avatar uživatele

Kačka××

Jméno
Věk
32 let (Kozoroh)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
100 %

Jo byl to super film...v kině úplně suprová atmosféra moc se mi to líbilo. Všechny tři díly tak na stejný úrovni ( a to na dobrý úrovni). Podle mě, to ale s tou Kalypsou přehnali...a hodně. Fakt přehnaný, ale jinak herci podali výborný výkon a všem doporučuji tenhle film, protože je opravdu povedený.

31. května 2007
plakát filmu
Krokodýl Dundee v Los Angeles
Crocodile Dundee in Los Angeles
80 %

Tenhle třetídíl už byl nicmoc. Vím všichni stárnou. prostě už to není ono. V prvních dvou dílech bylo více akce, bylo tam i více vtipnějších hlášek. Dívala jsem se na to dívat, ale zvláště mě to nezaujalo. Pokračování po X letech není ono. Prostě a jednoduše 1 a 2 byli lepší.

13. dubna 2007
plakát filmu
S tebou mě baví svět
S tebou mě baví svět
100 %

Tenhle film se paní Poledňákové velmi podařil. Obsazení bomba, děj ,při kterém se nikdo nenudí, suprové hlášky. Strašně mě baví a není k němu skoro nic dodat než jen- ´my vám ty medaille přivezeme .´=o)

13. dubna 2007
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
100 %

Americká vánoční komedie, co dodat. Americké filmy jsou ve většině skvělé.Tohle je super film a malý herec, který měl velevýborný výkon, se mi moc líbí. I když už jsem to viděla nejmíń 50×, klidně se na to podívám znovu. Nikdy se u toho nenudím. Akce malého kluka co brání svůj dům jsou k nepřekonání.

13. dubna 2007
plakát filmu
Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Wallace & Gromit The Curse of the Were-Rabbit
100 %

Opravdu dobrý film..Wallace a Gromit jsou úžasný postavičky, který dokážou člověka hezky naladit. Napínavý děj a perfektní zpracování modelínového světa mě dostalo. Těm, kteří si chtějí zpravit náladu nebo se jen zasmát, vřele doporučuji!!

28. února 2007
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

The Best

Můj brácha tenhle film zkouknul nejmíň 200×...už sem si říkala, že se na to nepodívám, ale musela sem. Je to bomba film, supr zpracování a grafika. Na Shreka se můžu koukat pořád.

11. února 2007
plakát filmu
Karcoolka
Hoodwinked
90 %

Myslím, že tenhle film měli lépe graficky propracovat , ale jinak se mi líbil, ale opravdu to pro malé děti pod 5 let neni. Ale zasmála sem se u toho.

11. února 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Není co dodat prostě nejlepší film, mě osobně se více líbila 2, měla lepší efekty, ale 1 byla taky dobra. Akorát mě zklamalo to jak to zkoncil, a že je to na pokračování docela me to zaskočilo ale jinak supeeer.

11. února 2007