avatar uživatele

Rimmon

Jméno
Radan
Věk
Bydliště
Mikulov
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Miss Congeniality: Armed and Fabulous
30 %

Propadák

Podle mě je dvojka určitě něco jiného,než Slečna Drsňák a k tomu Ještě drsnější. Jednička byla originální a vtipná, ale dvojka už je jenom o nějaké manekýně. Prostě a stručně dvojky u takových dobrých filmů bývají vždy horčí než originální jedničky.

10. ledna 2009
plakát filmu
Zlatý kompas
The Golden Compass
60 %

Sklamání

Na film jsem se těšil ale bylo to zklamání.Nezjístili jsme jak film dopadl a to se všichni v kině těšili že ta medvědí armáda zaútočí.A k tomu jsme se tam nedozvěděli co je to ten prach.Určitě se musím ale podívat na další díl aby jsem věděl jak to dopadlo.Dávám 60 procent.

19. ledna 2008
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
100 %

Nejlepší díl?

Mnoho lidí si myslí že Fénixův řád je nejlepší díl a myslím že se mýlí. Když vyšel Ohnivý pohár tak si mysleli že to je ten nejlepší díl.Nejlepší díl je vždy ten,který je nejnovější a to je myslím chyba.Vemte rozdíl od toho co udělal z Harryho Pottera Columbus a co ted reřiser.Jak by tenhle režisér udělal např. trola?Columbus dělal Harryho jako pohádku a od třetího dílu už se s toho stává pomalu horor.

1. prosince 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
40 %

Od nejlepšího po nejhorší

Shrek serie je tak, že nejlešpí snad byla jednička a postupně začal Shrek upadat.Čtverka musí být katastrofální.No ohledně Shreka třetího je to nic moc.Už jsme se tak nezasmály a je to někdy přehnané.

1. prosince 2007
plakát filmu
Planeta opic
Planet of the Apes
20 %

Nároná ukázka

Tenhle film přesně představoval, jak se lidé chovají ke zvířatům.Ale opravdu tohle bylo až moc přehnaný.

10. března 2007
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
90 %

Kniha+Film

Je to naprosto lepší film než Pán Prstenů.A co je nejlepší,že každy děj ve filmu,je uplně stejný jako v knize.Ale mínus je,že Letopisy Narnie:Lev,Čarodějnice a Skříň jsou v knížce jako druhý díl,ale mnozí lide si ho zapamatují,jako první díl a na Čarodějův synovec už zapomenou.To též bude i u dalšího dílu.Princ Kaspian je až v knize čtvrtý díl,ale ve filmu drohý.No škoda,ale co se dá dělat.

7. února 2007
plakát filmu
Ochránce
Pacifier, The
100 %

Akční komedie

Zprvu vypadá film jako akční střílečka,ale pak se projeví,že je to srandovní film.Moc se mi líbil,když zapojoval akční scénky s žertovnýma.

2. února 2007
plakát filmu
Kameňák 2
Kameňák 2
60 %

Vtip

Když jsem se díval na Kaméňáka 2 asi už popáte(časté opakování v televizi),tak jsem si všimnul,že ten film nemá žádný děj.Jsou to jenom všechno sfilmované vtipy.

27. ledna 2007
plakát filmu
Den poté
The Day After Tomorrow
100 %

Skutečnost

Tento film je napínavý,ale je to podle blízké skutečnosti.Filmaři asi lidi chtěli tak donutit do kin nebo si koupit videokazetu.Díky globálnímu oteplování se tohle může stát klidně do tísíce let.Takže pokud chcete vědět,jak to s námi nejspíš dopadne,zkoukněte tenhle film.

23. ledna 2007
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Parodie

Shrek je tak jako velká parodie.Ovšem jen z části filmu nebo postavami.Vleče však svůj příběh.Nejvíce však je parodie na Matrix.Například když Robin Hood(další parodie)chce osvobodit Fionu,tak fiona se nedá a pužije Matrixové chcaty.Ale i přesto je Shrek velmi povedená 3D animace.

23. ledna 2007
plakát filmu
Žhavé výstřely 2
Hot Shots! Part Deux
100 %

Komedie století

Žhavé výstřeli 2 je nejlepší komedie kterou jsem kdy viděl.Je to sice trochu parodie,ale to nevadí,spestřuje to film.A oproti jedničce je o moc lepší než tvrdí ostatní.

23. ledna 2007
plakát filmu
Pokémon: První film
Pokémon: The First Movie
100 %

Věk

Když mi bylo asi pět let tak jsem si v půjčovně ten film několikrát půjčil a díval jsem se na seriály Pokemon.Teď mi to připadá jako naprostá hloupost a ani když to je v televizi tak se nedívám.Jo,byla to velká manie ale teď je to pryč.

23. ledna 2007