avatar uživatele

Irys

Jméno
Iva
Věk
31 let (Beran)
Bydliště
Bohuslavice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
40 %

Nikdy víc

Tento film se mi fakt nelíbil. Přišlo mi, že to celé bylo o vztazích. Navíc se skoro furt kecalo, kecalo a kecalo. Pořádný souboj tam nebyl žádný. Pár vtipných momentů tam sice bylo, ale jinak NUDA! S knihou ani nechci srovnávat, protože to by bylo nadlouho. Jediné, co ten film zachránilo, byly kostýmy. A to, že Snape měl umyté vlasy, byl fakt vrchol.

20. července 2009
plakát filmu
Nesnesitelná krutost
Intolerable Cruelty
80 %

Proč ne?

Celou dobu jsem měla pocit, že to ti herci přehrávají a neberou to vážně, prostě, že to je taková parodie. Možná to tak nebylo, ale mě to tak přišlo. Takže je možné, že jsem se nesmála ani tak scénám jako filmu, ale mě to nevadí. Dobrý zábavný film.

21. února 2009
plakát filmu
Talentovaný pan Ripley
Talented Mr. Ripley, The
80 %

Hnus, hnus a ještě jednou hnus. Ano, dobře natočný skvěle zahraný, super hudba i příběh, ale fuj už to nechci vidět znova. Vtáhlo mě to a udělalo to na mě dojem, ale je to hnus.

16. února 2009
plakát filmu
Snídaně pro psy
Dog's Breakfast, A
100 %

Bomba

Dost dobrý film. David předvedl, že opravdu umí hrát. Dívala jsem se na to hlavně kvůli němu (a kvůli dalším hercům ze Stargate Atlantis), ale ten film mě dostal. Opravdu super. Dost jsem se nasmála jako už dlouho ne. Vřele doporučuju, protože tam jsou i temnější momenty a dobře doplňující hudba...

10. ledna 2009
plakát filmu
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Madagascar: Escape 2 Africa
100 %

BOMBA

Super film. V 16 letech jsem se smála mnohem víc než mladší diváci, kteří některé věci ani nemohli pochopit. Na konci jsem chytala záchvaty smíchu, zatímco mladší byli střízlivější. Je-li vám 16 a víc běžte na to, je-li vám pod 14 tak moc nedoporučuji.

5. prosince 2008
plakát filmu
Konečný sestřih
Final Cut, The
80 %

Zvláštní

Po schlédnutí jsem si řekla: "Je to o ničem. Ale na to, že to je o ničem to je dost dobře natočené." Takže doporučuju.

26. října 2008
plakát filmu
Mrazík
Morozko
50 %

No jo, Mrazík

Bez téhle pohádky by televize na Silvestra prostě nevydrželi. Ze začátku to je dobré, prostě klasika, ale po chvíli je té klasiky až příliš...

26. října 2008
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
60 %

Zklamání

Kdybych se na ten film dívala a nečetla bych předtím povídku od S. Kinga, podle které to bylo natočeno, asi bych byla nadšená. Bohůžel jsem tu povídku četla a dost mě rozladil jiný konec, který neodpovídá knize. Ano, konce byli podobné, ale každý vyzněl dost jinak. A musím říct, že ten v knize se mi líbil víc...

25. října 2008
plakát filmu
Prvotní strach
Primal Fear
70 %

jednou stačí

Takový normál bez pořádného napětí, ale zato s výborným hereckým výkonem Edwarda Nortna. A ten konec...výborné, ovšem stačí jednou a dost.

16. března 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
90 %

Super

Rozhodně super film i s tím klišé o zombících apod. I ten konec byl skvělý protože konečně dokázali odpravit hlavního hrdinu.

13. března 2008
plakát filmu
Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu
The Librarian: Quest for the Spear
70 %

Dobrá blbost

Dobrá oddychovka na kterou se nedá nic víc, než se dívat s vykulenýma očima, co všechno lidi napadne, a nebo od toho znechuceně odejít (zase stejný důvod). Počítám se do té první skupiny a opravdu se divím jak je to napadlo. Nicméně hudba byla nic moc a herecké výkony nebyly taky úplně stoprocentní. Ale na deštivá odpoledne. Proč ne?

17. února 2008
plakát filmu
100 %

Carpe diem

Opravdu dobrý film,který mě donutil zamyslet se nad sebou. Velmi věrohodný příběh a hlavně jeho konec. Vůbec se nedivím že dostal oskara za scénář.

2. ledna 2008
plakát filmu
Blade: Trinity
Blade: Trinity
50 %

zklamalo...

Přišlo mi, že kdyby tam nebyl Blade tak to ani nepatří do série. Nejlepší z trilogie byla jednička. Opravdu super, ale dvojka mi přije jen jako akční film o upírech bez krve. Jako samostatný film by byl rozhodně lepší, ale asi by ho vidělo méně lidí...

8. listopadu 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
50 %

o čem že to je?

Tenhle film jsem viděla asi před měsícem(či dvěma) a vím, že jsem se v kině celkem nasmála...jak tak ale přemýšlím, už ani nevím čemu. A o čem že to vůbec bylo?

13. října 2007
plakát filmu
Chicago
Chicago
80 %

normál

dobrý film, dobří herci, skvělá hudba a choregrafie. Dobrá kamera. Na to co touto dobou dávají v televizi je to skvělý film, ale jinak ucházející.

30. září 2007
plakát filmu
80 %

Super film k odreagování u kterého se i po dlouhé době řežu smíchy. K tomu parodie na Pána prstenů(+10%. Prostě super. Děj sice mohl být lepší, ale kouzelné zrcadlo to vyvažuje. Takže nezbývá nic jinéhonež 75%(což tu nejde dát)

15. září 2007
plakát filmu
Telefonní budka
Phone Booth
100 %

O tomhle filmu jsem nikdy neslyšela a pak sem to jednou večer náhodou přepla o reklamě a byl tam začátek tohoto filmu. Myslela jsem si že to bude blbost ale vyklubal se z toho skvělý film rozebírající psychiku, který mě nejen zaujal ale nutil mě dívat se až do konce. Opravdu super film. Když budete mít možnost podívejte se na něj.

18. května 2007
plakát filmu
Mlčení jehňátek
The Silence Of The Lambs
100 %

dabing, dabing, dabing...

Mlčení jehňátek je naprosto super film ve kterém Anthony Hopkins exceluje. Bohůžel(naštěstí???) jsem slyšela nejdřív originál a až potom český dabing, který mě skoro hned rozesmál a tak mi ten film znechutil, že jsem to vypla. Kdo jste ještě neviděli originál tak si ho sežeňte a uvidíte rozdíl. Jinak to je jeden z nejlepších filmů co znám.....takže hodnocení: s českým dabingem 50% v originále 100%.

28. dubna 2007
plakát filmu
Mumie
The Mummy
100 %

prostě bomba

Úplně skvělý film...jeden z těch filmů který si můžu pustit v jednu ráno a stejně u něj neusnu a ještě se zasměju, ikdyž to vidím už po několikáté....

21. dubna 2007
plakát filmu
Červený drak
Red Dragon
50 %

Podle mě to je nejhorší film ze série o Hannibalu Lecterovi. Prostě tu knihu mohli zfilmovat lépe. Ale i tak se na to dá dívat...

25. února 2007
plakát filmu
Hannibal - Zrození
Hannibal Rising
80 %

Mě se ten film velkem líbil....sice si pamatuju jen ty vraždy, ale lepší než nic...taky je blbé když víte, že ho nezabijou ani nezatknou ikdyž to tak vypadá...prostě víte že se musí dostat do USA. Jinak proti tomu filmu skoro nic nemám(snad jen tu jeho masku) a i hudba se podle mě povedla.

24. února 2007
plakát filmu
Hannibal
Hannibal
90 %

Tento filmy je prostě super akorát mi vadí jeho konec. V knize to dopadlo o hodně líp(Claris a Hannibal zůstali spolu). Proč nedali konec podle knihy???????????

10. února 2007