avatar uživatele

cordera

Jméno
Věk
35 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
90 %

miluj ma

Tomuto filmu som nedávala veľkú nádej ale po zhliadnutí prvých momentov ma niečo uchvátilo a dokonca som ho dopozerala so zatajeným dychom. Avšak bolo dosť obtiažne sa zorientovať v danej časovej línii ale oceňujem perfektný námet.

8. července 2008
plakát filmu
Resident Evil: Zánik
Resident Evil: Extinction
90 %

dobré

ani jeden predchadzajuci diel som neviedla ale to vobec nevadilo. prefektny dej, ziadne zdrziavanie zbytocnostami. nad moje ocakavania

17. prosince 2007
plakát filmu
Děsnej doják
Date Movie
30 %

tento film bol presne to čo som od neho očakávala. neuveriteľne plytký a bez deja. niektoré pasáže boli úplne od veci ale svetlý bod bol, že aspoň v niektorých častiach sa dalo zasmiať. celkom dobrá hudba...

27. července 2007
plakát filmu
Loupež po italsku
The Italian Job
100 %

Krasny filmik. Malo to vsetko co ma takyto film mat, super herecky vykon najma charlize theron. nemozem dat nic ine ako 100%.

23. března 2007
plakát filmu
40 let panic
The 40-Year-Old Virgin
70 %

Pravdupovediac od tohto filmu som ocakavala ovela viac. Ale v konecnom doslesku ma film zaujimavu temu a tych "suchych" miest nebolo az tak velmi aby som musela ist pod 70%. Celkovo hodnotim ako zaujimavu komediu na dlhe zimne vecery.

23. března 2007
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
100 %

Tento film sa mi veľmi páčil, podobne ako 1. Mala som možnosť prečítať si aj knižné spracovanie a musím priznať, že som nečakala taký dobrý výsledok. Ako obyčajne Renée Zellweger predviedla skvelý výkon... Už sa neviem dočkať tretieho pokračovania.

7. března 2007
plakát filmu
Osudový dotek
The Butterfly Effect
100 %

Wow

Tak toto som naozaj nečakala. Film som začala pozerať s miernymi obavami či vôbec pochopím podstatu. Nestalo sa. Film je plný neočakávaných situácií a napätia. Taký dobrý film som dávno nevidela. Fakt supeeer.

7. března 2007
plakát filmu
90 %

Zaujimavé

Veľmi zaujímavý námet, myslím, ze to nie je úplne typická americká romantická komédia. Celý film je veľmi pohodový. Jediné čo by som vytkla je, že v určitých pasážach mohlo byť trochu viac humoru.

7. března 2007