avatar uživatele

Terka20

Jméno
Terka20
Věk
37 let (Blíženci)
Bydliště
Kutná Hora
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
100 %

Mě se tenhle filmík moc líbil a nejvíc sem se vzhlédla v postavě Jolany. Už jsem tento snímek viděla asi šestkrát a můžu se na něj koukat pořád. Jen tak trošku nevím jestli tomu můžu dát název komedie protože jsem nejednou u toho bulela jak želva, ale je fakt, že někdy i smíchy.

23. května 2007
plakát filmu
Za plotem
Over the Hedge
100 %

Tak tento filmeček se mi moc líbil. Viděla jsem ho snad už 100krát a vždy se u toho náramně bavím. Nejvíc ze všech postav se mi ale líbí ztvárnění veverky, ta je naprosto úžasná a její hlášky mě rozesmějou pokaždé. Často se na to koukám se svým synem který je z tohoto filmu taky u vytržení.

8. května 2007
plakát filmu
Záhada Blair Witch 2
Book of Shadows: Blair Witch 2
90 %

Každý má jiný názor

Mě se naopak tento film moc líbil a to v tom, že pro mě horor není o tom, že tam jsou litry krve, porcování těl a další různý nechutnosti, ale naopak je pro mě hororem takovéhle psychické deptání které alespoň pro mě film obsahoval. Popravdě můžu říct že jsem si pak nadávala že já blbec na to vůbec koukala, protože sem se bála jít i na záchod a volala jsem kamarádce abych se vrátila opět do reality. Ale pravdou je, že 1. díl dvojka nepředčila. Ten kdo nepochopil pointu 1. dílu nemůže chápat ani dvojku a proto to některým lidem může připadat jako absolutní kravina, ale jak říkám, já při sledování tohoto filmu měla opravdu strach a husí kůži.

8. května 2007
plakát filmu
Záhada Blair Witch
The Blair Witch Project
100 %

Já jsem měla s tohoto filmu stísněný pocit a takoví zvláštní strach. Hodně mě tento film fascinoval a moc se mi líbil. Takovéto druhy filmů mě vystraší víc než nějaké horory kde jen někoho porcujou za živa a podobný nesmysly, to jsou pro mě spíš už takoví nechutnosti ze kterých se mi spíše zvedá žaludek než aby mi to nahánělo strach. Jsem moc ráda že se stále ještě natáčejí takovéhle psychologické filmy.

8. května 2007
plakát filmu
Nenávist
The Grudge
100 %

už nikdy

Tak tento horor mě děsí stále už jen když vidím obrázky z tohoto filmu tak mám na těle husí kůži a divnej pocit. Musím uznat, že už jsem se hodně dlouho u filmu nebála, ale tohle byla alespoň pro mě fakt síla. Dokonce kamarád přišel s dvd s tímto filmem s prosbou jestli si ho u mě může nechat, že to doma mít nechce, že se bojí už jen toho disku na kterým ten film je, takže opravdu už se raději na tento film nikdy znova nepodívám jak moc mě děsí.

8. května 2007
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

Nádhernej film

Tak tenhle snímek se mi mooooooc líbil. Vím, že jsem chodila do sedmé třídy, když ho tenkrát u nás dávaly v kině a já se strašně na to těšila. Ten smutnej konec mě ale docela naštval. Jinak hudba perfekt, efekty také, no prostě opravdu povedené dílo (také bylo náležitě oceněno). I když je to už od premiéry dost let, tak se stále na Titanik ráda podívám i dnes. Můžu po pravdě říct, že než jsem viděla tento film, tak jsem neměla o nějaké zkáze Titaniku ani ponětí. Mám moc ráda filmy co jsou točeny podle skutečné události.

4. dubna 2007
plakát filmu
Karcoolka
Hoodwinked
100 %

Bomba

Super film (tedy pohádka). Viděla jsem jí snad už stokrát protože můj 2,5letý syn jí vyloženě miluje. Vždy se u ní nasměju a pro mě je nej postava zpívající kozel.

4. dubna 2007
plakát filmu
S tebou mě baví svět
S tebou mě baví svět
100 %

Perfektní česká komedie, vždy se na ní ráda podívám a pobavím. Moc se mi líbí filmy s dětmi, protože ty nic nehrajou a v některých scénách je to i vidět.

4. dubna 2007
plakát filmu
Sám doma 3
Home Alone 3
10 %

Vůbec se mi tento díl nelíbil. Děj už je ohraný a kdyby tento snímek nevznikl vůbec by mi to nevadilo.

4. dubna 2007
plakát filmu
Sám doma a bohatý
Ri¢hie Ri¢h
40 %

Kdyby se to nejmenovalo Sám doma tak by se mi to i líbilo, ale s tímto názvem já nesouhlasím, protože to se sám doma 1 a 2 nemá kromě hl. hrdiny absolutně nic společnýho.

4. dubna 2007
plakát filmu
Samotáři
Samotáři
100 %

Parádní dílko o tom, jak to v životě chodí. Moc se mi to líbilo a hlavně ty hlášky. Obdivuju herce Macháčka jak skvěle svojí roli zahrál, někdy jsem měla pocit, že je snad zhulenej doopravdy.

4. dubna 2007
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Když jsem Shreka viděla poprvé, ani jsem netušila, jak skvělá podívaná to bude. Moc hezky zpracovanej film a skvělej nápad. Na Shreka se kouknu klidně 100krát a neomrzí mě.

4. dubna 2007
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Stejně jako jednička, jsem si i dvojku zamilovala a ne jen já ale i můj syn. Perfektní zpracování a moc hezká podívaná.

4. dubna 2007

Byla jsem z tohoto snímku dost zmatená a kolikrát jsem nevěděla která bije. Takže stručně řečeno mě to nenadchlo.

4. dubna 2007