Pan
Peter Pan
30 %

Jako malý jsem knížku miloval. A na film jsem se nemohl proto netěšit, ale zklamal mě ve všech směrech. Herecké obsazení se mi vůbec nelíbilo, a knížka byla pro autory scénáře snad jen bezcenný cár papíru. Kapitán Hook byl prostě hrozný už jen proto, že Dustin Hoffman ve filmu Hook je asi nepřekonatelný a víc jsem věřil, že Petr Pan je Robin Williams než Jeremy Sumpter. Tehle film se podle mě nemohl líbit žádnému fandovi Petra Pana.

15. září 2007
plakát filmu
Švindlíři
Matchstick Men
70 %

Ujde to..

Miluji filmy, kde jde o švindle a podvody. Filmy s tímhle obsahem mě nikdy nezklamali, ale musím říct, že švindlíři mě moc neohromili u prostřed filmu jsem myslel, že tak ubohý scénář nezachrání ani skvěle hrající pár Cage Lohman. Díky bohu konec byl opravdu nečekaný a dost si tak u mě vylepšil hodnocení z průměru na vyhovující.

6. září 2007
plakát filmu
Faunův labyrint
Laberinto del Fauno, El
100 %

Pohádka pro dospělé

Pohádka a horror dohromady na tom jsem nemohl chybět. Očekával jsem toho sice víc, ale snímek nesklamal. Masky jsou jak opravdové, brutalita na plátně nahání husí kůži. A konec rozpláče i bodygaurda z baru. Konečně jsem našel něco co se liší od ostatních pohádek a dokáže si udržet její kouzlo. SUPER!!!

27. srpna 2007
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Best movie

Pro mě jeden z nejúžasnějších filmů co jsem kdy viděl a nejen pro skvělí soundtrack, který nemá hluché místo. Hanks tu vytvořil nezapomenutelnou postavu, které dal srdce i duši. Film má vše co může náročný divák od filmu očekávat. Forrest run!!!

27. srpna 2007
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

Cool Mom Cool

Klobouk dolů Michael Bay dokázal z absolutně šílené látky stvořit nezapomenutelný akční trhák, který se jednoznačně stane kultovní záležitostí nejen pro fandy již dříve natočených animáků.

26. srpna 2007