avatar uživatele

hermionablack

Jméno
Libuše
Věk
30 let (Vodnář)
Bydliště
Kyjov
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
90 %

Příjemné překvapení

No, po Narnii číslo jedna jsem byla vůči tomtuto filmu dost skeptická. Výkony některých herců (především Lucinky) byly někdy opravdu na zamyšlenou, ale asi to splňovalo normu. Princ Kaspian mě velmi příjemně překvapil hned po několika stránkách. Zaprvé - herci se znatelně zlepšili a přibylo i pár těch, na které se dá velmi příjemně dívat - princ Kaspian je velký fešák. Scénář byl zpracován velmi přijatelným způsobem a až na malé výjimky se vyhnul nepříjemným a trapným scénám. Zápory - Od soundtracku jsem očekávala trochu víc. Pořád se opakovalo hlavní téma, což mě na Harrym-Gregsonovi trochu mrzí. Příznivci knihy asi nebudou moc nadšení - pokud si dokážete představit, že to má být čtrnáctiletý zlatovlasý kluk, tak asi padá všechno ostatní. A konečný ortel ? Od jedničky značné herecké zlepšení, našly se klady i zápory, ale doufám v další a ještě víc vydařenější pokračování.

23. května 2008
plakát filmu
Muž se železnou maskou
The Man in the Iron Mask
100 %

Úžasná pohádka

Nevím co k tomuto úžasnému filmu dodat. Skvělí hreci, hudba, kostými prostě všechno. Akorát je to všechno naprostá a neskutečná pohádka. Ke konci to všechno dojme až k slzám. Leonardovy proměny jsou skutečně úchvatné...není nic no bych mohla vytknout...

29. prosince 2007
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
100 %

Super !

Na primě jsem se na to vydržela dívat do jedné hodiny ráno a dost jsem litovala, že jsem nestihal začátek, díky Alexadru Velikému.
Opravdu úžasný film o upírech a tak podobně... Výborné zpracování a efekty. Skvělá hlavní trojice, která dost potěšila a dokonce pobavila...trochu mě zklamalo to konečné úmrtí, ale co se dalo jiného vymyslet ?
Dávám 100% :)

31. října 2007
plakát filmu
Král Artuš
King Arthur
100 %

Docela dobrý

Film jsem viděla a zdálo se mi to docela dobrý. Konečně osvobození od Artuše, kulatého stolu, Camelotu a Excalibru a té známé pohádky. Dostalo to trochu dobovější ráz. I když ten závěrečný Happy End mě docela zklamal...lepší by byl nějaký otevřený konec, než to že se stal králem, vzal si Guinever a byli spolu šťastně až do smrti. No ale to už je vedlejší. Hudba nádherná, Zimmerovi se to povedlo opravdu hodně, možná líp než Piráti z Karibiku, takže hudbě 90%. Herecké obsazení nebylo nijak špatné. Artuš co by anglický herec (už nevim jeho jméno) byl docela dobrý, ale bylo vidět, že moc zkušeností nemá a taky působil dost jednotvárně což se díky bohu ke konci filmu měnilo :-) Keira neměla moc prostoru ale už to nebyla ta stará známá Guinever. Lancelot se mi líbil opravdu hodně...Neměl chybu :-)
Jinak oceňuji úžasné hlášky, což dokazuje, že i při takovém filmu se dá pořádně zasmát :-) Takže mé konečné hodnocení je 96,5 %,

6. května 2007