avatar uživatele

Kaspy

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Barbar Conan
Conan The Barbarian
70 %

Barbar Conan by se dalo říct stal již nesmrtelnou klasikou, i když je spousta lepších fantasy, ale to nic nemění na tom, že je to spolu s Terminátorem nejlepší film A. Schwarzenegra

2. března 2007
plakát filmu
Batman
Batman
90 %

Lepší nastartování batmanovské série nešlo natočit.. A s Burtonovým jedinečným stylem vznikl opravdu povedený film, kterému se třetí a čtvrtý díl série nesahá ani po kotníky..

2. března 2007
plakát filmu
Batman navždy
Batman Forever
50 %

Třetí film je výrazně horší než první dva, a i když se J. Schumacher opravdu snažil zničit Batmana navždy, tak se mu to ještě nepovedlo.

2. března 2007
plakát filmu
Batman a Robin
Batman & Robin
20 %

Joel Schumacher to dokázal

Ano Schumacher dokázal přímo dokonale zničit, rozsekat, pohřbít, zakopat a ... Batmana a vznikl možná zatím nejhorší komiksový film asi těžko se najde nějaký soupeř, který by byl ještě horší(i když poslední dobou....)

2. března 2007
plakát filmu
Batman se vrací
Batman Returns
100 %

Tučňák Vito

Nejlepší batmanovský film, a i když nemám Dannyho DeVita rád, tak jeho role tučňáka byla úžasná(Vito vypadá jak tučňák i bez maskérů) a vlastně všichni herci hráli skvěle a ta atmosféra..

2. března 2007
plakát filmu
Batman začíná
Batman Begins
100 %

Nejnovější Batman se bez potíží vyrovnává dosud nejlepšímu druhýmu dílu a v některých věcech ho i předčí. Obsazení je výborně zvolené(samozřejmě kromě K. Holmes) a Christian Bale je nejlepším představitelem Batmana vůbec, stejně tak Michael Caine v roli sluhy Alfreda.

2. března 2007
plakát filmu
Blade Runner
Blade Runner
100 %

Moje nejoblíbenější scifi a nemůžu se dočkat nové verze, která bude podle Scotta nejlepší a poslední. Ale už dlouho se zase o tom nikdo nezmínil, takže se už možná nedočkám.. škoda, ale i tak to pořád bude jedna z nejlepších scifi, co jsem kdy viděl a uvidím.

2. března 2007
plakát filmu
Bournův mýtus
The Bourne Supremacy
100 %

Pořádný akční film

Tohle je přesně akční film podle mých představ. Už jednička se mi líbila, ale dvojka ji snad ve všem převyšuje(akce, herci,...) a takový filmový zážitek nezažijete každý den. Kdo neviděl, neví o co přišel a měl by to hóóóódně rychle napravit..

2. března 2007
plakát filmu
Butch Cassidy a Sundance Kid
Butch Cassidy and the Sundance Kid
100 %

Klasika

Nezapomenutelná klasika s vynikajícím R. Redford a P. Newmanem, která se nesmazatelně zapsala do filmových dějin.

2. března 2007
plakát filmu
Dokonalý trik
The Prestige
100 %

NEZKLAMAL

Všechny filmy CH. Nolana jsou skvělé a tak se bojim, aby jednou nepřišlou to "šlápnutí vedle", ale s tímhle filmem určitě nepřišlo. Dokonalý trik = dokonalý film a Nolan opět nezklamal. Jen tak dál Christophere Nolane.

11. února 2007