avatar uživatele

miysicka

Jméno
Michaela
Věk
Bydliště
Dejme tomu, že Olomoucko.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Je to i můj život
My Sister's Keeper
90 %

Úžasné

Silný příběh, který i ve mě vyvolal požadované emoce. Každý si v něm najde to své, a proto rozhodně doporučuji... nebudete litovat!

22. května 2012
plakát filmu
Blitz
Blitz
70 %

Spokojenost

Dobrý film plný napětí a akce, zajímavá myšlenka a skvělý hlavní herec. Lepší průměr a dobré pokoukání.

7. května 2012
plakát filmu
Válka Bohů
Immortals
80 %

Já se bavila

Film mě příjmeně překvapil. Nezvyklý námět a skvělý hlavní herec. Pár napínavých soubojů a jejich velmi dobré zpracování. Klidně bych se podívala ještě jednou

25. dubna 2012
plakát filmu
Nikdy to nevzdávej
Never Back Down
60 %

Fajn

Nenáročný snímek o americké mládeži bavící se rvačkami. Když už nic jiného, hodnotím aspoň krásná těla hlavní protagonistů :)

22. dubna 2012
plakát filmu
Underworld: Probuzení
Underworld: Awakening
70 %

Nejslabší kousek

Sérii Underworld mám ráda, ale tento díl hodnotím jako nejslabší. Děj "o ničem" a typický konec napovídající o tom, že bude další pokračování.

22. dubna 2012
plakát filmu
70 %

Uspokojující podívaná

Zajímavý námět a dobré zpracování. Pár lekavých momentů tam také bylo, herci své role ztvárnili dobře. Konec jsem očekávala, ale pěkná podívaná.

15. dubna 2012
plakát filmu
Hory zalité krví
Hills Run Red, The
20 %

Blbost

Prvotřídní blbost. Hodně zajímavý námět, ale vraždících scén tam bylo až moc. Pyskatá a vyšinutá blondýnka mi po chvíli lezla pěkně na nervy a celkově byl snímek opravdu o ničem. Asi měl zaujmout množstvím krve a nechutnými scénami, ale na mě to rozhodně nezapůsobilo.

15. dubna 2012
plakát filmu
Hancock
Hancock
60 %

Dobré

Zajímavý a docela dobře zpracovaný námět. Ze začátku jsem myslela, že to budu muset vypnout, ale nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala. Konec byl také dostačující. Pěkná a netradiční podívaná

9. dubna 2012
plakát filmu
40 %

Nezájem

Jak dokáže mocná síla lásky změnit nenapravitelného holkaře. Na mě moc přeslazené. Jediné plus dávám pomstě Aneta, která byla vykreslena na konci snímku.

6. dubna 2012
plakát filmu
Díry
Holes
60 %

Typický americký

Film podle stejnojmenné knihy Louise Sachra mě nijak zvlášť neoslovil. Knihu jsem nečetla, takže bohužel nemůžu srovnávat, nicméně snímek byl typicky americký. Veškeré humorné scény na mě působily místy až parodicky a klasický happy end mě doslova dorazil. Na jedno podívání dobré, ale to je vše.

3. dubna 2012
plakát filmu
Pod kůží
Splinter
30 %

Cože?

Tohle má 80%? Pro mě to byla naprostá blbost o jakémsi nesmyslném parazitu, který požírá lidi na jedné benzínové stanici. Námět možná trochu zajímavý, ale celkové zpracování nestojí za nic. Rádoby dojemné objetování za druhé na mě opravdu nezapůsobilo. A hrdinský čin doktora biologie zase tak hrdinský nebyl. Nuda... a velká.

1. dubna 2012
plakát filmu
Bez dechu
Abduction
50 %

Průměr

Film, který měl asi upoutat "sladkým" hercem v hlavní roli. Na mě to ale nefungovalo. Nápad dobrý, zpracování dostatečné, ale to je vše. Honba za pravdou nepřinesla nic nového.

1. dubna 2012
plakát filmu
Hanna
Hanna
70 %

Fajn

Velmi dobrý námět a docela dobře zahrané role. Hlavní hrdinka Hanna coby vždy vítězící bojovnice na mě působila velmi přesvědčivě a moc se mi líbila. Jako celek měl film napětí a akci, kterou musím ocenit.

28. března 2012
plakát filmu
Občanský průkaz
Občanský průkaz
80 %

Super

Skvělá sonda do života mladých lidí, kteří vyrůstali v době vlády komunistické strany. Snaha odlišit se, vyčnívat, být proti a dát to najevo se velmi cení a z tohoto snímku na mě čtveřice mlaďochů působila opravdu přesvědčivě. Palec nahoru!

27. března 2012
plakát filmu
Hooligans
Green Street Hooligans
90 %

Podívaná stojí

Není to jen příběh o fotbalu a jeho trefených fanoušcích, ale především o tom, jak touha po moci dokáže zabíjet. Vášeň a nenávist jsou zde hlavními prioritami a zobrazují tak nehostinný svět, v němž všichni žijeme a který se zároveň ani nepokoušíme měnit. Není to škoda?!

25. března 2012
plakát filmu
Strašáci
Straw Dogs
70 %

Průměr

Jak se z přátel z dětství stanou závistivci plní nenávisti. Gradující atmsféra plná všech momentů, které uspokojí každého milovníka komerčních filmů. Průměr, který nadchne snad posledními minutami snímku, kdy hlavní postava muže konečně udělá čin, kterým se mužem stane.

24. března 2012
plakát filmu
Devátá brána
Ninth Gate, The
70 %

Fajn

Tajumplnost starých knih. Zajímavý námět a celkem uspokojivé zpracování. Místy ovšem rušivé scény, bez kterých by se divák v pohodě obešel... Celkově hodnotím 70%

23. března 2012
plakát filmu
Tahle země není pro starý
No Country for Old Men
80 %

Fajn

Zajímavé, netradiční, plné strachu, napětí a někdy až moc velkých náhod. Nicméně dost dobrá podívaná, která rozhodně neurazí, ale naopak může překvapivě zaujmout :)

18. března 2012
plakát filmu
Chlapec v pruhovaném pyžamu
The Boy in the Striped Pyjamas
100 %

Silné, dojemné, kvalitní

Jako jedna z mála se tato filmová adaptace téměř rovná knižní předloze. Kniha byla úžasná a film za ní zaostává jen nepatrně. Dokonalý herecký výkon malého Bruna a jeho kamaráda Šmuela. Působivá nevinnost a dětská nevědomost, naprosto brilantní konec, atmosféra strachu. Více těchto filmů, aby na hrůzy holocaustu nebylo nikdy zapomenuto!

13. března 2012
plakát filmu
Ocelová pěst
Real Steel
90 %

Super

Skvělý film s netradičním námětem, který ve mě vyvolal hodně emocí. Vztah otce a syna, syna a robota... hodně působivé, místy dojemné a hlavně velmi napínavé. Já rozhdoně doporučuji.

11. března 2012
plakát filmu
Rob Roy
Rob Roy
50 %

Průměr

Pěkná podívaná, která ničím zvláštním nezaujme. Nicméně příběh dostačující stejně jako ztvárnění. Jen občasné scény o namlouvání a zamlouvání mi přišly trochu úsměvné:)

9. března 2012
plakát filmu
Kočár do Vídně
Kočár do Vídně
50 %

Pěkné

Pěkné, ale na knihu to v žádném případě nemá. Ve filmu nejsou tolik zobrazeny pocity hlavní hrdinky, což mi dost scházelo. Nicméně Janžurová a Hanzlík byli skvělí.

29. února 2012
plakát filmu
Charly
Charly
70 %

Dobrý námět

Vynikající kniha, filmové zpracování je o něco horší. Cliff svou roli zahrál opravdu skvěle, ale nestačilo to na původní dílo, které se filmem rozhodně zviditelnilo. Pěkné, uspokojivé a plné momentu, které nutí k zamyšlení.

28. února 2012
plakát filmu
Arn
Arn - Tempelriddaren
80 %

Fajn podívaná

Dobře natočený film plný akce, napětí a zajímavých zápletek, ve kterém síla lásky vždy zvítězí. Trochu romantiky ale nikdy neuškodí. Za ne-happy end dávám plus.

26. února 2012
plakát filmu
Zátoka
Cove, The
100 %

Dokonalost!

Kdybych sem napsala svůj názor na zvěrstva, která jsou ve filmu zobrazena, musela bych se opět pořádně rozčílit. Raději to nechám na vás, ostatních divácích...protože zhlédnutím tohoto exceletního dokumentárního filmu nic neztratíte, ale naopak mnoho získáte (nový pohled, snahu stát se aktivním a něco s tím vším konečně udělat). Zaručuji, že rozhodně nebudete litovat! Nelze nedát 100%.

26. února 2012