avatar uživatele

miysicka

Jméno
Michaela
Věk
Bydliště
Dejme tomu, že Olomoucko.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Krakonoš a lyžníci
Krakonoš a lyžníci
90 %

Super

Skvělý český film odehrávájící se v nádherné horské zimní krajině. Český Krakonoš a novodobý dřevěný vynález se k sobě opravdu hodí. Velice příjemný snímek s ještě příjemnějším hereckým obsazením. Doporučuji dětem i dospělým!

12. prosince 2013
plakát filmu
Šaman
Medicine Man
80 %

Super

Velmi pěkný film se správným dějem a neskutečně krásnou přírodou. Klidně bych se podívala znovu.

16. září 2013
plakát filmu
Až na krev
There Will Be Blood
60 %

Fajn až na ...

Film docela ucházející. Hlavně se mi líbil celkový děj a pointa. Jediné, co mi na snímku vadilo, byla nehorázná hudba, která mi celkový dojem kazila. Slyšet jeden a ten samý tón 15 minut v kuse je opravdu na hlavu!!!

14. září 2013
plakát filmu
Ve stínu
Ve stínu
60 %

Obyčejná česká kriminálka

Výborný herecký výkon Ivana Trojana v, alespoň pro mě, obyčejné české kriminálce. Některé momenty byly méně srozumitelné a některé až moc okaté. Nicméně 60% si snímek zaslouží i přes to, že bych se na film už znovu nepodívala.

14. srpna 2013
plakát filmu
Critters
Critters
30 %

Ha, ha, ha.

Malé a chlupaté nestvůrky vraždící lidi si mě opravdu moc nezískaly. Na film se dalo dívat, ale jednou a dost. Nejvíce bych na něm ocenila scény, které spíše aby naháněly hrůzu, u mě vyvolaly výbuch smíchu.

13. srpna 2013
plakát filmu
Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze
From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money
30 %

Tohle mě fakt nebere

Pokračování podprůměrného filmu je ještě víc podprůměrnější. Člověk se sice párkrát dobře zasmál, nicméně to nestačí k tomu, abych snímek ohodnotila více procenty.

13. srpna 2013
plakát filmu
Hlad
Hunger
60 %

Čekala jsem víc

Abych pravdu řekla, od filmu jsem čekala daleko víc. První polovina nestála za nic a ten 30 minutový dialog byl opravdu, ale opravdu velmi nudný a já u něj málem usnula. Zajímavý začal být děj až když začal hlavní hrdina na protest hladovět. Namaskován byl opravdu dokonale. Nicméně snímek si ode mně nezaslouží víc než 60%.

12. července 2013
plakát filmu
Mama
Mama
60 %

Nic moc

Pro mě lepší průměr. Některé scény byly dobré, napínavé a často vylekaly, ale některé zase stály za houby a člověk se spíše zasmál, než aby byl vystrašený. Na film se sice dalo dívat, ale znovu bych si ho už nepustila.

26. června 2013
plakát filmu
Norbit
Norbit
40 %

Pár vtipných scén

Typická americká komedie a párem vtipných hlášek a scén. Rasputia alias Murphy byla dokonalá, ale ostatní stálo za nic. Jednou zhlédnout stačilo.

21. června 2013
plakát filmu
Telefonní budka
Phone Booth
80 %

Velmi povedené!

Film se mi velmi líbil a vyvolal ve mě právě ty emoce, které měl. Strach, zoufalství a zpytování svědomí z hlavního hrdiny jen čišelo. K tomu ještě opravdu reálná situace, v níž volá nemocný psychopat jednomu člověku, kterých se na světě pohybují miliony. Dávám 80%.

12. června 2013
plakát filmu
Lesní duch
The Evil Dead
30 %

Prvotřídní blbost

Tohle má být hrůzostrašný horor nahánějící husí kůži? Spíš šlo o to, aby se divák na část filmu nedíval jen kvůli nechutnostem. Některé scény byly tak uvalené, až byly k smíchu. Pro mě ztráta drahocenného času...

6. června 2013
plakát filmu
Žert
Žert
60 %

Průměr

Na film se sice dívat dalo, ale jednou mi to stačilo. Znovu bych si ho nepustila. Literární předlohu jsem zatím nečetla, takže nemůžu srovnat. Ale film mě moc nezaujal. Nejvíce mě na něm bavily záběry, kdy byl hlavní hrdina odsouzen k táborovým pracem.

25. dubna 2013
plakát filmu
Já, truchlivý bůh
Já, truchlivý bůh
70 %

Fajn

Myslím, že fajn podívaná podle stejnojmenné povídky Ludvíka Kundery. Hezci zahráli své role opravdu bravurně a já se místy skvěle bavila. Dobrý film z 60. let, který se právem zařadí po bok dalších skvělých snímků téhle doby.

25. dubna 2013
plakát filmu
Nesnesitelná lehkost bytí
The Unbearable Lightness of Being
80 %

Příjemné překvapení

Literární předlohu jsem zatím nečetla, takže nemůžu srovnat. Snímek byl velmi povedený a nabízel spoustu námětů k zamyšlení. Atmosféra Pražského jara a sovětské okupace byla skvěle vykreslena, stejně jako lehké erotické jiskření mezi hlavními hrdiny. Film pobavil i varoval, a proto ho musím hodnotit 80%.

25. dubna 2013
plakát filmu
Obchod na korze
Obchod na korze
90 %

Super

Velmi podařené filmové zpracování podle stejnojmenné, a taktéž kvalitní knižní předlohy. Není co vytknout.

23. dubna 2013
plakát filmu
Čtvrtý druh
The Fourth Kind
60 %

Fajn

Film o něco lepší než průměr. Jestli ale divák čeká, že uvidí nějaké nové a neotřelé ztvárnění mimozemských civilizací, tak se velmi plete. Možná ho potěší pár lekavých scén, ale jinak si horor takhle nepředstavuji.

14. dubna 2013
plakát filmu
60 %

Fajn

Klidně bych se podívala ještě jednou. Oceňuji hlavně nenudný děj a celkovou kompozici, hlavně konec filmu. Sice to nebyla žádná hitparáda, ale 60% si snímek určitě zaslouží.

14. dubna 2013
plakát filmu
Kletba z temnot
The Possession
70 %

Solidní

Poměrně slušný film o tradičním tématu. Ďábel, který se netradičním způsobem zmocní bezbranné dívky, jež se stane postrachem pro celou rodinu. Mě se to líbilo a klidně bych se někdy podívala znovu.

8. dubna 2013
plakát filmu
Na dřeň
De rouille et d'os
70 %

Pěkná podívaná

Film mě velmi překvapil, a to zejméne v dobrém smyslu. Snímek vyprávějící o ženě, která se znenadání ocitla na okraji společnosti díky nehodě, jež se jí stala v její milované práci. Vystupuje zde také muž, který se snaží svou agresivitu vybíjet na boxerských zápasech, způsobuje potíže své sestře a ještě se k tomu ani nedokáže postarat o svého vlastního syna. Mě se film líbil a určitě jsem se u něj nenudila.

6. dubna 2013
plakát filmu
Frozen
Frozen
80 %

Opravdu mrazivé

Jsem vášnivá milovnice hor i horských sportů. Ale po tomto filmu si asi budu hodně rozmýšlet, jestli pojedu na noční lyžování, obzvláště v zahraničí. Snímek mě příjemně překvapil. Hezci své role zahráli opravdu velmi přesvědčivě. A atmosféru zimy, mrazu a sněhové vánice jsem při sledování filmu rozhodně pociťovala i přes to, že jsem ležela zachumlaná pod peřinou. Dávám palec nahoru.

2. dubna 2013
plakát filmu
Antikrist
Antichrist
30 %

Nuda

Co to jako mělo být? Černobílý začátek s trefnou hudbou pro mě předznamenával hodně dobrý snímek. Opak se stal pravdou. Psychoterapeut léčící na opuštěné chatě uprostřed lesa svou vyšinutou manželku posedlou sexem, tak to se teda moc nepovedlo. Halucinace v podobě zvířat, vrtání nohou a znetvoření genitálií, no hnus. Přes nudnost filmu jsem ho sice zhlédla až do konce, ale dívat se na něj už nikdy nebudu. To vím jistě.

29. března 2013
plakát filmu
Paranormal Activity 4
Paranormal Activity 4
60 %

Nic moc

Čtvrtý díl je rozhodně o něco lepší, než ten třetí, ale na jedničku rozhodně nemá. Pár lekacích scén tam sice bylo, ale mráz mi po zádech běhal velmi zřídka. Na snímek se sice dalo dívat, ale pustit si ho znovu, po tom opravdu netoužím.

25. března 2013
plakát filmu
13
13
60 %

Průměr

I přes to, že účastníci hráli hru na život a na smrt, mi ve snímku chybělo napětí a akce. Podívala jsem se na ěnj sice do konce, ale znovu bych ho vidět asi nechtěla. Ne kvůli tématu, to mi nevadilo, ale především kvůli tomu, že se u filmu člověk začne postupem času nudit.

24. března 2013
plakát filmu
80 %

Fajn

Rozhodně je to film lepší než průměr. Trocha napětí a akce. Profil sériového vraha. Sestavený Ježíš z lidských ostatků. Ano, klidně bych se podívala znovu.

17. března 2013
plakát filmu
Spalovač mrtvol
Spalovač mrtvol
100 %

Dokonalost

Jedním slovem: DOKONALÉ! Opravdu skvělý herecký výkon Rudolfa Hrušínského. Úžasné zpracování skvělé knižní předlohy, suprová práce s kamerou, střihem a detailem. Ponurá a hrůzostrašná atmosféra, vrcholný konec... Není co vytknout! Doporučuji všem, kteří žijí na dnešních komerčních snímcích, aby se podívali na pořádný a kvalitní český film.

11. března 2013