avatar uživatele

Budy

Jméno
Budy
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Velký Tom Hanks

Pěkný dobrý film. Tom Hanks zase jednou ukázal, že umí hrát, jak vážné filmy, tak komedie. Děj filmu byl pěkný a vtipný. Takových amerických filmů pro mládež se teď vidí málo.

11. května 2008
plakát filmu
100 %

Vesmírné legendy

Mám rád filmy o vesmíru a přistáních na měsíci. Tento byl pěkný s výborným a známým hereckým obsazením. Nejlepší záběry asi jak je pohled z vesmíru na Zemi a ze Země na přiblížející Měsíc a zabrání jeho detailů. Tady zase jednou Clint ukázal, jaký je režisér a herec.

11. května 2008
plakát filmu
Profesionál
Professionnel, Le
100 %

Opravdický profesionál

Musím říct, že se jedná o špičku francouzských fílmů a také o jednu z nejlepších detektivek. Výborný výkon J. P. Belmonda, který se za každou cenu snaží splnit svůj dávný úkol. Opravdu dobře promyšlený děj a můžete se do poslední minuty domnívat, jestli film skončí tak, či onak. Ať už skončil jakoli, tak se mu nemůže upřít kvalita. Na filmu hodně přidávala hudba, která se k filmu neskutečně hodila a ladila ke smutným scénám, což bylo skvělé spojení.

3. května 2008
plakát filmu
Saw 4
Saw IV
60 %

Musím uznat, že jsem od tohodle filmu čekal trochu víc. Film ztrácel na kvalitě a děj nebyl tak dobře vymyšlen. Pasti taky nebyly zrovna ohromující. Oproti předešlým třem dílům...

27. dubna 2008
plakát filmu
Divočáci
Wild Hogs
100 %

Divočáci

Srandovní film, který je plný dobrých scén a dobrýh vtipů. Herecké obsazení bylo výborné. Asi nejlepší scéna byla, když všichni chlapi se šli do jezera okoupat a pak tam přišla rodinka s dětmi... Doporučuji všem, kteří mají rádi komedie.

22. února 2008
plakát filmu
Horečka sobotní noci
Saturday Night Fever
100 %

Dobrý taneční, hudební film ze sedmdesátých let. Vynikající taneční výkon Johna Travolty. Děj filmu byl dobrý, nebyl zaměřen jen na tanec, ale i na život Tonyho Manera.

22. února 2008
plakát filmu
Pelíšky
Pelíšky
100 %

Pelíšky

Pěkný a srandovní film, který je zahrnut vtipnými hláškami a situacemi. Herci jako např. Miroslav Donutil nebo Bolek Polívka tady předvedli dobrý výkon. Zvlášť, mě ale zaujal výkon Jiřího Kodeta, který svou roli pojal vážně skvěle. Výborný český film, na který se rád podívám znova.

21. února 2008
plakát filmu
Dokonalý svět
Perfect World, A
100 %

Dokonalý svět

Další pěkný film Clinta Eastwooda a Kevina Costnera. Děj filmu byl výborný a dobře vymyšlený.Dojal mě smutný konec, ale jinak bezva film.

26. ledna 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
100 %

Tento film jsem viděl v kině, takže akustika byla výborná. Děj filmu byl dobře vymyšlen, jak Robert Neville chodí po městě úplně sám, půjčuje si filmy z dvd půjčovny a jeho jedinným přítelem je pes. Režisérovi, scénáristovi a hlavní roli Willu Smithovi, bych za tento výkon dal OSCARa. Will v tomto filmu ukázal, že není jenom komik, ale může také zahrát film s vážným dějěm. Film byl s původním znění s titulky, což bylo bezva, protože si myslím, že česky to tak dobré nebude.

12. ledna 2008
plakát filmu
Bohouš
Bohouš
100 %

Bohouš

Tento film jsem viděl až teď na Silvestra, ale líbil se mi.Akorát kdy Vladimír Menšík jedl všechny ty jídla, tak mi bylo trochu špatně.Jinak výborná komedie s vynikajícím obsazením.

5. ledna 2008
plakát filmu
Tajemná řeka
Mystic River
100 %

Výborný krimifilm s prvky tajemna.Nejdříve než film vysílali jsem mu nevěnoval pozornost, ale když film začal, tak začínal být zajímavý a tak jsem ho shlédnul až do konce a vůbec toho nelituji.Film měl vynikající obsazení a dobrého režiséra.

29. prosince 2007
plakát filmu
Policejní akademie: Moskevská mise
Police Academy: Mission to Moscow
10 %

Nejhorší díl

Tento 7. a zároveň poslední díl Policejní Akademie je ze všech nejhorší!Je to jako by celou dobu o ničem.Celé to ruské prostředí se mi nelíbilo a v tom kanále jak na Harrise vytekla ta růžová polívka tak to radši nemluvím!Kdyby tento díl nenatočili, tak bych o nic nepřišel!

15. října 2007
plakát filmu
Kobra
Cobra
100 %

Cobra

Výborný thriller s výborným dějem.Mám rád filmy se Silvesterem Stallonem a tenhle není vyjímkou!Konec byl dobře vymyšlen: Silvester proti gangu motorkářů.100%

12. října 2007
plakát filmu
Velkej biják
Epic Movie
100 %

Velkej biják

Super parodie na všechny možné filmy.Od Šifra mistra Leonarda po Piráty, Letopisy Narnie nebo Karlíka a továrnu na čokoládu.Film byl plný dobrých scén např.jak David Carradine (Kill Bill) na začátku tancuje a dělá různé vruty.Nebo pak jak zapíchli Brumbála s Hagridem...a tak by se dalo pokračovat ještě dál.Prostě film byl úžasný!

8. října 2007
plakát filmu
Nekecej a pádluj!
Without a Paddle
100 %

Without a paddle!

Když jsem film neviděl myslel jsem si, že nebude nic moc, ale když jsem ho uviděl tak se mi velice líbil.Smál jsem se skoro pořád.Film byl od začátku plný dobrých scén a hlášek.Hlavní role (Dax Shepard, Matthew Lillard, Seth Green) byli neuvěřitelně srandovní.Vážně skvělý film!

8. září 2007
plakát filmu
100 %

Open Range

Krajina střelců,tak to je výborný film.Mám rád westerny a zvlášť s Kevinem Costnerem.U tohodle filmu jsem se vůbec nenudil.Bavilo mě,dívat se,jak Robert Duvall a Kevin Costner se mstí šerifovi a rancherovi Baxterovi.Tomudle filmu dávám 100%.

19. července 2007
plakát filmu
Karcoolka
Hoodwinked
100 %

Tak u tohoto filmu jsem se nasmál, babka dělá adrenalinové sporty, dřevorubec mává sekyrou jako Jánošík, vlkovi smrdí z huby, to je super komedie, která pobaví celou rodinu.

14. června 2007
plakát filmu
Kat
Punisher, The
100 %

THE PUNISHER

Je to dobrý film,má to dobrý děj a také dobrý obsah.Obsazení bylo také výborné,Thomas Jane a John Travolta.

14. června 2007
plakát filmu
Cesta kolem světa za 80 dní
Around The World In 80 Days
100 %

Tak tento film se mi líbil.Arnold mě rozesmál ve své roli prince Hapiho.Jackie Chan tam také měl dobrou roli.Je to dobrý film.

18. března 2007
plakát filmu
Sněžní psi
Snow Dogs
100 %

Tak tenhle film je super sranda.Cuba tam hraje dobrého týpka a jak filmaři dokázali dobré grimasy se psy.Je to super!

28. ledna 2007
plakát filmu
Polární expres
Polar Express, The
100 %

Tak tohle jeden z nejlepších,nejpěknějších a s výbornou animací Vánoční film.Má jakési kouzlo Vánoc.Je to výborný film.

28. ledna 2007
plakát filmu
Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach
100 %

Nejlepší díl

Ten to film je ze všech sedmi dílů nejlepší.Je to sranda.Nejlepší je Hightower,Tack,Jones,Harris a Proctor.

27. ledna 2007