avatar uživatele

manchman

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Brüno
Brüno
20 %

Divnej, úchylnej, místama nechtunej film. Určitě filmy Ali G a Borat byly mnohem lepší. Přišlo mi, že si SBC dělá srandu z gayů a ještě je pohoršuje, jinak děj je téměř stejnej jako u Borata

29. listopadu 2009
plakát filmu
Zastav a nepřežiješ 2
Crank 2: High Voltage
20 %

Den sem přemýšlel nad tím, co sem napsat. Tak jdu na to.... Co si budeme nalhávat, jednička byla mnohokrát lepší. Dvojka mi přišla jako uplná hovadina a to hlavně přes natáčení pomocí minidigikamer. Obraz mi připadal zmatený a nesprávně sestříhaný. Prostě se snažili udělat film plný akce, ale bylo to takový prázdný... Místama mi to taky přišlo jako sci-fi, třeba když se pral s tím řechtajcím Číňanem o tu krabici (jak najednou vyrostli :-D) a hlavně ten konec to byla jako docela trapárna. No koukněte a ohodnoťte sami

5. srpna 2009
plakát filmu
Kameňák 2
Kameňák 2
80 %

Taky nechápu co se vám na tom tak strašně nelíbí. Je to ulítlá komedie, která diváka určitě pobaví. Hlášky jsou super, herecké obsazení taky, scény jakbysmet. Že bych se pletl? Podle mě kdosi začal film kritizovat, pak ho následovala další většina lidí a teď se někteří bojí (není to ten správný výraz, ale něco v podobném smyslu tomu odpovídá) napsat kladné hodnocení. Určitě ste se dívali na některý z dílů a byli ste vysmátý jak kdybyste byli zkouřený... Kdyby to tak nebylo, tak se na to nebude dívat kolem 1 000 000 lidí. :-) Toť je můj názor

21. května 2009
plakát filmu
REPO: Genetická opera!
Repo! The Genetic Opera
80 %

Vskutku zajímavý a originální film/muzikál. Jak mi sestra říkala, myslel sem si, že to bude jenom o metalu, ale bylo to jinak. Stejně sem s tímhle snímkem spokojenej.

6. dubna 2009
plakát filmu
Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
70 %

Sice to není lepší než jednička (pro mě), to mu však na zábavnosti neubírá, ba naopak. Děj je zajímavý a zábavný (jak jinak). Z Obelixe vychází jedna hláška za druhou, hlavně co se jídla týče.... . Ale nejlepší je ta hláška na konci filmu v titulkách na Cesara: "Kreténe blbej, příště ti přismahnu kou..!"

4. února 2009
plakát filmu
Hlídač č. 47
Hlídač č. 47
100 %

Je to pěkný český film, sice jsem od toho očekával uplně něco jiného, ale nakonec se mi to líbilo ješttě víc než sem si myslel. KDyby se to dalo srovnat s filmem Bathory, tak by Hlídač č. 47 vyhrál na plný čáře.

2. prosince 2008
plakát filmu
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
90 %

Obdivuji jak málo lidí udělalo takovej film. V porovnání s animátory, programátory... třeba z Pixaru je to opravdu skvělé, sice je zde nějakej děj, ale moc se mi nezamlouval. Opravdu je to krásně zpracované. Ale určitě to pro malé děti není....

17. listopadu 2008
plakát filmu
Bathory
Bathory
100 %

Velmi zajímavý film. Než sem šel do kina, myslel jsem si, že to bude nějaký krvák. Opravdu jsem od toho očekával něco jiného. Celkově se mi film velice líbil. Doufám a přeji zisk nějakého toho Oscara.

18. srpna 2008

Každýmu se líbí něco

Super film, sice je děj téměř o ničem, to ale neznamená, že je to ztráta času. Mně se to líbilo a rád se na něj koukám znovu, akorát se mi nelíbil dabing, když to dávali na Primě - mám jiný a mnohem lepší.

23. července 2008
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
80 %

Film mě až tak nezklamal, ale na Shreka 2 nebo Shreka 1 to určitě nemá. Je tam sice několik zábavných scén, ale ne tolik jako v 2. dílu.

21. července 2008
plakát filmu
Zlomené květiny
Broken Flowers
80 %

Pro mě zvláštní film, který se mi moc líbil. Herci, produkce všechno akorát. Děj byl zajímavý a hezký.

10. července 2008
plakát filmu
Lotrando a Zubejda
Lotrando a Zubejda
80 %

Moje oblíbená pohádka, teda ne, že bych se na ně díval často, ale velice mě zaujala. Sice mi přišlo trochu ujetý, že došli tak daleko z Čech až k moři Sargasovému neutahaný, vypadali stejně jako před tím než vyšli, rozuměli si atd., ale jinak vskutku velice pěkná pohádka.

8. července 2008
plakát filmu
Řeka
The River
90 %

Pěknej film, kdyby se podobný film natočil dnes, byla by to katastrofa, ve které by se z řeky zaplavila alespoň polovina USA.

6. července 2008
plakát filmu
Taková je Anglie
This Is England
100 %

Tak tenhle film mě strašně zaujal. Pouštěli nám ho ve škole a já si myslel, že to bude nějaká blbost, jako obvykle, tak sem si pustil přehrávač a poslouchal hudbu. Chvílemi sem sledoval film a poté, když sem se do něj zadíval, tak sem od něj nechtěl odejít. Malý Shaun se dostal do party ve věku, kdy je ještě dítě (sice si už taky docela vyskakoval), ale zažije několik věcí, které by se mu asi nepřihodily, kdyby nepotkal Wooda a jeho partu. Zaujalo mě na tomhle filmu hlavně to, že tak malý kluk má v partě tkový respekt a že podniká rasistické útoky, vykrádání obchodů atd. Říkal sem si jaký to natáčení pro toho kluka může být, jestli ho to nějak zkazí nebo jestli se mu do hlavy vtluče jaký to je být rasista a jaký všechny hnusy rasisti dělaj.

6. června 2008
plakát filmu
Pelíšky
Pelíšky
100 %

Skvělý film, ten se opravdu povedl. Řekl bych, že české filmy poslední dobou hodně upadají, ale tohle... . Herecké obsazení, jejich výkony, atd. je na velmi vysoké úrovni.

18. května 2008
plakát filmu
Kvaska
Kvaska
100 %

Film mě velice nadchl, sice děj nebyl zroovna zajímavý - přišel mi jako by byl úplně jednoduchý, ale režisér muzikálu se mi líbil ze všech postav asi nejvíc. Rád se na něj (myslím film, ne režiséra) dívám znovu a znovu, jenom mi nejsou příjemný scény s Maxem... . Kdybych mohl, podíval bych se na Kvasku jako na muzikál v divadle.

16. května 2008

Sice je to označený jako parodie, ale parodii se to podobá jenom trochu. Napsat parodii je docela těžký. Jinak celkem slušnej film, rád se na něj dívám znovu a znovu a furt se tlemim a tlemim.

8. května 2008
plakát filmu
ROMing
ROMing
70 %

Ať si říká kdo chce co chce, mně se to líbilo. Sice mi to občas přišlo jako úplná hovadina, ale spíše převažovala ta lepší stránka.

10. dubna 2008
plakát filmu
Ratatouille
Ratatouille
100 %

Skvělej animák, kterej mě dostal snad vším. Hlavně se mi líbil tím grafickým zpracováním. Určitě se na něj podívám rád znovu. Tohle hodnocení si podle mě určitě zaslouží.

10. dubna 2008

Film je to zajímavý, ale i nudný. Když sem viděl reklamy v TV, říkal sem si, že to bude strašná blbost... skoro sem se trefil, U mě, i když mi to přišlo zajímavý, to moc nepochodí.

8. ledna 2008
plakát filmu
Slunce, seno, jahody
Slunce, seno, jahody
100 %

Slunce seno jahody je pro mě ten nejlepší díl ze všech (tří :-)). Je to o takové "normální" rodince z ještě "normálnější" vesničky. Prostě dobrá česká komedie.

8. ledna 2008
plakát filmu
Slunce, seno a pár facek
Slunce, seno a pár facek
90 %

Na první díl to nemá. Vtipný to je, ale jsou tam i vyjímky, jak je psáno v předešlém názoru (ty sny). Jinak, rád se na to kouknu.

8. ledna 2008
plakát filmu
Slunce, seno, erotika
Slunce, seno, erotika
60 %

Ze všech tří dílů se mi líbí nejmíň. Už to není takový vtipný a přijde mi to až moc komický. Pro mě je to skoro FANTASMAGORIE.

8. ledna 2008
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
90 %

Musím řict, že změna režiséra příběhu dost pomohla. Celý příběh se mi zdál ze všech dílů, co jsem viděl nejstrašidelnější.

31. srpna 2007

Moc mě tenhle film zaujal. Vždycky se na něj dívám rád, a to hlavně proto, že mám rád akční filmy. Děj je celkem slušnej a výkony herců taky...

31. srpna 2007