avatar uživatele

pumply

Jméno
Věk
38 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Hon na čarodějnice
Season of the Witch
30 %

vyděšená až za roh

Asi jsem si lépe měla pročíst info o čem film bude, potom bych nemusela být tak překvapená. Víceméně nepříjemně. Tvůrci triků se vyřádili, vstávaly mi vlasy hrůzou, copak už nikdo neumí udělat čarodějnici, která nebude u diváka budit nic než odpor?? Ach jo, koukala jsem na to hlavně kvůli Nicolasi Cageovi, ale příště si to odpustím. Na celým filmu mě nejvíc rušilo, jak měli dva hlavní představitelé ve vší té bídě a špíně a nemocena prolezlým středověku nádherný čistý a rovný zuby. :-)

18. ledna 2012
plakát filmu
Last Night
Last Night
70 %

kdo s kým, pro koho a za koho

U filmu jsem se pěkně bavila, byla to vkusně vystavěná moderní romance o vztazích, jaké jsou, jaké byly a jaké mohou být. Celou dobu jsem nedokázala odhadnout, kdo koho nakonec podvede a jaký to bude mít důsledek... Opravdu výborně zahrané, ráda se k němu za čas vrátím :-)

18. ledna 2012
plakát filmu
Čarodějné námluvy
Čarodějné námluvy
100 %

moc milá pohádka

Tohle je jedna novějších hraných pohádek, která má v sobě to úžasné pohádkovské kouzlo. Je vtipná, nijak komplikovaná, se skvělými herci a příjemnou zápletkou. Vřele všem doporučuji :-)

5. ledna 2012
plakát filmu
Micimutr
Micimutr
50 %

ne vždy se dílo podaří

Vyhledávám české hrané pohádky, protože jsou v mnohém kouzelné a umí být vtipné. Bohužel Micimutr mě zklamala, o vtipnost se jen snažila. Nejmilejší tam byl Martin Dejdar. Příběh, v němž figuroval drak podobný godzile, nebyl dotažený, spíš byl překombinovaný a působil uměle. Velká škoda. Když už měla Libuška Šafránková jednou hrát tu čarodějnici.. Nevyšlo to.

5. ledna 2012
plakát filmu
Tajemství staré bambitky
Tajemství staré bambitky
90 %

pěkné pěkné pěkné

Tato pohádka se mi velice líbila. Měla mocpěkný příběh, možná inspirovaný současnou dobou. Tomáš Klus v roli prince nezklamal :-) těším se na další reprízu :-)

5. ledna 2012
plakát filmu
Dluh
The Debt
50 %

slabé...

No já nevím. Spíše jsem zklamaná. Očekávala jsem víc. Film není špatně natočený, ale řekla bych, že mu chybí ta síla zasáhnout, kterou jsem cítila u filmu na podobné téma (Mnichov). Víckrát ho vidět nepotřebuju.

2. ledna 2012
plakát filmu
Válka Bohů
Immortals
70 %

ehm ehm ...

Já od filmu moc nečekala. Tušila jsem, že to bude především spektáklovská podívaná co si na dodržování historických bájí moc nehraje. Budiž. Ale přátelé, chvílemi jsem byla do sedadla v kině jako přimontovaná, rozhodně se nejedná o žádný čajíček pro rodiny s dětmi. A to jsem se považovala na otrlou divačku... A celkově to ušlo. Nebyly to úplně vyhozený peníze :-) Ať žije Henry Cavill !!!

27. listopadu 2011
plakát filmu
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part One
100 %

perfektní!

Jsem nadšená! Nečekala jsem moc a film mě totálně dostal! Rozhodně nejlepší z celé dosud natočené série! Romantika, vášeň, akce, napětí, vtip, zase romantika, hudba a vůbec!! Perfektní, perfektní, perfektní! (Omlouvám se, možná nejsem objektivní, ale to je mi fuk! :-))

18. listopadu 2011
plakát filmu
Anonym
Anonymous
90 %

pěkná konspirační teorie

Mně osobně se film Anonym líbil, přestože recenze mu dávaly částečně "na frak". Líbí se mi konspirační teorie, že všechno nemusí být tak, jak nás učili ve školách :-) mohlo to být místy až přehnané, ale proč ne? Kdo z nás v těch dobách žil? Ne, vážně, byla jsem se zážitkem v kině moc spokojená a určitě bych film dalším zájemcům s klidným srdcem doporučila! Navíc třeba hudba a výprava byly výborné!

17. listopadu 2011
plakát filmu
Jeden z nich je vrah
Jeden z nich je vrah
80 %

české krimi

Jedna ze starých dobrých kriminálek, s dobrým hereckým obsazením, co patří k sobotnímu obědu :-) takové už se netočí... stará dobrá česká škola

13. dubna 2011
plakát filmu
Motiv pro vraždu
Motiv pro vraždu
80 %

české krimi

Herecký výkon Jiřího Hájka v povídce Rukojmí mě natolik oslovil, že ho mám už nadobro "zaškatulkovaného" jako prototyp zločince a feťáka :-) a pokaždé, když ho vidím ve filmu, vzpomenu si na tuto jeho roli.

13. dubna 2011
plakát filmu
Nahá pastýřka
Nahá pastýřka
90 %

české krimi

Jedna z nejlepších a mých nejoblíbenějším starých českých kriminálek, díky které si Bohumil Šmída vysloužil v naší rodině přezdívku "Pacínek" podle postavy, kterou zde stvárňuje :-)

13. dubna 2011
plakát filmu
Poklad byzantského kupce
Poklad byzantského kupce
100 %

české krimi

S vtipem pojatá výborná česká kriminálka se skvělými herci (moc šikovná je zde mladá Gabriela Vránová), k nedělnímu obědu jak vyšitá :-) mňam! (a to jsem ji viděla už tolikrát, že vím, kde je ten podklad:-))

13. dubna 2011
plakát filmu
Ecce Homo Homolka
Ecce Homo Homolka
100 %

Miluju tuhle starou českou komédii:-) Krásně ukazuje českou povahu, českou rodinu ve vší své kráse. Paní Růžičková je celá moje maminka..

14. února 2009
plakát filmu
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
The Curious Case of Benjamin Button
100 %

kandidat na Oscary

Tento film jsem viděla včera v kině se svým přítelem, a je to už dlouho, co jsme se oba shodli na tom, že tenhle film neměl chybu! Nepřipadal mi nijak dlouhý, děj se pořád vyvíjel, kostýmy a masky byly perfekní, stejně jako herecké výkony dvou hlavních představitelů... námět mě velice zaujal, myslím, že poskytne důvod k zamyšlení každému, kdo ho uvidí.. Dávám plných 100%!

3. února 2009
plakát filmu
Odvlečen
Rendition
100 %

Tak tenhle film mě v poslední době pořádně dostal - skvělým obsazením i perfektně propracovaným příběhem, který mi místy až naháněl husí kůži - pokud by to byla alespoň částečně pravda... určitě ho vřele doporučuju:-)

12. února 2008
plakát filmu
Tristan a Isolda
Tristan & Isolde
100 %

Má tvář v očích Tvých,
Tvá v mých se jeví..
v tvářích hravá srdce přebývají...
.. Zemře jen to, co není vyvážené,
dokud naše láska vyvážena bude,
dokud ani jedno srdce neochabne,
smrti se může vysmívat !

= tohle se mi hrozně líbilo :-), stejně jako film:-)

13. ledna 2008
plakát filmu
100 %

Necekala jsem moc, o to víc jsem byla příjemně překvapená... pěkný příběh i zpracování, taková pohádka.. :-) hodně se mi to líbilo.

13. ledna 2008
plakát filmu
Kletba zlatého květu
Man cheng jin dai huang jin jia
100 %

velkolepé

Řekla bych taková velká - velkolepá řecká tragédie na čínský způsob:-) ale zpracování se mi líbilo, nádherné kostýmy, úžasné kulisy i dovedné bojové scény. Všichni hlavní hrdinové byli potrestáni za své chyby - někteří se dokonce potrestali sami. Myslím, že nikdo z nich nebyl bez viny. A nakonec zůstal jen moudrý císař, ale co mu zbylo???

2. července 2007
plakát filmu
S čerty nejsou žerty
S čerty nejsou žerty
100 %

zamilovaná

Tak tohle je moje bezkonkurenčně nejoblíbeější pohádka. Má výborně zvolený příběh stejně jako herecké obsazení. Myslím,že i povahy hlavních postav jsou vylíčeny velmi věrohodně a proto působí na mnohé takovým milým dojmem:-) Jak jsem řekla moje nej, nej, nejoblíbenější česká, hraná, vtipná a nezapomenutelná pohádka nad všechny pohádky!!! (ještě že ji dávaj každý Vánoce:-))

2. července 2007
plakát filmu
Miss Potter
Miss Potter
100 %

Beatrix Potter

Slečna Potterová mě nemohla zklamat a ani mě nezklamala:-) Její život byl tím nejkouzelnějším příběhem ze všech příběhů a jenom díky ní má tolik milionů dětí po celém světě své malé přátele v podobě postaviček z jejích knih. Ve své době to neměla lehké, ale to právě na ní obdivuju, že si dokázala vystačit sama se svým vnímáním okolního světa. Film (který mi prozradil zase něco nového) se mi moc, moc líbil... :-) Děkuji, slečno Potterová...

2. července 2007
plakát filmu
Krvavý diamant
The Blood Diamond
100 %

krev na rukou

Tenhle filmrozhodně stojí za vidění, protože je-li aslepoň polovina z toho pravda - a skutečně se takové věci dějí, nestačí přece jen říct: TAF = To Je Afrika:-( je to ostrý, nepříjemný, hrubý a drsný, takže je to nejspíš pravda, ale jak to může říkat někdo, kdo žije v Evropě, v Evropské unii ve 21. století? Bůh neopustil jen Afriku, myslím, že už pomalu opouští nás všechny:-( Film byl úžasný!

30. června 2007
plakát filmu
Diane Arbus: Příběh jedné obsese
Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus
100 %

inspirace z roku 1958

Tento film se mi velice líbil, byl tak zvláštně kouzelný a pozoruhodný jak jen film o smyšleném životě nadané fotografky může být:-) Diane se nebála opustit co ji tížilo a proniknout do světa tak odlišného od toho jejího:-) Jak řekl režisér filmu - každý máme nějaké dveře v životě, kterými chceme projít - Diane těmi dveřmi prošla a opravdu mě samotnou k něčemu inspirovala (ač to byl třeba smyšlený příběh - dle mého byl výjimečně neobyčejný! :-) )

29. června 2007
plakát filmu
Moje superbejvalka
My Super Ex-Girlfriend
60 %

Námět tohoto filmu, podle mého, sliboval vtipnou komedii, ale... moc vtipná mi nepřišla, což je škoda. Byla to komedie, romantiku jsem tam žádnou nenašla. Nebylo to úplně "mimo mísu", ale na druhou stranu si na tenhle film za rok nikdo ani nevzpomene:-(

28. června 2007
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Jeď, Shreku, jeď! :-)

Shrek a celý film o něm je báječnej! Moc dobře se mi na to koukalo a toho velkýho zelenýho zlobra jsem si zamilovala - samozřejmě bez Oslíka by to nebyl tn správnej odvaz:-) tahle pohádková komedie mě vždycky pobaví a dle mého nemá chybu!! :-)

28. června 2007