avatar uživatele

Yanni

Jméno
Jana
Věk
51 let
Bydliště
V Plzni
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Lepší pozdě nežli později
Something's Gotta Give
100 %

Tak jsem to shlédla již podruhé a překvapivě ani teď mi to mi to nepřipadalo blbé. Myslím že je to super filmeček, který rozhodně pobaví. Odpustila jsem jim i happyend, který jinak nemusím, ale tady jsem fakt chtěla aby byl. Myslím, že to k některým filmům rozhodně patří. A jsem taky moc ráda, že se stále (občas) točí filmy, kde je i starší generace. Takže já doporučuji :-)

28. dubna 2007
plakát filmu
Terminál
The Terminal
50 %

První hodinu jsem se nudila a tu druhou celkem taky. Občas mě sem tam něco pobavilo, něco znechutilo (např. vyhozeni paggeru bylo trapné, atd.).
Catherine Zeta-Jones hrála tak zoufale, že jsem tomu odmítala věřit. Tom Hanks mě taky nenadchnul - nevím proč občas hrál jako mírně retardovaný.
Možná že záleží na náladě, možná jindy by mi ten film bavil, ale dnes tedy rozhodně ne :-)

21. dubna 2007
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
100 %

Perfekt

Pro mě naprosto dokonale udělanej film. Muselo to dát neskutečně práce. Takže i kdyby nebyl dobrý námět (dle mého ale je), tak by to i jen kvůli tomu propracování za to stálo shlédnout. Rybička Dory mě okouzlila asi nejvíc, i přes to, že kamarádi říkají že jsem to celá já. /Snad v každém filmu mě najdou (oslík ve Shrekovi, apod. :-))/

10. dubna 2007
plakát filmu
10 %

:-))

Už jsem se dlouho tak nezasmála. Viděla jsem pouze konec a to mi stačilo. Had, který naprosto v pohodě přežije ohromný výbuch, pak do něj někdo kopne a on skoro zařve au.... Mno, shrnuto - velká sranda. Za to tomu filmu dám 10%, ale to komedie asi být neměla, co? :-)

10. dubna 2007
plakát filmu
Vratné lahve
Vratné lahve
100 %

Výborný film, skvěle napsaný, skvěle zahraný, prostě pro mě dost dobrý. Snad jediná věc, která mi tam trochu vadila, jsou ty Tkalounovy sny. Ale odpustila jsem jim, protože Z. Svěráka zbožňuji a čím je starší, tím je víc k sežrání Taky Vám připadá tak sexy? :-)
Shrnuto: je to jeden z mála filmů, na které jsem chtěla jít okamžitě znovu. A čím déle o tom filmu přemýšlím, tak rozhodně na něj půjdu znovu.

10. dubna 2007
plakát filmu
Kletba bratří Grimmů
The Brothers Grimm
40 %

Jako pohádka celkem dobré, efekty pěkně vytvořené, ale kdyby se, probůh, obešli bez těch trapáren - jako jsou např. kašpárkovští francouzi a ten ital! - bóóóže. Pro mě to bylo tak moc rušivé, že to kazilo celkový dojem z filmu. Za efekty a příběh bych dala tak 70-80 %, ale odečítám za ty trapárny

18. března 2007
plakát filmu
Doktor Flastr
Patch Adams
70 %

Ale jo

Není to špatný film. Nejsem si jistá, jestli to ovšem není i tím, že je to podle skutečnosti. Spíš než na film jsem se soustředila na to, jak to vlastně s doktory je a je mi moc líto, že takového doktora neznám. I když se snad už blýská na lepší časy. Aj, teď se asi moc nevyjadřuji k filmu. I když vlastně ano, jelikož mě donutil přemýšlet a to není na film tak špatná vizitka. Takže, ač to není pro mě špičkový film, tak bych ho asi doporučila dál.

11. března 2007
plakát filmu
Cellular
Cellular
20 %

Ble

Zrovna se na to dívám a popravdě je to děs. Možná obsahově to není zas tak špatné, ale herecky!!! Bože!!! Čekala bych od těchto herců daleko víc. Možná by mi stačilo aspoň o trochu víc. Akce sice střídá akci, ale pořád čekám (a marně) kdy mi to vcucne. Aspoň malinko, prosím!! Připadá mi to pořád trochu jako parodie na herectví. Dokonce jsem se přistihla při tom, že "dramatická" situace mě rozesmála

10. března 2007
plakát filmu
Detektivové z Hollywoodu
Hollywood Homicide
20 %

Nic moc

Film pro mě naprosto nezáživný, nevtipný, prostě nic moc. Pořád jsem čekala kdy se to rozjede, proto jsem vydržela až do konce. Posledních 20 minut nebylo zas tak tragických (dokonce mě pobavila jedna hláška), ale sama za sebe bych ho nikomu nedoporučila.

3. března 2007
plakát filmu
G.I. Jane
G.I. Jane
70 %

Ale jo. Šlo to. Překvapivě jsem u toho zůstala až do konce a musím říct, že až na pár věcí mi tam toho ani moc neštvalo. Teda kromě toho, jak na konci Jordan (Demi) šla odtáhnout raněného dvoumetrového chlapa - to asi aby zdůraznili jak je skvělá a dokonalá vojanda. Tohle mohli vynechat a bylo by to v poho.

23. ledna 2007
plakát filmu
Královna prokletých
Queen of the Damned
70 %

Tak tenhle film jsem už viděla asi 3x. Nikdy ne dohromady, ale nakonec jsem si ho složila - a nebyl špatný. Ale nejsem si jistá, jestli se mi jen nelíbil Lestat :-) Ale ba ne - je to celkem dobře natočený “horor“. Uf, teď mi došlo, že mi asi přitahují mrtvoly :-)

23. ledna 2007
plakát filmu
Kate a Leopold
Kate & Leopold
50 %

Tento film nebyl zas tak špatný jak jsem čekala, ale na mě moc sladký. I když to se samozřejmě dá od romantické komedie očekávat, ne? :-) Nějak už neskousávám tak šťastné konce, trošku reality do toho a bylo by to OK. /Takové to "Miluji tě" "Já tě taky miluji" a hups z mostu - mno./

13. ledna 2007
plakát filmu
Lazebník sibiřský
Sibirskiy tsiryulnik / The Barber of Siberia
100 %

Super!!

Pro mě jeden z nejlepších filmů, nebo alespoň jeden z filmů, který na mně hluboce zapůsobil. Viděla jsem ho už 3x, ale vždy jsem jím naprosto okouzlená. Julia Ormond (Jane Callahan) a Oleg Meňšikov (Andrej Tolstoj) - skoro jsem nedýchala, ve výrazech jejich tváří jsem viděla všechno, co v jiných filmech herci složitě okecávají. Už se těším až ho zase budou dávat (zničila se mi videokazeta, na kterém jsem tento film měla :-(.

13. ledna 2007
plakát filmu
Pianistka
Pianiste, La
100 %

Další z filmů, které patří mezi mé oblíbené. Musím říct, že s níže uvedeným hodnocením Veroniky naprosto souhlasím a asi by bylo zbytečné ho nějak jinak popisovat, Erika (Isabelle Huppert) byla ve filmu naprosto výjimečná, přes svojí „zvrácenost“ dokázala vzbudit lítost, soucit a pochopení. Myslím že stojí za to se na tento film podívat.

13. ledna 2007
plakát filmu
Piano
Piano, The
100 %

Skvělý film a skvělá muzika. Viděla jsem ho už několikrát a rozhodně se na něj podívám znovu. Chce to ale v kině, v TV to moc nevyzní. V kině je to naprosto úžasný, výjimečný film.

13. ledna 2007
plakát filmu
90 %

Stojí to za to...

Musím říct, že film mě dost zaujal. Je těžké o tom něco napsat, když nechci prozradit konec :-). Zajímavá zápletka a zajímavý konec, ale myslím že to bylo dost překombinované. Takhle složitě se někoho zbavit, mno, já osobně bych s s tím nedala takovou práci - vymyslela bych něco jiného a rozhodně jednoduššího :-) Ale jinak to byl pěkný film.

12. ledna 2007
plakát filmu
Hlas smrti
White Noise
30 %

Hm...

Rozhodně jsem od toho filmu nic moc nečekala a taky jsem se ničeho zajímavého nedočkala. Pro mě to bylo poměrně dost roztahané, nemělo to šťávu. A ještě ke všemu jsem to asi nepochopila :-)

7. ledna 2007