avatar uživatele

Zapasnik47

Jméno
Radek
Věk
Bydliště
Bolelouc, Dub nad Moravou
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Téměř dokonalý film. Podle mě nejlepší díl ze všech, sice má delší rozjezd, ale je naprosto úchvatný. Má plno skvělých okamžiků. Herci hráli hrozně dobře, nejvíce se mi líbil Hugo Weaving v roli Elronda. Nejvíce na mě zapůsobila Roklinka, protože vypadala kouzelně. Dávám 100%, protože tenhle film si to opravdu zaslouží.

30. srpna 2009
plakát filmu
Kurýr
The Transporter
90 %

:-D

Výbornej film na odreagování. Pořádnej akčňák. To že tam jsou nereálnosti vůbec nevadí, prostě vypnout mozek a pořádně si to užít.

29. srpna 2009

Hrozná prča, řechtal jsem se od začátku až dokonce. Film jsem viděl nedávno a hrozně mě mrzí že jsem ho neviděl dřív.

29. srpna 2009
plakát filmu
Rocky Balboa
Rocky Balboa
40 %

:-(

Film mě hrozně sklamal i přes to že jsem od něho už nic nečekal. Celej film se nic nedělo a já čekal až ta hrůza skončí, doufal jsem že si užiju alespoň Rockyho poslední box, ale tam bylo zklamání ještě větší, protože se mi vůbec nelíbilo jak to natočily.Dávám 40% a i to je možná moc.

29. srpna 2009
plakát filmu
Kmotr
The Godfather
100 %

100%

Kmotr je podle mého názoru opravdu jeden z nejlepších filmů všech dob. Herci předvedli opravdu dobré výkony, film byl sice dlouhý ale nenudil mě ani chvilku. Kdyby byl natočený v tomto roce, moje hodnocení by bylo 90%, ale musím přihlédnout k tomu že je 30 let starý a proto 100%.

24. srpna 2009
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
0 %

?????

Nechápu, jak se tenhle film může někomu líbit, njn každý to vidí jinak. Mě film přestal bavit po 10 minutách, ale nakonec jsem se se zaťatými zuby dodíval. Tomuhle filmu bych dal hodnocení 20, protože je to jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděl,ale 0 by byla moc tvrdá. Jenže hlavní roli hraje herec, kterého prostě nemusím a kvůli tomu ta 0.

19. června 2009
plakát filmu
Hitman
Hitman
80 %

Film mě hodně moc překvapil. filmy podle her vetšinou nedopadají dobře , ale hitman se povedl . Atmosféra filmu mi hodně připomíná Blood Money. Jediná věc která mi tak trochu vadí je, že se scénáristi moc nedrželi herní předlohy, kdy je hlavní zápletka o klonování lidí. Takže hra: 47= 47. klon, film: 47= sirotek č.47 ve výcvikovém táboře. To je asi jediný rozdíl, který ovšem nemění můj názor na film. Dávám 80%.

20. května 2008