avatar uživatele

Anuskaaaa

Jméno
Anny
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Kruh
Ring
80 %

Něco mezi

Horory moc ráda nemám, ale o tomhle filmu už všichni mluvili docela dlouho, tak jsem na to taky koukla. A kupodivu se mi líbil, scény, u kterých se leknete, tam až na vyjímky nejsou, než na leknutí je to spíš na psychiku, což mi vyhovuje. Na druhou stranu, pro ty, co očekávali fakt mega horor, to asi nebylo zrovna to pravý ořechový, moc strašidelný to nebylo. A nebo jsem při koukání něco zanedbala... Že by sobota večer bez lampy nebyla to pravý ??

28. ledna 2006
plakát filmu
Hříšný tanec
Dirty Dancing
100 %

Bomba

Je to bomba filmík, Patrick a Jenn jsou skvěle sehraní, pěkně se na ně kouká. Taková romantická oddechovka, mnohem lepší než její obdoba - tedy DD2. Filmík, který člověk může vidět kolikrát chce a stejně se neomrzí :o)

25. října 2005
plakát filmu
Skřítek
Skřítek
0 %

No cože ?

Byla jsem na tom s kamarádem a většinu filmu jsme prokecali. Nešlo na to koukat. Masokombinát byl nechutný, doteď jsem ještě pořádně nezačala jíst maso, a to už je to dlouho, co jsem na tom byla. Jinak, asi mi poněkud utekla hlavní pointa filmu - tedy ten skřítek...

25. října 2005
plakát filmu
Slečna Drsňák
Miss Congeniality
100 %

Skvělý :o)

Skvělý filmík !!! Spousta vtipných scén a ještě vtipnějších hlášek. Scéna z letadla je asi jedna z nejlepších, což ale neznamená, že ostatní nejsou dobrý. Celkově správný film, jestli se chcete umlátit smíchy :o)

25. října 2005
plakát filmu
Kameňák 3
Kameňák 3
60 %

Ucházející

Některý scénky jsou docela vtipný, člověk se u nich zasměje, ale jít na to do kina, asi bych i litovala peněz za lístek...

Kdysi dávno
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
100 %

Slaďák

Podle mě super filmík, sice trochu nadsazenej a s pár chybičkama, ale jinak nic proti. Můžu se na něj dívat několikrát po sobě a vždycky mě spolehlivě rozbrečí.

Kdysi dávno
plakát filmu
Kill Bill 2
Kill Bill: Volume II
90 %

Lepší

Dvojka je úplně jiná než jednička. Je víc pocitová, hodně se vrací do minulosti a je na přemýšlení. Vlastně se ve dvojce dozvíte všechno, co jste v jedničce nepochopili. Pokud ji pochopíte...

Kdysi dávno
plakát filmu
Terminál
The Terminal
80 %

:o)

Docela dobrý film, ale se zvláštním koncem. Člověk celou dobu čeká na nějaký srdceryvný happy end a ono nic, velká láska se nekoná...

Kdysi dávno
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Sladký

Jeden z mála filmů, ke kterým se pokračování hooodně povedlo. Nejlepší jsou stejně oslík se svýma věčnýma připomínkama, a číča s úžasným kukučem.

Kdysi dávno
plakát filmu
40 dní a 40 nocí
40 Days And 40 Nights
100 %

:o)

Romantická komedie. Teda asi víc ta komedie. Ale hodně povedená, dost se povedl konec. A kdo by si nechtěl prožít takový květinový milování ?

Kdysi dávno

Good

Film jsem viděla čtyřikrát a klidně bych do něj šla znova. Povedlo se, že tam dali i reální problémy ( hlídání... ). A Chris dělala takovej správnej rušivej element v partě chlapů.

Kdysi dávno
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
70 %

Ucházející

Ale jo, proč ne. Pointa by byla, u některých bojových scén jsem se docela i zasmála. Na druhou stranu, když někomu useknete ruku, asi mu z ní nebudou stříkat hektolitry krve, a on ani nevykrvácí...

Kdysi dávno
plakát filmu
Deník princezny 2: Královské povinnosti
Princess Diaries 2 - Royal Engagement, The
80 %

:o

Proč mi jenom ta jednička přišla lepší ? Asi proto, že nebyla tak upjatá. Z dvojkly je hodně cítit ta modrá nadřazenost, nezasmála jsem se u ní zas tak moc, což mě ale mrzí, protože jsem se na ten film dost těšila.

Kdysi dávno

Bomba

Filmík byl super, u některých scén jsem málem spadla pod sedačku. Garfield byl graficky dobře zpracovanej, i když občas do jeho těla vplul nějaký ten předmět.

Kdysi dávno