avatar uživatele

Jeruš

Jméno
Jaruš
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Síla lidskosti - Nicholas Winton
Síla lidskosti - Nicholas Winton
100 %

Nádhera

Tento film mi vzal dech, byl to výborně natočený dokument, který určitě nenechal chladné ani ty největší tvrďáky. Takových lidí, jako je Nicholas Winton, najdeme na světě pomálu. Bylo krásné vidět, že i v dobách takové hrůzy se našel někdo, kdo myslel víc na ostatní a až potom na sebe. Určitě stojí za zhlédnutí.

1. dubna 2009
plakát filmu
Tristan a Isolda
Tristan & Isolde
100 %

Jedním z důvodů, proč jsem se na tenhle film dívala, byl fakt, že pojednává o keltské mytologii a Irsku. Moc jsem se těšila a čekala jsem opravdu dost, ale výsledek mě velice překvapil. Byla jsem hlavně dost zvědavá na to, jak tuhle krásnou legendu o Tristanovi a Isoldě zpracovali, a musím říct, že velice povedeně. Byla to naprostá senzace! Herci, děj, krajina i hudba. Ještě teď mi z toho běhá mráz po zádech. Jasných 100%

12. ledna 2008
plakát filmu
Smím prosit?
Shall We Dance
80 %

Krása

Mám velice ráda takovéto filmy, s tancem a velice dobrou muzikou. Děj nebyl sice ničím vyjímečný, ale vidět Richarda Gera, jak tančí, byl opravdu nezapomenutelný zážitek :-). Je to sice obyčejná romance, ale určitě stojí za to, se na ni podívat

24. prosince 2007
plakát filmu
Pyšná princezna
Pyšná princezna
90 %

Klasika

Tak tohle je jedna z nejlepších pohádek vůbec. Nepatří sice k těm nejnovějším, ale je určitě lepší, než ty moderní napodobeniny pohádek. Vždycky si najdu čas, abych se na ni mohla podívat :-)

24. prosince 2007
plakát filmu
Příšerná tchýně
Monster-in-Law
70 %

Nepatří sice určitě k těm nejlepším romantickým filmům, ale nedá se říct, že je úplně špatný. Zápletka byla docela zajímavá a občas tu bylo i něco k zasmání. Příjemný snímek pro zahnání nudy.

24. prosince 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
100 %

Překvapení

Než jsem šla na tenhle film do kina, slyšela jsem na něj dost protichůdné názory. Mně osobně se opravdu líbil, ať si každý říká, co chce. Je takové nepsané pravidlo, že první díl je obvykle ten nejlepší, ale trojka mi přišla z Pirátů naprosto dokonalá. A to nejen díky skvělému hereckému obsazení a bezkonkurenční hudbě pod taktovkou Hanse Zimmera. Měla jsem z nich naprosto úžasný zážitek. Každému mohu vřele doporučit, určitě to nebude ztráta času :-)

24. prosince 2007
plakát filmu
Tři mušketýři
Three Musketeers, The
90 %

Tři mušketýry už znám prakticky nazpaměť. Je to výborně zpracovaný film, který by se ale neobešel bez naprosto dokonalého hereckého obsazení. Skvělou atmosféru doplňuje pěkná hudba, ze které je bezkonkurenční píšnička All for Love od Bryana Adamse. Není co dodat. Pokud máte rádi historické filmy, tak tenhle určitě stojí za podívání. 90% :-)

16. prosince 2007
plakát filmu
Princezna ledu
Ice Princess
80 %

Nádhera

K tomuhle filmu mě přivedla kamarádka. Nejvíc mě zaujalo, že je v něm krasobruslení, takže jsem si ho jako fanoušek tohoto sportu nemohla nechat ujít. A byla jsem opravdu velice mile překvapená. Je to příjemný snímek, který sleduje proměnu šedé myšky v princeznu. Moc povedený :-)

16. prosince 2007
plakát filmu
100 %

Tenhle film překonal veškeré moje představy. Bylo to opravdu něco. Měl zajímavou, napínavou zápletku s přiměřenou špetkou jemného humoru - nic nebylo přehnané. K tomu všemu se ještě přidá nádherná instrumentální hudba a Robert de Niro v šatech a máme tu opravdu opravdu moc pěkný snímek, který určitě stojí za zhlédnutí :-) 100%

6. října 2007
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
90 %

Historické filmy - to je moje. A tenhle se mi líbil obzvlášť. Russell Crowe odvedl vynikající herecký výkon a všechny ceny za tuto roli si opravdu zasloužil. Skvělý byl i děj, který byl místy opravdu dojemný. A celkovou atmosféru dokresluje pěkná hudba. Každému můžu jen doporučit.

26. září 2007
plakát filmu
Hříšný tanec
Dirty Dancing
100 %

Řekla bych, že tenhle film zná skoro každý. I když nepatří k těm nejnovějším, porád má své kouzlo. Děj byl poutavý a dobře vymyšlený. Za zmínku také stojí i skvělé taneční výkony a dobré herecké obsazení. Není co dodat, za 100%

25. září 2007
plakát filmu
Hříšný tanec 2: Noci v Havaně
Dirty Dancing: Havana Nights
70 %

Kdo viděl první díl Hříšného tance, musí uznat, že dvojka se jí nemůže rovnat. Je pravda, že dvojka je poněkud modernější, hlavně ta hudba, ale klasika je klasika. :-)

25. září 2007
plakát filmu
Listopadová romance
Sweet November
80 %

Kdo má rád romantické filmy, bude tohle pro něj to pravé ořechové. Děj je skutečně pestrý, chytlavý a napínavý až do konce, u kterého moje oči nezůstaly suché. Moc povedený kousek

25. září 2007
plakát filmu
Ledové ostří
TheCutting Edge
100 %

Tenhle film je sice starší, ale to vůbec nevadí - je dokonalý. Skvělý děj, hudba a pro milovníky krasobruslení je to balzám na duši. Každý, kdo se aspoň trošku o krasobruslení zajímá, by si jej neměl nechat ujít :-)

23. září 2007
plakát filmu
Ledové ostří 2
Cutting Edge: Going for the Gold, The
80 %

Opravdu moc povedený kousek, ale nemá ani trošku na jedničku. Je sice novější a má mnohem více krasobruslařských triků, ale klasika ja klasika :-)

23. září 2007
plakát filmu
Moje velká indická svatba
Bride and Prejudice
80 %

Nové, modernější a mnohem barevnější zpracování Pýchy a předsudku od Jane Austenové. Není co k tomu dodat, dobrý děj, veselá a chytlavá hudba - dobrý nápad :-)

23. září 2007
plakát filmu
Pretty Woman
Pretty Woman
100 %

Tenhle film nikdy nezklame, letí pořád. Je to taková pohádka pro všechny. Jsou tu skvělí herci a dialogy. A ke všemu moc povedenej soundtrack. Nemám co dodat. 100%

22. září 2007
plakát filmu
Nevěsta na útěku
Runaway Bride
80 %

Celkem pěkný a milý film . Chvilkami docela zábavný. A opět se tu objevuje sehraná dvojice Julia Roberts a Richard Gere. Není, co tu vytknout. Určitě stojí za podívání :-)

22. září 2007
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

Tak tohle bylo opravdu překvapení. Film je úplně skvělej, výborný nápad a zpracování, to všechno doplněno bezvadnou hudbou. Nemám co dodat. Už se moc těším na dvojku :-)

10. září 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
100 %

Tohle bylo fakt něco. Čekala jsem hodně, ale tohle opravdu ne. Četla jsem o tomhle filmu a nikde se o něm nezmiňovali moc nadšeně, ale podle mě je to zatím nejlepší díl. Díl od dílu je Harry lepší. Už se těším na další

15. srpna 2007
plakát filmu
Skrytá identita
Departed, The
50 %

Tenhle film mě moc nezaujal. Herecké obsazení bylo sice skvělé, zápletka velice zajímavá, ale film celkově nestál za nic a byl až moc dlouhý. A konec nestál už vůbec za nic, přišel mi dost odfláknutej. Škoda

15. srpna 2007
plakát filmu
Bota jménem Melichar
Bota jménem Melichar
100 %

Starší filmy mě nikdy moc nebraly, ale tohle je vyjímka. Tenhle film mám opravdu moc a moc ráda a vždycky se na něj hrozně ráda podívám :-)

11. srpna 2007
plakát filmu
Muž od Sněžné řeky
Man from Snowy River, The
100 %

Jako milovníka koní mě tenhle film vyrazil dech. Má opravdu všechno - romantiku, nádhernou hudbu, překrásné záběry nejen koní, ale celé australské přírody. Vřele doporučuju

24. července 2007
plakát filmu
Lásce na stopě
Serendipity
100 %

Opravdu moc pěkný film. Má všechno, co by takový film měl mít. Zajímavý děj, výborné herecké obsazení a skvělou hudbu, která to vše podtrhuje :-)

24. července 2007
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
100 %

Tenhle film mám opravdu ráda. Moc se mi líbil, je v něm napětí, romantika a historie. Pokaždé, když se na tento film dívám, běhá mi mráz po zádech. Nadhera :-)

24. července 2007