avatar uživatele

m4rku5

Jméno
M4rku5
Věk
30 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Prostě super film

Překrasný film, jeden z nejhezčích co jsem viděl, příbeh o drogách, smrti i bohatstvi... Al Pacino se pro Tonyho dokonale hodí už kvůli svému vzhledu, ale také hlasu. Ve filmu nechybí hezká hudba ani hvězdné herecké obsazení.

11. dubna 2007
plakát filmu
Miami Vice
Miami Vice
70 %

Hezká jenom hudba

Faktem je, že od filmu sem čekal mnohem více, takový drogový obchod a Miami jdou hezky dohromady a je to hezké a pestré téma filmu, však takoví Mizerové! Avšak Mizerové a Miami Vice se hodně liší - Mizerové byli vyloženě komedií a Miami Vice kriminálním filmem a to dost nudným. Dopadnout drogového krále pomucí jednoho obchodu + nějaký ten románek, to je na hezký film trochu málo. Alespoň herecké obsazení se velmi povedlo. Vzhledem k překrásné hudbě, která na mě skutečně udělala dojem, musím dát alespoň 70%

9. dubna 2007
plakát filmu
Kmotr
The Godfather
100 %

Kmotr žije věčně

Ne moc často se povede úspěšně zfilmovat knihu. V tomhle případě se to geniálnímu Coppolovi povedlo oscarově. Kmotr je moje oblíbená kniha, musím uznat, že kdybych si knihu nepřečetl, asi bych se v ději tolik nevyznal, rozhodně stojí kniha za přečtení. Nádherný klasický film, který krásně vyobrazuje dobu, ve které se odehrává. Skvělá byla i hudba, perfektně se k filmu hodící. Marlon Brando jako vážný herec dokáže udělat silný dojem a to v Kmotrovi udělal, vyzařoval z něj skutečný respekt. Zrovna tak Al Pacino, ani ten nezklamal mé očekávání. Velmi povedený byl i scénář, který přece společně s Coppolou napsal i samotný autor knihy Mario Puzo. Kmotr patří mezi nejlepší filmy, které jsem kdy viděl.

9. dubna 2007
plakát filmu
Kmotr II
The Godfather: Part II
100 %

Druhý díl Kmotra rozhodně není horší než první, spíš naopak. Jenom když se podíváme na množství ocenění, které film dostal, je vidět jaký obdiv musel film v 70. letech vyvolat. Nádherné zobrazení New Yorku na počátku 20. století dává filmu krásný nadech a herci jako v předchzím dílu zahráli vše na 1.

9. dubna 2007