avatar uživatele

Dahllie

Jméno
Věk
Bydliště
Liberec
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Ledové království

Subjektivně líbivé, hezké obrazy. Pár opravdu výborných vtipů a průpovídek. Ale při třetí písničce jsem měla pocit, že z toho kina prostě musím utéct. Když by se polovina z nich vystříhala, asi by to ničemu neublížilo, spíš naopak. Otázka ovšem taky je, co všechno je vinou českého dabingu.

16. prosince 2013
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
90 %

Kill Bill

Jak já nesnáším krev... Ale tady mi kupodivu nějak nevadí a přitom jí tu prolili hektolitry. Zpracované to je úžasně, hudba perfektní. Jen si ale říkám, jestli ona to vlastně není dokonale propracovaná parodie.

20. ledna 2013
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
100 %

propadla jsem

Celé zpracování Pána prstenů mě chytlo, ale musela jsem k němu dorůst. Když jsem Dvě věže viděla před deseti lety v kině, tak mě to absolutně nezaujalo. Jéžiši marja, čumět na to, jak se mezi sebou mlátěj zrůdy se vším možným... Teď už vím, že to není jen bitva v Helmově žlebu, že se tam dějí i jiné, zajímavé věci. A s každým dalším podíváním se tam nacházím něco nového.

14. ledna 2013
plakát filmu
Kouř
Kouř
90 %

je to fajn? je to fajn!

Zvláštní, divný, jiný, úžasný... a není pro každýho. ještě, že se ke mně dostal až teď. Vidět ho v telecích letech, letí na smetiště bez pochopení a to by byla škoda. Výbornej Dušek, neuvěřitelně úchylnej Caban.

12. ledna 2011
plakát filmu
Peklo s princeznou
Peklo s princeznou
80 %

ale jo

Musím říct, že přes to, jaké jsem z toho měla obavy, tak jsem byla nakonec potěšená. Na to, že je to pohádka moderní, tak je udělaná poměrně slušně. Viděla jsem už větší české hrůzy.
Co se týče jazyka, do kterého se tu mnozí pouští, kdyby mluvili jazykem doby, do které je děj zařazen (podle kostýmů by se to dalo dát k pozdnímu baroku), tak by plno z nás nerozumnělo ani slovo. Pro dnešní děti je kolikrát archaickým jazykem i to, co je normální pro nás přes dvacet.
Pár hlášek bylo výborných. Alžbeta Stanková v roli Muribany se mi moc líbila (i to, že si dokáže došlápnout na Lucifera).

5. června 2010
plakát filmu
Temný rytíř
The Dark Knight
80 %

Proč tak vážně?

To co předvedl Heath Leger bylo úžasné, jen je škoda, že to byla jeho derniera. Z celkového pohledu je Temný rytíř velmi dobře udělaný, jen by mu asi neublížilo být o nějakou tu minutu kratší.

15. srpna 2008
plakát filmu
VALL-I
Wall-E
90 %

Wall-e

Jednoduchá pointa, hezky udělané... žádný zázrak, ale milé a s tichým poselstvím k naší konzumní společnosti. Jen doufám, že se autoři v naší budoucnosti mýlí.

15. srpna 2008
plakát filmu
90 %

Komedie?

No komedií bych to asi nenazvala, i když některé scény jsou pěkné, hlavně když tam mají hlavní roli zvířata. Ale spíš je to pěkný romantický film s moc pěknou hudbou. A že já romantický slaďárny nemusim, tak tohle se mi líbilo.

24. dubna 2008
plakát filmu
Černý tulipán
Tulipe noire, La
100 %

Já tenhle film milovala celé dětství a asi se to nezmění. Ale to, že mě asi přivedl na studium historie se sem nehodí :-D Prostě na svou dobu super film s některými moc dobrými scénami.

19. dubna 2008
plakát filmu
Václav
Václav
100 %

Trojan

Trojan je prostě pan herec. Ale to, že u toho filmu budu nakonec bulet jsem nečekala. Jediné, co mi tak nějak nesedlo byla ta scéna, kdy je Lída u Václava.

5. dubna 2008
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
90 %

*

No, na můj vkus tam nakonec bylo trochu moc krve, ale jinak byl ten film úžasný. Co také jiného čekat od Tima Burtona. Ta jeho "posedlost" Viktoriánskou Anglií... Jen doufám, že budu v noci klidně spát. No a o té nádherné hudbě ani nemluvím.

9. března 2008
plakát filmu
Pomáda 2
Grease 2
50 %

.

Prostě nastavovaná kaše... a ještě s reklamama od NOVY jako to mám právě teď. Ale ještě že autor pozměnil role "slušňáčka" a "rebela" a taky auta za motorky... jinak by to bylo snad ještě horší.

21. srpna 2007
plakát filmu
Hotel Modrá hvězda
Hotel Modrá hvězda
100 %

:-)

Tak jako slunečnice každým dnem, otáčí se za sluncem, tak i já hlavu svou obracím jen za tebou...
můj nejoblíbenější filmeček bez barev

17. června 2007
plakát filmu
Kabaret
Cabaret
100 %

ty oči

ty její oči... to byla věc, která mě na Lise dost upoutala. Jinak perfektní satira na dobově aktuální věc. Nejvíc ale je ta scéna z venkova, kdy začne zpívat ten německý chlapec

17. června 2007