avatar uživatele

BZ

Jméno
Barunka
Věk
38 let (Býk)
Bydliště
Jižní Morava-Znojmo
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Wanted
Wanted
100 %

Wooow

No teda... síla... neřešte realitu a berte to trochu s nadhledem a určitě budete spokojeni! Mě se ten film opravdu líbil, dokonce jsem ještě v kině nechtěla, aby už byl konec. Efekty za jedna, děj za jedna, hercy za 1 s hvězdičkou.... Wanted!!!!!!!!!

6. srpna 2008
plakát filmu
Katakomby
Catacombs
70 %

Katakomby

Nevím proč nelze ten film hodnotit, vždyť už je to pěkně dlouho co vyšel na DVD.... Jinak je to zajímavý film, hlavně ten závěr, no ten byl asi nejzajímavější. Film se odehrává hodně ve tmě, takže tam toho není moc vidět, ale jsou to přece katakomby, ne?

25. července 2008
plakát filmu
P.S. Miluji tě
P.S. I Love You
100 %

Nádhera

Tak tenhle film mě opravdu překvapil, protože to byla nádhera... Úplně jsem se do toho vžila a prožívala to. Nedovedu si představit ztratit takhle milovanou osobnost a ani nechci. Bylo to opravdu krásné a smutné zároveň. Některé scény mě hodně dostaly!! Z Hilary Swank šla opravdu ta bolest cítit a do Butlera se nezamilovat, no to ani nejde.

25. července 2008
plakát filmu
V moci ďábla
Exorcism of Emily Rose, The
80 %

Podle skutečného příběhu

Film jsem si samozřejmě pustila v 10.hodin večer, což jsem asi neměla dělat, protože jsem se bála jít i spát... no ale já jsem tomu ještě dodala perličku, protože jsem se hned po filmu podívala na internet na skutečný příběh "Emily Rose", stačí když si zadáte do vyhledávače Anneliese Michel, což je vlastně skutečná Emily Rose.... Jsou tam i skutečné fotky. Jak vypadala před i po... hrůza. Je pravda, že vás to po tom filmu donutí přemýšlet....

20. července 2008
plakát filmu
Kanibalové
Cannibal Holocaust
50 %

kanibalové

no, jelikož miluju koukání na horory, i když potom v noci koukám po místnosti jestli tak jsem sama..., tak jsem byla zvědavá na Kanibaly, protože jsem o tom hodně slyšela. Musím říct, že jsem místama očima cukala pryč od televizní obrazovky. Bylo to fakt drsný a krutý, ale myslím se, že na dobu v který vznikl, je velice dobře udělaný. Nevíte co se kde ve světě děje za humusy. Je to fakt síla. Budu to mít bohužel v hlavě ještě dlouho... a to byl určitě taky režisérův záměr.

13. června 2008
plakát filmu
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
90 %

?

Indiana Jones a mimozemšťané??? no závěr mě trošilinku zklamal, to už bylo moc přehnaný, ale přesto se mi film líbil. Pořád se tam něco dělo, žádná prázdná místa-tak se mi to líbí. a že je Harison Ford starej? nemyslím.

13. června 2008
plakát filmu
Hranice smrti
Frontière(s)
100 %

No pane jo...

tak to bylo něco. tak tenhle film mě dostal. řekla bych, že je docela hodně schopnej přivodit vám pořádnou depku, když odcházíte s kina. Byl to opravdu pořádnej horor!! na tom sloganu něco bude (zapomeňte na Hostel a Saw).

13. června 2008
plakát filmu
Až do dna
Bottoms Up
10 %

Nekoukat

Tak s tímhle filmem Paris opravdu přestřelila. Nedodívala jsem se ani do konce, protože to byla hrozná nuuudaaa. Raděj na to ani snad nekoukejte. já dávám 10procent a to jen kvůli tomu Owenovu přihřátému strýčkovi.

13. června 2008
plakát filmu
Turistas
Turistas
30 %

Turistas

Film v ČR přece jen je, najdete ho v půjčovnách. Já jsem ho zkoukla ovšem nijak nadšená jsem z něho rozhodně nebyla. Půlku filmu se nic neděje, pak jedna-dvě scény se spoustou krve a ... nic. takže... no o nic se rozhodně nepřichází-žádný filmový požitek.

12. února 2008
plakát filmu
50 %

voodoooo co?

Takže tento film je zajímavý asi jenom tím obalem DVD. I když na zadní straně dvd jsou fotky z druhého dílu, který je aspoň, že tak, lepší. Takže tenhle film, když neuvidíte, nic se rozhodně nestane.

12. února 2008
plakát filmu
Halloween - Prokletí Michaela Myerse
Halloween: The Curse of Michael Myers
50 %

velmi slabé

Já bych tomuto dílu dala podtitul Nejnudnější Halloween. Bylo to opravdu velice slabé a herecké výkony stály taky za nic. No.... Ale dodívala jsem se do konce, tak dávam 50 %.

18. ledna 2008
plakát filmu
Zlatý kompas
The Golden Compass
80 %

Zase na pokračování...

Jít na tento film mě přemluvil přítel. Dalo se na to koukat, film byl dobře udělaný, zajímavé efekty, žádné nudné záseky, ale ovšem obrovské zklamání ve mě vyvolalo to, že je to další film bez závěru! Takže zase čekat pár let na to, abych vůbec věděla jak to dopadne! Jelikož jsem o žádném Zlatém Kompasu 2 prozatím neslyšela. Nebo to snad byl závěr??? ale i tak dávám 80 %

16. ledna 2008
plakát filmu
Rituál
The Wicker Man
50 %

Cage přestřelil

Od filmu jsem očekávala teda víc, zklamal mě. Nic se tam celou dobu nedělo a zajímavých bylo asi jen posledních 10 min. Jinak velké zklamání... Film který nemusíte vidět.

29. listopadu 2007
plakát filmu
Trhni si!
Pledge This!
40 %

Né Paris

Nezajímavý, neoriginální film, ve kterém jde hlavně o co největší zviditelnění Hiltonové. Komedie bez zasmání. Jediné na co se tam dá koukat je Simon Rex.

27. listopadu 2007
plakát filmu
Hostel 2
Hostel: Part II
70 %

dvojka je dvojka

První díl mi příjde rozhodně lepší. Dvojka je sice dobrá, ale.... Tam už jde převážně jen o to, aby bylo co nejvíc krve, nic zajímavého. A hlavního hrdinu z prvního dílu mi zabijou! To mě naštvali :-) Jinak ovšem závěr dvojky mě překvapil, to bylo nečekané a zajímavé.

27. listopadu 2007
plakát filmu
V řetězech
Black Snake Moan
80 %

V řetězech

Tento film přece jen v ČR vyšel. Včera jsem ho měla půjčený na DVD ovšem pod názvem V řetězech. Ve filmu hraje mimo jiné Justin Timberlake. Film je to zajímavý, avšak nemusí zaujmout každého. Já jsem ho shlédla ráda.

28. října 2007