avatar uživatele

burtik

Jméno
Braňo
Věk
35 let
Bydliště
Nová Dubnica (Slovensko - kúsok od českých hraníc)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Krotitelé duchů
Ghostbusters
60 %

Jednou a dost!

Tohle je přesňe to co mne napadne když o něm něco usliším. Viděl jsem ho jenom jednou a víc už nechci. Je film typu: Pohádka pro 10-12 leté a zároveň pro "pobavení" rodičú kteří se dívají spolu snimi. Něco jako Scooby Dooby Doo jenom tak o 20 let starší efekty :)

20. ledna 2007
plakát filmu
Holka na roztrhání
Sweet Home Alabama
70 %

Reese W. - pěkná

Pěkná romanticko-americká komedie :o Viděl jsem to a kouknul bych si ještě jednou ale to asi stačilo. Pak by mně to už omrzelo. A možná kdyby v hlavní roli nehrála Reese Witherspoon tak rěkl že propadák. Hm, ale ta Reese tam byla pěkná ja vždy :)

20. ledna 2007
plakát filmu
Pravá blondýnka
Legally Blonde
80 %

Velice, velice povedené. Něco co mně vážne pobavilo a taky jse mi strašně líbil výkon Reese W. (Elle Woods) i Selmy B. (Vivian Kensington).

20. ledna 2007
plakát filmu
Prostě sexy
Sweetest Thing, The
50 %

Nic moc, ale spíš nic než moc

Plně zdílím s názorem autorky: Barunkaa - dost ubohé... ...neustály vo sexu... a tak dále.......
OPRAVDOVÁ STRÁTA ČASU.

20. ledna 2007
plakát filmu
Hlava nad vodou
Head Above Water
70 %

Dobrá černá komedie

Super. Moc se mi to líbilo a konec mně dojal. Když už Cameron vodplouvá s policajtem a pak mu nabídne ten otrávený nápoj tak to byla síla. Všichni kolem ní jen tak umírali a vždycky jen pro nějakou hloupou nehodu.

20. ledna 2007
plakát filmu
Titanic
Titanic
80 %

Dobrě spracovaný historicko-tragický film s romantickou zápletkou. Bylo tam vše co si představuji pod dobrým filmem. Samozřejmně tam bylo několik chybiček které filmaři přehlédli jako například suché Roseini šaty když se záběr prědtím brodila ve vodě a jiné... To mi až tak nevadí. Spíše mně zaujal příběh jako taký. Líbí jse mi hudba, obsazení, kostými a to jak to bylo vše tak realisticky spracováno.

20. ledna 2007
plakát filmu
Slepičí úlet
Chicken Run
80 %

Dobrá komedie pro děti i dospělé. Pod povrchem humorných scén je velmi lehké odhalit vážnost celého příběhu který poukazuje na situaci v koncentračních táborech a také na touho po svobode těch co byly vězněny.

18. ledna 2007
plakát filmu
Kam se poděla sedmá rota?
Mais où est donc passée la 7ème compagnie
80 %

Stará klasika

Příběh má své čaro. Patří ke starým klasikám Francouvské kinematografie. Humorně poukazuje na absurdnost války a zároveň natéhdejší velmi těžkou dobu.

18. ledna 2007
plakát filmu
Postřižiny
Postřižiny
80 %

Je to jeden z těch typů filmů které můžeš vidět i 10 krát a furt se bude nač koukat. Nesmím zapomenout vyzdvihnout perfektní výkon Jaromíra Hanzlíka který taktéž dodáva filmu své čaro.

18. ledna 2007
plakát filmu
Hej rup!
Hej rup!
70 %

V celku dobrá komedie která má v sobě i kus vážnosti. Je tu dobrě zobrazena téhdejší doba kdy mnoho lidí žilo ve velké bíde zatím co jiní nevěděli co s penězmi dělat. Každopádne dnes tomu není jinak. Líbí se mi na něm také myšlenka toho že peníze nejsou všechno. Co je však pro tento film mínus je to že z nej je cítit duch socializmu kde si všichni pomáhají a bezdomovci získavají práci a domov. Proto 70%

17. ledna 2007
plakát filmu
Pavučina snů
Dreamcatcher
50 %

čekal jsem víc! SLABÍ

Když jsem viděl prvně upoutávku cekem mně zaujal a chtěl jsem ho vidět. Začátek celkem zajímavý, dost tajemný až mystériozní. Pak když v lese najdou toho promrzlého muže a tu ženu u silnice mnělo to menší náznaky snad i hororu. No když pak našli toho tlouštíka na záchode s dírou na zadku a jěště k tomu i ty hnusní červy mněl jsem dost. když jsem je viděl hned jsem si vspomněl jednu podobnou volovinu: Chobotnice. Ty zoubky a ta chapadlano celá vona. Skrátka dobrý a zajímaví film se změnil v KLASICKý AMERICKÝ DRUHOŘADY FILM. Bylo tam hodně kiksú a najivních scén. Príklad: souboj vrtulník vs. voják se samopalem...

15. ledna 2007
plakát filmu
Cliffhanger
Cliffhanger
50 %

K filmu se ani tak moc vyjadřovat nechci. Není totiž k čemu. Ale co mně pobavilo byla ta trapná scéna na začátku filmu ktera se na samom konci znovu opakuje. Mám konkrétně na mysli to když je Stallone zavěšen na lane a drží svou přítelkyni za ruku. Na začátku se mu vysmykla no napodruhé jse mu samozřejmně "nepovedlo". Drží ji za konečky prstů no on jí prěsto hravě vytáhne, takže vše dobře dopadne. HAPPY END! HURÁÁÁ!!!

15. ledna 2007
plakát filmu
Soudce Dredd
Judge Dredd
50 %

Super zbraň

"Moc se mi líbila ta Dreddova super bouchačka. Takový pidižvík a mněla toho v sobě víc než obrněný transportér nebo bitevní loď. Wow! "I já bych chtěl takovou."

15. ledna 2007
plakát filmu
Schindlerův seznam
Schindler's List
100 %

VÁLKA A ŽIVOT

Je to film u kterého se zřejmě každý člověk zamyslý nad skučnou hodnotou života, nad nezmyslností válek a věcí jako je rasizmus. Myslim si tento film není nutno více komentovat. Je prostě jedineční.

10. ledna 2007
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
50 %

Ubohý

Je to trapný, trapný a ještě jednou trapný. Zas si Američané musí dokazovat jaký jsou super národ. Japonci je tehdi rozemleli na kousíčky, byla to totální porážka. Ale samozřejmně že amíci nemůžov natočit jeden pořádnej film. A tak tam vloží jak nejací dva piloti a jeden kuchař ničí japonskou letku. A ta hláška nakonec od japonského důstojníka:"Myslím že jsme probudili spíciho obra... no prosté hrůza.

10. ledna 2007

Perfektní

Je to velice dobrý a příjemný film. Od začatku až do konce človek neví co je Prot vlatne zač a kdiž si už nakonec myslí že to ví, tak to je přesne obrácene.
Když sem ho viděl poprvé byl sem v němém úžasu. A asi nejvíc mně dojala scéna když si Mark Powell (Jeff Bridges) vybavuje obraz, jak Robert Porter-Prot (Kevin Spacey) drží svou mrtvou dceru, myje si ruce od krve a pak jde dolu k řece.

Burtik

9. ledna 2007
plakát filmu
100 %

Hitler

Zatím je to ten nejlepší film jaký jsem kdy viděl o Hitlerovi. Herec, Bruno Ganz, který stvárnil tuto roli byl geniální. Na chvíli jsem možná myslel, že A. H. vstal z hrobu. Úžasná podoba ve všech ohledech. Jak výzor, tak i vystupování.

9. ledna 2007

Film je prostě skvělej, a to ne jen proto, že byl první ve svém oboru ale i proto, neboť to bylo něco nového. Známe množství pohádek s mluvícimi zvířatmi nebo věcmi, ale hračky? Hračky a jejich příběh o tom jak jsou jejich majitelé (děti) pro ně duležité. Když jsem ho viděl prvně, tak jsem byl ješte v letech (8) kdy si dítě ješte hraje a tak mně to hodně zaujalo.

9. ledna 2007