avatar uživatele

R35P3CT

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pátek třináctého
Friday the 13th
20 %

PALEC DOLŮŮŮŮ

Tak abych začal trailer k filmu vypadal dost dobre, to me vedlo k tomu abych se na film podival. Uvodni prolog se mi nelibil a proto kdyz zacla druha etapa filmu tak sem si rikal ze by to mohlo byt v necem jiny a zajimavy ale bylo to uplne stejne jako zacatek akorat s tim ze to natahli na 2x vetsi cas :-D
jinak co vytknout filmu :
- to jak hlavni hrdina chodi po lese .. skoro se transportuje jednu chvili nekoho odnasi tam a najednou se objevi uplne nekde jinde, mozna ste si toho nevsimli ale kdyz se na tem film divate a srovnate si v hlave kde zrovna kdo je .... takze blbost!
-a to jak se postava rozhlidne vsude dokola a nikde nikdo .. ted se podiva dopredu a hned za ni stoji zabijak :-D to mi prijde trapne ...
Asi jim slo jen o ty zabery jak nuz projizdi telem porad a porad dokola ...
jedine + co sem v tom filmu videl byli dobri mladi herci :)

10. června 2009
plakát filmu
Znovu 17
17 Again
80 %

:)

tak impuls k zhlednuti tohoto filmu mi dal Mathew Perry :) a cekal sem jen klasickou komedii holky skola alkohol a jednoduchy pribeh..
Nakonec sem byl celkem prekvapeny, poutavy dej. Libil se mi pohled toho mladeho cloveka na svet kdyz ma ty zkusenosti a jak se snazil zmenit okoli a pak zmenil sam sebe .... :) me se to celkem libilo :)

10. června 2009
plakát filmu
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Madagascar: Escape 2 Africa
100 %

BOMBA

UPLNE SKVELY :) MArty Glorie Melman a Alekiiii
tradicne sem se skvele bavil .... sice uz nejsem maly dite ale nektery animaky sou super a tohle je rozhodne jeden z nich :)

19. listopadu 2008
plakát filmu
100 %

50x a stale poprve

Jednoznacne nejlepsi film :) jako jeden z mala si ho poustim i po nekolikate a ikdyz vim jak to dopadne tak si stale uzivam ty pasaze, jak se snazi henry ziskat lucy !!! Adam Sandler proste bombovy !!! a vykony ostatnich hercu jsou taky super ! ... co se tyce samotneho deje, tak mi prijde dobry. Neni zbytecne komplikovany a jde o dobry napad.
Podtrzeno secteno cele je to super :)
Posral ses ? Ja taky :)

17. září 2008

100% Standart

Pokazde kdyz se jdu divat na film kde ucinkuje Adam Sandler necekam nic jineho nez skvelou zabavu. A ja se opet kvalitne bavil. Navic co se tyce filmu libil se mi ten napad deje. Opravdu dobry :)

17. září 2008
plakát filmu
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
You Don't Mess with the Zohan
90 %

Typicky Adam :)

Opet film s Adamem, moc sem se na nej tesil. Co se tyce deje tak ten byl pomerne slabsi i na komedie typu kde hraje Adam Sandler, jinak opet 100% vykon po herecke strance. A k tomu nazoru prede mnou. Tohle sou odpocinkove filmy komedie .. jde o to si to uzit a smat se, a ne byt hodinu v napeti a koukat do tmy jestli tam neco nevyskoci. Pokud na to nejsi tak se na ty filmy nedivej. A krom toho Sandler a spol. jsou aspon originalni narozdil od tveho temneho batmana rytire.

17. září 2008
plakát filmu
Trestná lavice
Longest Yard, The
100 %

:)

Povedena komedie, Adam opet nezklamal. Jen me prekvapilo co vsecko se muze objevit za borce ve vezeni :D:)

17. září 2008
plakát filmu
Vodonoš
Waterboy, The
80 %

Adam

Opet dokazal skvele zahrat svou roli. Rad si uziva kdyz je blbecek :) a nakonec hvezda :) ... nepatri to k vrcholum jeho tvorby, ale sranda to celkem je :)

17. září 2008
plakát filmu
Wanted
Wanted
90 %

WANTED

Dobre udelany akcni film... ze zacatku sem si rikal co je to za blbinka ale pak se to rozjelo a nuda to rozhodne nebyla !!! Kvalitni akcni film se zajimavou zapletkou :) a navic Bozska Angie :)

17. září 2008
plakát filmu
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
80 %

.....

Jsem fanousek Fantasy, a abych rekl pravdu knizku sem cetl, Lion Witch & Wardrobe sem videl a cekal sem preci neco vice !! PRibeh mi prijde nemastny neslany, s okoukanymi prvky z jinych filmu a pritom tento film ma vlastni dej a vlastni prvky, jen nebylo zpracovani asi uplne ono. MOzna to chtelo lepsi napad, nicmene pekne sem se bavil, ale je to spis pro ty mensi divaky, za me je to pekne hodnoceni

17. září 2008
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
100 %

:)

No abych rekl pravdu nic sem necekal. A nakonec se vyklubala zabavna smrst. Pribeh byl srandovni a poutavy do toho skvela hudba, A nezkrotna M. Streepova proste hodinka a pul zabavy. Opravdu pokud se chcete bavit a neresit slozity pribeh doporucuju

17. září 2008
plakát filmu
90 %

:)

Mam rad filmy tohoto typu :) opravdu krasne graficke spracovani :) pribeh i obdobi se podoba Gibsonovu Apocalyptu .. ale i tak se mi to libilo :)

17. září 2008
plakát filmu
Hancock
Hancock
80 %

:)

Ze zacatku sem byl nadsen co predvadi Will opravdu pecka, ale v pulce se ten film zmenil na takovy sranec, moc nadprirozena moc niceni a uz to stalo za prd !!! Ale i tak to bylo dobry a zajimavy konec kdybych to rozdelil na pulky tak 100% a 60% coz mi dava celek 80% takze je se na co divat

17. září 2008
plakát filmu
Krvavá sklizeň
Reaping, The
100 %

Paradni dej

Superne poskladany dej. Pribeh uchvatny, byl sem uplne vtazen do deje a prozival to. Opravdu superni vrele doporucuji, ale ke konci uz je to slabsi ale i tak me to mrte bavilo az dokonce JSEM NADSEN !!!!

25. června 2007
plakát filmu
Cesta bojovníka
Pathfinder: Legend of the Ghost Warrior
60 %

...........

Asi tak, mohlo to být lepší ale zas taková hrůza to nebyla ... Dalo se to na to divat tak jestli nemate co na praci tak si to klidne omrknete :) ... jinak hlavni hrdina je fakt borec ... ale nekdy az moc no :D

9. března 2007