avatar uživatele

BZ

Jméno
Barunka
Věk
38 let (Býk)
Bydliště
Jižní Morava-Znojmo
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Film začíná hnedka brutální scénou, což vypadalo na velmi slibný horor, pořád jsem koukala dál, i když jsem po čase přestala chápat, ale zachránil to opravdu povedený závěr, takže bych řekla zkoukněte to a rozhodně vydržte na závěr stojí to za to-hlavně díky němu dávám 80%

19. srpna 2009
plakát filmu
90 %

Myslím si, že se jedná o opravdu povedenou komedii, moc jsem se u toho pobavila a nasmála. Určitě bych to nebrala jako utahování z postižených lidí-to mi tak vůbec nepřišlo. Je to opravdu bláznivá olympiáda-doporučuju perfektní komedoška.

27. července 2009
plakát filmu
Tunel smrti
Death Tunnel
20 %

Co to proboha bylo??? Totální blbost. Jak to mohli tak pohnojit, vždyť když se to tak vezme, tak nápad to byl moc dobrej, zavřít několik holek do bývalého děsivého sanatoria, dobrý efekty, ale děj? Chvílema jsem se úplně ztrácela v tý zasekaný kameře. Ne, prostě ne. Dávám 20% za ten nápad. Jinak nepovedený.

27. července 2009
plakát filmu
Transformers: Pomsta poražených
Transformers: Revenge of the Fallen
70 %

První díl se mi opravdu líbil, ale dvojkou jsem byla spíš zklamaná. Bylo to docela dost zbytečně dlouhé, mezi těma robotama už jsem se ke konci vůbec nevyznala a už jsem byla i ráda že je konec. Škoda, protože kvalitně, co se týká efektů, to byla určitě super podívaná, ale co se týče děje mě jen bavily skeče hlavního hrdiny a jeho rodičů. To jsem se i zasmála.

13. července 2009
plakát filmu
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
70 %

No.. takže-jednička to je klasika, opravdu povedená podívaná i pro dospělé, na dvojku jsem se taky ráda podívala i zasmála, ale trojka... no to už je spíš fakt podívaná jen pro děti. Moc jsem se nebavila a spíš zklamala. Je mi líto, že to musím napsat. Prostě mě to moc nebavilo.

13. července 2009
plakát filmu
Úsvit mrtvých
Dawn Of The Dead
90 %

Líbí se mi, že se hned od začátku filmu něco děje, prostě hned od první chvilky mě ten film dostal. Dávám 90% procent, protože je to opravdu povedený zoombie horor, moc jich není. Neřeště kde se tam vůbec zoombie vzaly-užívejte si tu strhující atmosféru.

13. července 2009
plakát filmu
Stmívání
Twilight
70 %

Film jsem viděla poprvé teprve dneska, což už je docela dost dlouho po premiéře. Pořád jsem všude viděla tu Smívací mánii, v časopisech, netu, televizi. Říkala jsem si, páni to musí být něco... a ono ejhle... žádnej zázrak! Nic zajímavýho. O nic jsem nepřišla... Jen musím uznat, že trochu chápu pobláznění dívčin z hlavního hrdiny-má opravdu charisma.

5. července 2009
plakát filmu
Gran Torino
Gran Torino
100 %

Opravdu zajímavý film. Na co je pořád samý střílení apod. Tenhle film má srdce, dojme a zaujme. Rozhodně chválím a jednoznačně si zaslouží 100%

5. července 2009
plakát filmu
Poslední dům nalevo
The Last House on the Left
90 %

Doporučuji

Od tohohle filmu jsem podle traileru moc neočekávala, ale rozhodně jsem byla překvapená. Film je napínavý a určitě se na to dá koukat. Není to klasická vyvražďovačka, ale má děj a myslím si, že si zaslouží kinosály ne jen dvd.

14. června 2009
plakát filmu
Strážci
Watchmen
50 %

Bohužel, tenhle film mě absolutně nezaujal, jsme zklamaná, protože ukázky vypadali zajímavě, ale film? o tom už to říct nemůžu, protože mě to opravdu vůbec nebavilo. Prostě žádnej zázrak to bohuzel není....

29. května 2009
plakát filmu
Krvavý Valentýn
My Bloody Valentine
80 %

Do kina jsem jela celá natěšená, protože se přiznám bylo to moje první 3déčko. A ještě můj oblíbený žánr.-horor. Takže ... efekty super-určitě to stálo za to a moc se mi to líbilo!! Chtělo by to fakt víc filmů 3D :-), ale přiznám se, kdyby tento film nebyl v 3D, tak dám rozhodně míň procent, protože nijak extra mě nezaujal. To je docela škoda....

12. května 2009
plakát filmu
Apokalypsa
Southland Tales
50 %

cože?

Tak tenhle fiml mě zklamal na plné čáře, byl úplně bezesmyslu a koukala jsem na něj popravdě jen kvůli dobrýmu hereckýmu obsazení-s tím by se dali dělat mnohem lepší věci. Je to fakt škoda. Nepovedlo se...

28. dubna 2009
plakát filmu
Kronika mutantů
Mutant Chronicles, The
50 %

a to to začalo tak zajímavě. .. Ze začátku první pár desítek minut jsem si říkala, jo - to bude dost dobrý, ale pak... prostě je to smutný, ale musím konstatovat zklamání-blbost.

28. dubna 2009
plakát filmu
Hon na myš
Mousehunt
60 %

No, tohle se musí brát fakt s nadhledem, hodně velkým. Mnoho povyku pro nic. Film, kde jenom dva chlapíci honí celou dobu myš. Pár scének se tam dá, ale to moc přehnaný.

12. dubna 2009
plakát filmu
Nenarození
The Unborn
90 %

Mě se to moc líbilo

Mě se tenhle horor moc líbil. Než jsem se pustila do jeho koukání, četla jsem všude názory jaká je to kravina, takže jsem od toho moc nečekala. Ale musím říct, že rozhodně s těmi názory nesouhlasím, protože to byl opravdu parádní horor. Moc mě to bavilo, hltala jsem každou minutu. Takže můj názor je každopádně - doporučuju, perfektní horor.

12. dubna 2009
plakát filmu
Spirit
The Spirit
70 %

Nic moc

V kině mě čekalo teda docela zklamáni, sice musím uznat, že se mi moc líbí ten styl Sin city, efekty perfektní, ale děj... ten mě vůbec nezaujal. Příšlo mi, že film trvá už aspoň 2 hodiny a přitom uplynula jen hodina. Takže spíše ztráta času. Mrzí mě, že to musím říct.

6. dubna 2009
plakát filmu
Pod kůží
Splinter
80 %

Film je to zajímavej, protože je to zase rarita mezi horory, protože mi příjde, že tohle tu pokud vím ještě nebylo... když nepočítám infekce jiného typu, no dobře. ... jinak si myslím, že stojí za podívání a snad se nebudu nudit, nechybí spousta krve a hlavně akce a nějaký ty lekačky. :-)

5. března 2009
plakát filmu
Pátek třináctého
Friday the 13th
90 %

Jason zase řádí

No jo je to tady, další remake na pátek třináctého, ale myslím si, že docela povedený. Protože mě to fakt bavilo. Natočeno dobře a zajímavě. Zařazuje mezi povedený horory.

5. března 2009

ale jo

Ze začátku mě to nějak nechytlo, ale jak jsem se rozkoukala docela mě to začlo zajímat a řekla bych, že to bylo poměrně dobrý. Takže bych to určitě až tak neodsuzovala. Hodnotím 80 %, protože se mi to prostě a jednoduše líbilo :-) i když to nebyl žádnej trhák nebo velkofilm.

25. února 2009
plakát filmu
Mejdan v Las Vegas
What Happens in Vegas
100 %

paráda

opravdu velmi povedená komedoška, překvapivě se mi to moc líbilo a hlavně pobavilo, i když se přiznám Cameron Diaz obvykle moc nemusím, tak v páru s Ashtonem byli perfektní. Prostě sranda jak má být.

25. února 2009
plakát filmu
90 %

Sandler na hrad

Další super Sandlerovka, perfektní komedie u který se rozhodně pobavíte a zasmějete. Místy i dojemná. Opravdu perfektní film. A perfektní námět. Adam Sandler je prostě parádní herec a komik. Prostě za jedna.

15. února 2009
plakát filmu
100 %

Milé překvapení

Když jsem si šla film pouštět moc jsem od toho nečekala, ale byla jsem překvapena, protože film mě opravdu zaujal od začátku do konce, protože celý film se něco dělo a bylo hodně napětí a je to zase něco jinýho než klasický horory. Opravdu mě to bavilo.

31. ledna 2009
plakát filmu
90 %

super

Jeden z mých oblíbených hororů. Voskový figuríny-originální, neopakující se námět v každém druhém hororu jak je zvykem. Moc se mi ten film líbí a doporučuju i herecký obsazení je super, samozřejmě až na Paris Hilton-to prostě není herečka.

31. ledna 2009
plakát filmu
Saw 5
Saw V
90 %

perfektní

Tak tenhle díl se opravdu povedl. Troufám si dokonce snad říct, no... řeknu to... je to nejlepší díl z celé série. Netrpělivě čekám na další díl, snad nezklame. Ale opravdu by mě zajímalo jak to všechno vymýšlí, protože je naprosto všechno, všechny díly, tak promyšlený... no paráda.

7. ledna 2009
plakát filmu
Máj
Máj
100 %

Máj

Tenhle film mě opravdu překvapil a mile. Ze začátku jsem si říkala:Co to je? ale po chvilce jsem ani nedýchala a hltala to. Efekty byly nádherný a Matěj Stropnický... no k nakousnutí....

7. ledna 2009