avatar uživatele

LOST

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Skrytá identita
Departed, The
90 %

Skrytá identita

Ze začátku chci říct, že ani nevím proč tomuto filmu nakonci dávám 90 %. Přemýšlel jsem dokonce i o hodnocení 40-50 % , ale film ve mě vyvolal velmi zvláštní pocit a řekl jsem si, že si těch 90 % zaslouží. Když už ale já dám 90 % musí to být supr film, toto však supr film není. Co je na filmu jednoznačně nejlepší jsou herecké výkony nebo lépe dobře vybraní herci. Leonardo Dicaprio podle mě předvedl nejslabší výkon ( v Krvavém diamantu byl o hodně lepší), Matt Damon mě zaujal už v Bournově Mýtu a tady se potvrdilo, že dobrý výkon z Bournova mýtu nebyla náhoda,Jack Nicholson vše zahrál perfektně, ale to už je u něj zvykem. Zvedlejších rolí byl až překvapivě dobrý Mark Wahlberg. Scénář je velmi dobře sepsán, ale je vidět, že má pár chyb a někdy se u filmu i mírně nudíte. Naštěstí je nakonci filmu jeden obrovský zvrat, který jsem vůbec nečekal. Co mě také zaujalo byla hudba, která se k tomuto filmu vyloženě hodila. Co mě bohužel moc nesedlo byla délka filmu- na takový film je přeci jenom 2 a půl hodiny moc a jak říkám-někdy se prostě nudíte. Jinak bych tento film doporučil, dokonce si myslím, že oskara za nejlepší film roku 2006 dostala Skrytá identita spravedlivě.

19. dubna 2007
plakát filmu
Sejmi eso
Smokin' Aces
20 %

Sejmi eso

Od tohota filmu jsem moc neočekával,ale většina lidí říkala, že je to dobrý film a já se rozhodl ho shlídnout. A musím říct, že jsem toho litoval. Sejmi eso má totiž velmi jednoduchý a prostý děj, nějaký boss gangu vypíše na jednoho chlapa odměnu jeden milion dolarů a zabijáci z celého světa se ho snaží dostat. Zní to dobře, ale film je neskutečně nudný a přišel mě i velmi zmatený. V některých chvílích jsem vůbec nevěděl a čem se jedná a o čem se mluví. Když už zklame děj, tak by mohla být dobrá akce. Bohužel tady se na akční scény nějak nedostalo a ve filmu jsou asi tak dvě akční scény. A když už nevyjde ani akce, tak by to mohli zachránit aspoň herci. Musím ale říct, že ty také nezachránily vůbec nic. Ryan Reynolds (3:15 zemřeš, Blade : trinity) je sice dobrý herec a právě ve dvouch zmíněných filmech se mě líbil, ale tady se do hlavní role vůbec nehodí a hraje mizerně. Lépe to nedopadlo ani z takovými herci jako je Andy Garcia a Ben Affleck. Na konec tohoto názoru ani nevím co mám pochválit. Rozhodl jsem se, že nepochválím vůbec nic, protože film Sejmi Eso je velmi špatný film.

16. dubna 2007

Zastav a nepřežiješ

Tak od tohoto filmu jsem čekal hodně a doufal jsem, že bude aspoň na úrovni filmu Kurýr. I tak mě tento film překvapil a to pozitivně. Co musím hned ze začátku pochválit je Jason Statham, který předvedl, že umí hrát už v Kurýrovi, ale tady je ještě lepší než v Kurýrovi. Dále musím pochválit kameru, už dlouho jsem nebyl z kamery nadšen jak v tomto filmu. Co může být zápor tohoto filmu je děj, který je velmi jednoduchý a dá se říct, že sledujete jen akční scény, které nedávají moc smysl, ale ono je to strašně zábavné. Scéna, kdy Jason Statham spadne z vrtulníku a přitom si ještě zavolá mobilem je úžasná. Co mě také potěšilo je, že Zastav a nepřežiješ nekončí nějakým happyendem a navíc skončí velmi zajímavě. Na závěr musím říct, že tento film stojí za to vidět ať už máte rádi akční filmy nebo ne.

7. dubna 2007
plakát filmu
Rocky Balboa
Rocky Balboa
70 %

Rocky Balboa

Od tohoto film jsem moc neočekával a popravdě jsem nečekal moc kvalitní film. Možná je to zapříčiněno tím, že jsem v životě žádný film s rockym neviděl. I tak jsem byl ale po shlédnutí tohoto filmu mile překvapen. Co musím pochválit už od začátku je Silvester Stalone- od tohoto filmu mě přesvědčil, že stále ještě umí hrát. Jediný kdo mě herecky ve filmu nesedl, je herec, který hrál Rockyho syna- je sice teď populární díky seriálu Heroes, ale v tomto filmu to prostě nezvládl. Co mě také překvapilo byla závěrečná scéna v ringu- nebyla sice nějak perfektně natočena, ale měla velké napětí a do konce jsem nevěděl jestli Rocky dokáže vyhrát. Takže jedná se o velmi kvalitní film na který bych vám doporučil se kouknout.

7. dubna 2007
plakát filmu
Scary Movie 4
Scary Movie 4
80 %

Scary Movie 4

Od tohoto filmu jsem očekával docela hodně a určitě mě nezklamal. Podle mě se jedná o nejlepší díl v celé sérii.Pro mě dokonce překonal i výbornou jedničku. U Scary Movie 4 jsem se smál od začátku do konce. Udělat parodii na film Válka Světů byl skvělý nápad a navíc právě pasáže s Války Světů jsou nejzábavnější. Ještě uvidíte parodii na filmy jako jsou třeba Saw 2, Vesnice, Zkrocená Hora nebo Million Dollar Baby. Herci sice nepředvedli nic úžasného a děj je předvídatelný a docela špatný. I tak ale musím dat Scary Movie 4 velmi dobré hodnocení.

4. dubna 2007

300

Na tento film jsem se strašně moc těšil. Příčinou byl hlavně trailer, který byl fantastický (jeden z nejlepších jaký jsem kdy viděl). Když jsem se dozvěděl jméno režiséra byl jsem také potěšen, Zack Snyder natočil perfektní Úsvit Mrtvých a myslel jsem si, že 300: Bitva u Thermopyl bude jedním z nejlepších filmů roku 2007. Bohužel jsem se mýlil a mýlil jsem se hodně. Prvních 45 minut je naprosto nudných a o ničem, pak se to sice jen tak na 20 minut rozjede, ale po velmi dobrých 20 minutách zase nastane velká nuda. Musím se přiznat, že už dlouho jsem se tak nenudil jak u filmu 300. Je to možná špatným dějem, kde se nenajde žádné překvapení a je to pouze o jedným a tým samým. Herci si myslím, že byli vybrány dobře,ale nepředvádí žádné velké herecké výkony. Co však stojí za pochvalu jsou bitvy- je jich sice málo, ale když už nějaká nastane stojí to za to. Hlavně zpomalení času je u bitev velmi efektní. I tak to ale nestačí na dobrý film, film 300 měl velký potenciál se stát velkým hitem- bohužel musím říct, že se jedná o průměrný, pro mě možná i podprůměrný film. Nakonec musím říct, že je to pro mě jedno velké zklámání.

1. dubna 2007
plakát filmu
60 %

Noční let

O tomto filmu jsem na internetu četl samé dobré názory a tak jsem se ho rozhodl pučit. A Noční let mě nezklamal, i tak ale můžu říct, že mě nějak zvlášť nepřekvapil. Co bylo velmi dobré byli herecké výkony, zasadit film jenom do letadla byl určitě dobrý nápad, ale děj nebyl nijak dobrý, už od začátku se vědělo jak celý film dopadne. Navíc asi tak posledních 15 minut je naprosto jak z jiného filmu a musím říct, že už dlouho jsem neviděl takhle nepovedený závěr. I tak se ale jedná o průměrný film na který už se podruhý asi nekouknu.

30. března 2007
plakát filmu
Ďábel nosí Pradu
Devil Wears Prada, The
70 %

Ďábel nosí Pradu

Od tohoto filmu jsem moc neočekával, ale celkem mile mě překvapil. Tento film byl spíš takovej oddychovej, to z něj ale nedělá špatnej film. Co bylo dobré byli herci a hudba, co už bylo méně dobré byl nejspíř scénář, navíc od začátku se už dalo očekávat co bude dále a jak to nakonec dopadne. Ale jinak jde o celkem pohodovej film, na který se možná až se budu nudit kouknu znovu.

26. března 2007
plakát filmu
Doom
Doom
50 %

Doom

Na tento film jsem byl velmi zvědavý, protože znám hru a ta se mi celkem líbila. Navíc jsem doufal, že to nebude snad taková katastrofa. A musím říct, že se nejedná o úplně špatný film. Podle mě největší slabostí celého filmu je děj, je velmi špatný, nic překvapivého se nestane a hned ze začátku je jasné jak celý film dopadne. Mnohem líp dopedli zvláštní efekty a celkem mě tu seděli i herci. Co mě ale malinko štvalo, že film se skoro pořád odehrával ve tmě a tak nebylo moc vidět. Doom tak není úplně špatným filmem, není to sice ani dobrý film- je to spíš podprůměrný film, ale podle mě se může spousty lidem líbit.

25. března 2007
plakát filmu
Ghost Rider
Ghost Rider
40 %

Ghost Rider

Na tento film jsem se celkem těšil,protože mám rád filmy podle komiksů, ale tohle je jeden z nejhorších filmů co podle komiksů vznikl. Děj je naprosto špatný, ve filmu nás nic nepřekvapí a jednoduše je to nuda. Herci na tom nejsou o moc lépe- Nicholas Cage to zahrál snad nejhůř co mohl a Eva Mendes nepředvádí nějaké herecké schopnosti. Je sice hezká, ale velmi nudná a v ději vyzní úplně naprázdno. O ostatních hercích radši nebudu mluvit- předvádí mizerné výkony. Ve filmu je i nějaká ta akce- bohužel akčním scénám chybí velké napětí. Tento film stál 120 milionů dolarů, ale vůbec to na něm nejde vidět. Většina triků je naprosto mizerných, většinou jsem se smál tomu, jak jsou špatný. I tak se najdou asi tak 2 scény, které nejsou tak špatné. Z filmu naprosto čiší udělat cool film, bohužel to režisérovi vůbec nevyšlo. Ghost Rider je velmi podprůměrný film. A proč mu dávám 40 % ? Protože jak jsem napsal- asi tak 2 scény jsou celkem dobré a Eva Mendes je hezká herečka. Jinak bych tento film vůbec nedoporučoval.

17. března 2007
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
80 %

Válka Světů

Na tento film jsem se těšil a opravdu naplnil veškerá má očekávání. Děj je celkem jednoduchý, obyčejný a nakonec nesmí chybět ani happyend. Myslím si, že takovýmu happyendu se měl Steven Spielberg vyhnout. Jinak efekty jso na velmi dobré úrovni, pár akčních scén stojí vážně za to a ve filmu je i dost napínavých scén. Herecké obsazení mě přišlo celkem fajn, Tom Cruise se do této role celkem hodil. Jinak se opravdu jedná o velmi kvalitní film, který každýmu doporučuju.

16. března 2007
plakát filmu
70 %

Mezi námi děvčaty

Celkem jsem se na tento film těšil a tak jsem si ho pučil z půjčovny. A určitě mě nezklamal. Ze začátku to sice vypadalo jako obyčejná romantická komedie, ale jak si vyměnily těla hned to začalo být úplně o něčem jiným. Začalo to být vtipný a herecké výkony byly lepší. Bohužel v tomto filmu je tak trošku horší děj, hned od začátku víte jak film dopadne.Navíc je zde velmi dobrá hudba. I tak se jedná ale o pohodovou komedii, na kterou se klidně kouknu i podruhý.

11. března 2007
plakát filmu
Zahradník
Zahradník
10 %

Zahradník

Já jsem si myslel, že to až tak špatný film nebude, ale po shlédnutí jsem hodně rychle změnil názor. Podle mě je film Zahradník nejhorší film v roce 2006 a nejhorší český film vůbec. Herci jsou tak špatný, že je to až neuvěřitelný. V ději je řada nesrovnalostí, všechno je uděláno strašně amatérsky a 36 verzí filmu je úplně k ničemu, protože se tím děj vůbec nemění a vždycky se dojde úplně k tomu stejnýmu konci. Jinak 10 % dávám za ten nápad a za to, že jsem tady ještě 0 % nikdy nedal.

10. března 2007
plakát filmu
70 %

Satan přichází

Na tento film jsem se velmi těšil a tak jsem na něj vyrazil do kina a vůbec mě nezklamal. Ve filmu je spousta lekacích scén (hlavně na konci je jedna pořádná lekačka) . Navíc film má dobrou atmosféru a překvapilo mě, že film měl i dobré herce a to se moc u hororů nevydí. Jenom musím uznat, že první polovina filmu byla trošku lepší než druhá polovina.Jinak si myslím, že jde o podařený remake na který se vyplatí kouknout.

10. března 2007
plakát filmu
Noc v muzeu
Night at the Museum
70 %

Noc v muzeu

Od této komedie jsem nečekal mnoho, ale přece jsem byl překvapen. Myslím si, že se jedná o takovou tu pohodovou komedii na kterou se díváte a párkrát se zasmějete. Scénář není špatný, hned od začátku je hodně předvídatelný. V této komedii ale nejde o žádnej scénář, ale hlavně o humor a musím říct, že jsem se celkem dost zasmál. Hlavní zásluhu na tom mají herci, hlavně Ben Stiller a Owen Wilson byly jako obvykle velmi dobrý. Jinak se podle mě jedná o docela dobrý film, na který se vyplatí jít do kina.

10. března 2007
plakát filmu
Hadi v letadle
Snakes on a Plane
70 %

Hadi v letadle

Od toho filmu jsem očekával kvalitní béčkovej film a určitě můžu říct, že Hadi v letadle nezklamaly. Děj je bohužel největší slabinou filmu, ano v takto béčkovým filmu není děj důležitý, ale i tak hned od začátku tušíte kdo zemře. Prvních 20 minut se ještě neodehrává v letadle, ale asi tak od 30 minuty začnou hadi v letadle útočit. Musím uznat, že pár scén je naprosto skvělých, bohužel asi tak posledních 20 minut filmu už je naprosto nepovedených. Herci nejsou špatný (hlavně Samuel L. Jackson je vynikající).Jinak jsou podle mě Hadi v letadle celkem dobrý film na který se kouknu rád i podruhý.

7. března 2007
plakát filmu
World Trade Center
World Trade Center
70 %

World Trade Center

Na tento film jsem se vážně těšil. Hlavně po vynikající ukázce na tento film. A musím říct, že World Trade Center nezklamal. Nechápu však, proč je tento film v recenzích tak odsuzován. Já si myslím, že World Trade Center je lepší film než Let číslo 93, hlavně v Letu číslo 93 je naprosto nudná první polovina filmu. To tady není nudná první ani druhá polovina filmu. Myslím si, že velkou zásluhu na tom mají hlavně herci Nicholas Cage a Michael Peňa. Navíc je tady velmi dobrá hudba. I když dávám World Trade Center úplně stejné hodnocení jak Letu číslo 93 tak říkám, že World Trade Center je opravdu kvalitnější film než Let číslo 93.

7. března 2007
plakát filmu
Batman začíná
Batman Begins
60 %

Batman začíná

Sérii Batman opravdu moc rád nemám, takže jsem od tohoto filmu moc neočekával. Po shlédnutí filmu musím říct, že mě tento film ani nezklamal, bohužel ani nepřekvapil. Co bylo velmi dobré byla první polovina filmu , ale druhá už byla horší, o dost horší. Herci byly překvapivě dobrý, jediný kdo mě nesedl byla Katie Holmes. Děj byl ale takový temný, občas nezajímavý a občas i nudný. I nějaké akční scény nebyly tak vydařené jak v jiných filmech tohoto typu. Takže pro mě je film Batman začíná takový průměrný film, který nenadchne ale ani neohromí.

7. března 2007
plakát filmu
60 %

V tom domě straší

Od tohoto filmu jsem čekal víc a proto mě maličko zklamal. Myslel jsem si, že to bude jeden z nejlepších animáků roku 2006 a on je to jeden z nejhorších animáků roku 2006. Grafika je jinačí jak u ostatních filmů, určitě není špatná, ale oproti takové grafice jako měli třeba Auta nemá šanci. Příběh je vcelku originální, vlastně tu ještě takovej animovanej film nebyl, bohužel si myslím, že z danýho tématu se dalo vytěžit víc. Dokonce musím říct, že tento film není moc pro děti a určitě je spíš pro dospělejší lidi. Doufal jsem, že aspoň v tomto filmu bude nějaká legrace, ale prostě nebyla. Určitě se nejedná o špatný film, ale podruhý už bych ho vidět nemusel.

7. března 2007

Mravenčí polepšovna

Podle mě jde o příjemný snímek, určitě se nevyrovná třeba filmu Auta, ale i tak se mě Mravenčí polepšovna líbila. Zajímavá je animace, dokonce se mě i animace líbila. Děj je takový, že už od začátku víte jak přesně tento film dopadne, ale toto je teď u všech animovaných filmů. Jinak je tento film spíš pro děti, ale i tak se některýmu dospělýmu člověku může líbit. Mě Mravenčí polepšovna přišla i zábavná, film obsahuje asi tak 3 scény, které jsou velmi dobré a za ty scény stojí za to film vidět. Podle mě jde o jeden z těch lepších animovaných filmů jaké byli v roce 2006 vydány.

4. března 2007
plakát filmu
Divočina
The Wild
50 %

Divočina

Podle mě je film Divočina lepší než film Madagaskar, který mě vůbec nebavil. Děj je skoro stejný jak u Madagaskaru, takže se nejedná o nic originálního. Animace je na velmi dobré úrovni, zase si myslím, že je povedenější než v Madagaskaru. Film ale bohužel není moc vtipný, opravdu je v tomto filmu velmi málo vtipů.Podle mě film zaujme víc děti než dospělí.Mě se ještě líbila i hudba. Takže tento animák celkem doporučuju, určitě se nejedná o nějakej revoluční film, ale podle mě vás tento film nezklame.

4. března 2007
plakát filmu
Fantastická čtyřka
Fantastic Four
50 %

Fantastická čtyřka

Na tento film jsem se celkem těšil, ale zklamali mě ty velmi záporné recenze. Nakonec ale musím říct, že mě Fantastická čtyřka zklamala a že musím souhlasit s negativními recenzami. Podle mě se jedná úplně o klasickej film, který není ani trošku originální. Herci jsou ještě celkem dobře vybrány, ale horší je, že hrajou opravdu špatně. Film se snaží zaměřit spíš na mladší diváky, i to se mu ale moc nedaří. Navíc děj tohoto filmu je velmi špatný, hned v prvních pěti minutách víte jak film dopadne. Film je to opravdu špatný, má ale jeden kladný bod a to je celkem dobrá vizuální stránka, hlavně nějaký akční scény jsou celkem fajn. Jinak pokuď se chcete kouknout na nějakou komiksovou adaptaci radši se koukněte třeba na Spider-Mana, který je podle mě o dost kvalitnější.

4. března 2007
plakát filmu
Pach krve
Wrong Turn
60 %

Pach krve

Podle mě se jedná o klasickej horor kde vás nic nemůže překvapit. Opravdu se u tohoto filmu nebojíte, ale i tak se nejedná o špatný film. Děj je předvídatelný, dokonce i hned ze začátku budete vědět kdo zemře. Ve filmu jsou asi tak 3 scény, který jsou velmi dobrý. Jinak mě přišlo, že Pach krve nenudí a celkem dobře se u něj i bavíte. Herci jsou nováčci, předvádí špatné výkony, ale špatný výkony předvádí herci snad ve všech hororech tohoto typu. Myslím si, že fanoušek hororů by si tento film neměl nechat ujít.

4. března 2007
plakát filmu
Potomci lidí
Children of Men
60 %

Potomci lidí

Na tento film jsem se hodně těšil. Velice mě nalákaly ty kladné recenze kde se psalo, že jde o jeden z nejlepších filmů roku 2006 a jaká je ten film bomba. Bohužel to ale taková bomba není. Podle mě jde celkem o originální film, ale přišel mě občas nudný a v některých scénách naprosto nezajímavý. Samozřejmě Potomci lidí mají i své klady, hlavně herecký výkony a občas i nějaká dobrá akční scéna se najde. Co mě ale nejvíc zaujalo je kamera, která je velmi dobrá. Jinak mě tento film opravdu moc nezaujal a musím i říct, že mě zklamal.

3. března 2007
plakát filmu
70 %

Let číslo 93

Byl jsem hodně zvědavý na tento film, doufal jsem, že všechny ty kladné recenze byli pravdivé. Je škoda, že moc pravdivé nebyli. Jediný co na tomto filmu bylo dobrý byla závěrečná půlhodina, která se odehrávala jen v letadle, opravdu to byl strhující a velmi napínavý zážitek. Co mě ale zklamalo bylo počáteční hodina, která mě přišla nudná a trošku o ničem. Jinak určitě nejde o špatný film, ale podruhý už bych ho vidět nemusel.

3. března 2007