avatar uživatele

Danni

Jméno
Dana
Věk
33 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Ryby)
Bydliště
Ve městě (F-M)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
90 %

Líbilo :-)

Dvojka se mi líbila ještě víc než jednička. Nedokážu sice říct nic konkrétního, ale prostě to na mě zapůsobilo. Sice mi připadalo, že některé scény byl Pán prstenů v bledě modrém, ael to mi zas tak nevadilo...

12. ledna 2009
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
100 %

Mazec!

Tenhle film prostě žeru:-) taková koncetrace vtipu, nadsázky, skvělých herců i hudby se jen tak často nevidí. A nejúžasnější je, jak si ze sebe ti vážení herci dokáží dělat legraci!

12. ledna 2009
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
80 %

No nevím...

Knížku jsem sice nečetla, ale přišlo mi to takové nijaké. Bylo to sice hezky udělané, ale jako by v tom filmu pořádně nedokázali uchopit potenciál, který ten příběh určitě má. Prostě to podle mě nedokáže pořádně zapůsobit na city a člověka "chytnout".

17. ledna 2008
plakát filmu
Once
Once
100 %

Krásnééé

Takový fajný filmík k relaxování:-). Člověk u něj může skvěle vypnout, poslochat muziku,... Je to prostě celé milé, rozhodně ne tuctové a má to úžasný konec.

17. ledna 2008
plakát filmu
Princ a já
Prince and me, The
50 %

Tak tenhle film je naprosto šíleně průměrný. Půl hodiny uprostřed jsem ani neviděla a vůbec mi to neleží v žaludku! Příběh je naprosto neoriginální, ale to je u mnoha filmů a jsou zábavné. Tenhle je prostě nuda - nedokázali z toho nic vyždímat. Ke konci jsem si sice nachvíli začala myslet, že už se nikdy neuvidí:-D...ale znáte americké filmy! Člověk si řekne, že jiný konec se k tomu vlastně ani nehodí, ale tady i tenhle vyzněl doprázdna a nějak tam prostě neseděl.

12. srpna 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Já tenhle film prostě miluju! Je to nejlepší díl a právem má tolik Oscarů. Sice putování Froda a Sama nebylo moc záživné, ale bylo rozhodně zábavnější než ve dvojce a navíc v knížce mi přišlo taky nudné. Ani mi nevadily některé dějové změny (třeba že tam nebyl Saruman), ale trochu mě mrzelo, že tam nedali víc prostoru Faramirovi a Éowyn. Jinak je tam naprosto úžasná hudba a celkově je film skvělý až po závěrečné titulky. (Jo a mimochdem, naštvali mě, že v českém dabingu přezpívali tu krásnou písničku Billyho Boyda.)

12. srpna 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
80 %

Zklamání

...a to dost velké. Sice tomu dávám 80% ale nijak zvlášť mě to nenadchlo. Určitě je hodně těžké takový film udělat, ale je taky těžké nesrovnávat ho s knížkou, s kterou na celé čáře prohrává. A podle mě je to i horší než čtyřka. Nejsou tam (podle mě) skoro žádné emoce, některé věci jenom tak nakousnou a pak na to nemají čas, a tak se k nim už navrátí a nic nového taky nepřináší. To jak se Harry ke konci filmu svíjí v křečích mi přišlo vyloženě jak z laciného horroru :-D. A film nezachránilo ani těch 20 minut 3D - nijak extra to totiž na něm nevynikalo. Prostory sice byly naprosto úžasné, ale lidi měli akorát rozmazané ksichty. Ale nemyslete si, že tomu dávám 80% jenom z principu, když to furt jen kritizuju. Najdou se i dobré stránky a má to úžasou knižní předlohu.

31. července 2007
plakát filmu
Robin Hood: Král zbojníků
Robin Hood: Prince Of Thieves
90 %

Fakt nádherný filmík. Kevin mi sice v roli Robina Hooda zrovna moc nesedí, ale nakonec se ukázalo, že není žádný rušivý element a celkem tam zapadá. Celkově to nebyla žádná přeplácaná blbost a naprosto to vystihuje moje představy Sherwoodu, za což jsem nadmíru vděčná, protože nesnáším, když něco vypadá naprosto jinak, než si to představuju:-).

15. července 2007

Blbost

Nejsměšnější na tom bylo to, že televize, na které jsem to viděla, měla pěkně rozdrbaný obraz, a tak měli všichni červené ksichty... Ne, do konce jsem to nevydržela.

5. července 2007
plakát filmu
Úsměv Mony Lisy
Mona Lisa Smile
80 %

Tak tenhle film mi v některých chvílích ani nepřipadá jako americký:-). Sice to má tak trochu...hmm.....prostě americký podtext:-), ale celkově to nepůsobí nijak křečovitě a je to milé. Taky konec je fakt poetický a myslím, že film nikomu nic nevnucuje. A navíc mám ráda historické filmy, i když tenhle není z tak dávné doby.

1. července 2007
plakát filmu
Happy Feet
Happy Feet
60 %

Nic nového pod sluncem

Nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo, ale nic extra to též není. Stepující tučňák tu sice ještě nebyl, ale příběhů o velkých zlých lidech jsem už viděla! Kdyby to mělo aspoň nějaké duchaplné vyústění, ale... . Pochybuju, že by stepujícího tučňáka jenom tak vypustili do volné přírody. Jenom by vydělávali na tom, že jim do zoo chodí hafo lidí.
A sice jsem to neviděla v originále, ale v českém dabingu dost nechápu, proč mají španělsky zpívající tučňáci ruský přízvuk!

23. června 2007
plakát filmu
Pravá blondýnka 2
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
60 %

Dvojka je jenom slabší odvar z jedničky. Až podezřele se to podobá. Příjde do kolektivu, kde ji nikdo nemá rád, postupně se to ale začne měnit, když příjde problém chce toho nechat, ale ostatní jí řeknou: "Ne, nesmíš to vzdát!"... Prostě to je 1. díl v bledě modrém a ještě k tomu se stupidnějším dějem. Podívejte se na to fakt jen když vůbec nevíte co jiného dělat.

6. května 2007
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Shrek je asi jediný film, u kterého se mi 2. díl líbil víc než jednička. Valná očekávání jsem na něj neměla, protože jsem myslela, že to bude celkem o ničem, ale mile překvapili! Film si vždycky ráda pustím, mnohem radši než jedničku a ty písničky z něho úplně miluju!

24. dubna 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Když jsem byla "malá" :-) znala jsem ten film skoro nazpaměť. Je to jeden z mála filmů, které můžu vidět 1000x a stejně mě nepřestanou bavit (zatím jsem ho viděla asi 11x).

23. dubna 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
100 %

Jasně, tenhle díl je nejslabší z celé trilogie a to především dějově. Ale i přesto ho nemůžu hodnotit jinak než na 100%.

23. dubna 2007
plakát filmu
Hlas moře
Mar Adentro
80 %

Tak na tenhle film by mě samotnou asi vůbec nenapadlo se dívat. Shlédla jsem ho ale ve škole jako doplněk ke studiu španělštiny:-) (samozřejmě v originále) a to dokonce 2x (poprvé ne celý).
Podruhé se mi líbil mnohem víc. Asi jsem se nad ním konečně zamyslela.

23. dubna 2007
plakát filmu
Moderní Popelka
Cinderella Story, A
60 %

Jak jinak...

Musím říct, že jsem od toho ani nic jiného nečekala. Prostě další průměrný film. Kdyby to usekli někde úplně jinde, aspoň by to mělo konec na určité úrovni a dalo by to trošku prostor k přemýšlení, ale to by na Američany bylo asi moc... A mimochodem, ten Austin je podle mě úplně nechutný slizoun.

22. dubna 2007
plakát filmu
Vlasy
Hair
100 %

Tak tenhle film považuju za opravdu úžasný muzikál. Soundtrack k němu jsem měla ještě dřív, než jsem ho vůbec viděla, ale myslím, že tu hudbu můžete pořádně vnímat až potom, co jste zhlédli film. A tak to má být. Film nemůže být bez hudby a hudba bez filmu...
Ale co je hlavní, má nějakou myšlenku. A to ne ledajakou.
Určitě ne tak stupidní, jako některé jiné filmíky...

19. dubna 2007
plakát filmu
Fantom opery
Phantom Of The Opera, The
100 %

Super!

Když jsem ten muzikál viděla poprvé, naprosto mě uchvátil. Úžasná hudba i herci. A zvlášť mě nadchla scéna, kdy divadlo ožívá a zní nádherná Webberova hudba. A ještě něco k ději - ten je popravdě trochu slabší, ale tak už to v muzikálech většinou chodí. Důležitá je hlavně hudba a její spojení s obrazem, což se tu povedlo nad míru. Navíc se mi líbí propracování jednotlivých postav.
A kdo říká, že Butler neumí zpívat, má sice možná pravdu, jelikož já rozhodně nejsem hudební znalec, ale mi se to líbilo ještě víc, než písničky, které jsem slyšela s jinými údajně lepšími zpěváky. Ale Butlerovo podání bylo takové milejší:-)

9. dubna 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
60 %

No,tenhle film byl asi 100x horší než jednička. Je to celé zamotané, nemá to spád, neobjevuje se tam nic moc originálního. Co je ale nejhorší, je to, že je to celkem nudné. V průběhu filmu jsem několikrát odešla a vůbec mi nevadilo, že mi ujde kus děje, což se mi moc často nestává. Ale ať jenom nekritizuju, viděla jsem už horší...

7. dubna 2007
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
30 %

Hmm

Na to jak z toho je většiná lidí co znám nadšená, je to nehorázná blbost. Děj to nemá v podstatě žádný a ani nijak zvlášť vtipné mi to nepříjde.

7. dubna 2007
plakát filmu
Chorus Line
Chorus Line, A
80 %

Film je to docela povedený, ale myslím, že zaměřený na velice úzký okruh diváků. Děj je velice chabý, muzikál se bude líbit těm, kdo mají rádi hudbu a tanec, a hlavně těm kdo se na to rádi dívají. Mě docela překvapil. Sice mě nenadchl tak jako jiné, ale ještě jednou bych se na něj klidně podívala.

25. února 2007