avatar uživatele

crash26

Jméno
Zdeňa
Věk
33 let (Býk)
Bydliště
Břeclav
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ro(c)k podvraťáků
Rock podvraťáků
80 %

Ano stydim se ale smal sem se. U nas nebyl zatim natoceny zadny podobny film, proto sem nevedel co od filmu cekat. Ale nezklamalo to scenar perfektni, nektere hlasky proste parada.

7. srpna 2007
plakát filmu
Terminátor 2: Den zúčtování
Terminator 2: Judgment Day
90 %

Klasika

Jeden ze zlomovych filmu filmove historie alespon podle me. Proste je to klasika kterou musi videt kazdy fanousek dobrych filmu. Skvele efekte na tu dobu (a ani dnes se nemusi stydet), perfektni hlasky, skvely Arnold (podle me ve sve zivotni forme)... Nemuzu jinak nez 90%

6. srpna 2007
plakát filmu
Cellular
Cellular
80 %

Akce trochu jinak.

Je to velmi pozoruhodny akcni film, je urcite z trosku jineho soudku nez napr. Mizerove... a dalsi film zalozene na zbesile akci. Tady je akci zalozena spise na hre hl. hrdiny s divakem. Slusny namet a dobrym scenarem dela z filmu dobrou podivanou, ktera rozhodne neurazi ba naopak spise potesi.

4. srpna 2007
plakát filmu
Sexbomba od vedle
Girl Next Door, The
60 %

Trochu jina nez ostratni

Tahle "teenagerovska" komedie je trochu jina nez ty ostatni co zname, je takova moc dospela a moc detska. Dej nijak zavratny, scenar taky nic moc, herecke vykony sou tady asi to nejlepsi, predevsim Kelly je perfektni a kdyz se "usmeje" stoji to za to. Ten projev je proste typickym znakem americkeho klise ktere musi byt v kazde rom. koemdii. Aspon ze nevyhral to stipendium to uz by bylo moc. Nevim proste vic jak na 60% to podle me nema.

3. srpna 2007
plakát filmu
Doom
Doom
50 %

Pro parany sok a zklamani!

Dooma sem hral a proste to je klasika na kterou nikdy nezapomenete kdyz ji jednou spustite. Od filmu sem cekal jenom poradnou davku akce, krve, rezani...... Jak sem cetl v jedne recenzi "kde jindy by se mela ukazat poradna akce kdyz ne ve filmu podle predlohy kde jde predevsim o akci a spoustu krve" - s timto nazorem se zcela ztotoznuji. Do filmu je zbytecne zapleten jakykoliv slozitejsi dej - podle me stacil jednoduchy namet. Jedniny co bych vydzdvihl je asi ta sekce 1st a titulky (na tech si dali zalezet :D). A jeste BFG na to sem se klepal co sem film spustil. Film se mozna bude libit tem co nehrali predlohu ale pocitam ze nekoho takove zase zajima film s podobnym nametem. Davam 50% a to jen kvuli ucte ke hram.

3. srpna 2007
plakát filmu
Ostrov
The Island
80 %

Hodnotit budu film az ale po tretim shlednuti coz mozna trochu ovlivnilo muj nazor. Protoze kdyz sem ho videl poprve nechal ve me trochu smisene pocit - podle me se tam moc rychle stridala pomla a rychla tempa, na coz u Baye nejsem zvykly. Ale pokud se na film podivam s odstupem a po dalsim shlednuti pripada mi film cim dal lepsi a davam tedy 80% a je dost mozne ze kdybych ho jeste parkrat videl dostal bych se snad i na tech 90% :D

2. srpna 2007
plakát filmu
Trestná lavice
Longest Yard, The
90 %

Perfetkni komedie. Dej dobry, Sandler skvely. Cely film se budete skvele bavit a pak prijde jako blesk z cisteho nebe jedna vec (nesmi prozradit sak vite). Ale proste kdyz se na to budte divat podruhe tak se vam to bude libit snad jeste vic nez kdyz se na to dovate poprve.

1. srpna 2007

Excelentni podivan. Miluju komksi a kazdy film vzdycky hltam bud v kine nebo doma. A tohle proste je dokonale filmove dilo. nemam co vytknout 100% A uz se tresu na dvojku a snad i na trojku

1. srpna 2007
plakát filmu
Fantastická čtyřka a Silver Surfer
Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
80 %

Tak ackoliv sem temer prisahal ze na dvojku do kina nepujdu, prece jen sem sel (i kdyz za to spis muze kamos). A musim uznat ze sem to cekal horsi, jednicka me dost zklamala, coz se u dvojky neopakovalo. Mozna to bude tim ze od prvniho dilu sem dost oceklaval, zatimco od dvojky sem neocekaval nic vic nez jen jednoduchou zabavu - a te se mi dostalo. Skvele efekty.....Myslim ze slusny 75% se hodi ale protoze tady sou jen desitkove hodnoceni tak zaokrouhlim na 80% (kvuli Jessice :D)

1. srpna 2007
plakát filmu
BORAT: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
90 %

Borat proste jede. Uz Ali G me dostal a pak Borat to proste rozjel na plne care. Americena dostali peknou ranu. Uz se tesim na dalsi vytvor tohoto komiku. Jasnych 90%

31. července 2007
plakát filmu
80 %

Dost dobre. Rozhodne zaden ztrapnovani homosexualu, cehoz sem se bal nez sem se dival na film. Perfetkni hlody, slusny scenar. A prestoze nemam rad ty americke preslazene zavery, tady to proste jiny konec ani mit nemohlo. 80%

31. července 2007

Narez

Proste parada. Sem se nemohl prestat smat ("Cannabis for men"-me dostalo). Proste u tohoto filmu nemusite premyslet proste se posadite a divate se a uzivate si. A to sem taky od filmu cekal. Splnil moje ocekavan na 100%. Ale musim dat objektivne 80% prece jen z filmarskeho hlediska to spicka neni.

31. července 2007
plakát filmu
Prázdniny pana Beana
Mr. Bean's Holiday
80 %

Bean.

Natocit film od Beanovi je dost tezke, rozhodne necekjete tezke dialogy (krome tech od egoistickeho rezisera /Defoe/). Presto scenarista odvedl skvelou praci dialogy zde nikomu chybet nebudou protoze misto nich je tu plejada perfektnich scenek. A Atkinsom prestoze uz starne predvadi opet sve umeni. A co bych jeste u filmu vydzvihl je hudba tak je uzasna. 80%

30. července 2007
plakát filmu
Perfektní skóre
Perfect Score, The
60 %

Nevim nic extra zabavneho. Komedie bez vtipu, krimi bez napeti. A moralni zaver byl trochu pretazene. Dalo se na to ale divat takze uplne spatne to nebylo. 60% myslim bude stacit az moc

30. července 2007
plakát filmu
Ghost Rider
Ghost Rider
80 %

Komiks, co dodat!

Ano Marvel se v poslednich letech snazi hodne zbohatnout a vydava do sveta komiksy, ktere vetsina evropanu vubec nezna a myslim ze to je ta nejvetsi chyba u tohoto filmu. Pokud by jej vetsina lidi znala asi by jej prijala lepe, takhle se film dockal jen velke kritiky. A musim uznat ze jsou tam mista ktera s kritiku asi zaslouzi ale ja komiksy znam dost dobre a film se mi libil. davam 80%.

29. července 2007
plakát filmu
Potomci lidí
Children of Men
90 %

Parada

Opravdu exceletni podivana. perfektni namet, kvalitni scenar a vyborna kamera (ty dlouhe pasaze bez strihu sou dokonale). Jen ten konec byl moc useknuty. A jeste perfektni hudby, ktera vse skvele dokresluje.

27. července 2007
plakát filmu
Kurs sebeovládání
Anger Management
80 %

Sandlerovi filmy sleduju pravidelne a proste na kazdem z nich si neco najdu. Opet se zasmejete. A pokud vam uz neco behem filmu bude pripadat divne nebojte v zaveru pochopite. Ale je pravde ze ta scene na stadionu by se mohla nejak upravit ale holt americani sou americani.

25. července 2007
plakát filmu
Mizerové 2
Bad Boys 2
90 %

Na filmu sem byl uz v kine musim se priznat ze sme se tam s kamosema rezali jak maly a na druhy den ve skole sem si proste museli porad dokola opakovat hlasky ("Modra sila Miamska policie" - nema chybu). Akce dokonala. Poste parada. FIlm ktery ani chvilku nenudi coz mu zarucuje ze jedno zhlednuti vam stacit nebude.

25. července 2007
plakát filmu
Italské prázdniny
The Lizzie McGuire Movie
0 %

Proc me buh tresta?!

Ne, ne, ne ,ne,ne a zase NE. Na to se nedalo divat to hranicilo se sci-fi. Vsichni v Rime umi perfektne anglicky, pohadkove dobrodruzstvi............ ne, ne,ne , a zase NE Lituju ze sem na sestrih cyklistiky prehazoval jen v reklame - mel sem prehazovat castej.

24. července 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
90 %

Delka je dobra a podle me tam to co tam chybi neni dulezite (uz jen to ze na filmu spolupracoval Rowla znamena ze tam nechybi nic co by bylo zivotne dulezite pro dalsi pokracovani). Nebylo to zbytecne protahovane takze se nebudete ani chvilku nudit, coz se lepsi nez 4 hod film kdy nevite co mistama delat. Efekty skvostne. neni co dodat po 3 filmu ma u me fenixuv rad druhe nejlepsi misto.

24. července 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
70 %

Misty zklanami

PzK jsou velmi dobre filmy a musim souhlasit s nazorem pode mnou ze jednicka byla nejlepsi byla to proste svizna komedie ktera chrlila jednu hlasku za druhou. Dvojka uz byla trochi jina a trojka je uz uplne nekde jinde. Jedinym fantastickym okamzikem je finalni bitva neni zbytecne protahovane efekty sou efektni proste je na co se divat. Ale taky je ta bitva mozna nejvetsi slabinou filmu protoze az se na film budete divat podruhe budete se tesit jen na ni a zbytek film "pretrpite" nebo to proste posunete. Presto davam 70%

23. července 2007
plakát filmu
Lovci pokladů
National Treasure
90 %

Oddychovka

Osobne mam filmy podobneho typu dost rad. Film si na nic nehraje je zabavny nenudite se je taky vtipny proste skvely dobrodruzny film se vsim co k tomu patri. A myslim ze shlednout ho jednou vam stacit nebude. 90%

19. července 2007
plakát filmu
Škola ro(c)ku
School of Rock
80 %

Dobry

Potom co sem ted v televizi videl komedie (Blafuj...., a Proste sexy) se mi zase trochu vratila duvera ke komediim, je sice pravda ze celou dobu sem se nerezal ale par mist tam bylo dobrych a i kdyz to bylo volnejsi, nenudilo to.

10. července 2007
plakát filmu
Prostě sexy
Sweetest Thing, The
70 %

Jo i ne

Na romanicke komedie musim mit naladu a tentokrat sem ji mel a musim rict ze sem se i parkrat zasmal (ta scena v cistirne byla dobra) ale byly tam i trapne mista to je pravda, ale celkove se mi to libilo. I kdyz musis rict ze ve stredu sem videl Blafuj jako Beckham a v porovnani se mi asi bude libit ted uz kazda romanticka komedie.

7. července 2007
plakát filmu
Blafuj jako Beckham
Bend It Like Beckham
10 %

trochu zmatek

Film na me zapusobil dost divne. Neni to totiz ani komedie, ani romatikcky film, a o vylozene sportovni film taky nejde a jeste si to par minut pred koncem hrajem jemne na drama. Je to slatanina vsecho ktera nedava smyls 10% - a to jen kvuli Keire :D

5. července 2007