avatar uživatele

Klavier

Jméno
Petr
Věk
35 let
Bydliště
Znojmo
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Mlčení šunek
Silenzio dei prosciutti
100 %

Super

Výborná parodie. Když jsem tento film viděl poprvé, tak jsem se u něj nasmál tak, jako asi u žádného předtím. Možná u Žhavých výstřelů 2 jsem se nasmál trošku víc, ale to neřeším. :-) Stručně řečeno, dávám jednoznačně plný počet.

18. září 2008
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
30 %

Hm Hm Hm

Nevím, nevím, nevím. Není to špatný film, ale na druhou stranu ani žádný extra trhák jako jiné filmy. Spíš takový průměr možná i trošku pod. Sečteno, podtrženo, myslím, že 30% tomuto filmu přesně odpovídá.

11. září 2008
plakát filmu
Wanted
Wanted
20 %

Stačilo, abych viděl ukázky, a hned říkám - blbost, blbost, blbost. Upřímně, nejvíc mě teda dostalo, jak hlavní hrdinka jede plnou rychlostí, kebulu má venku z auta a ještě stihne nohou zatočit volantem aby se její auto nesrazilo s protijedoucím. Opravdu, nemám slov, prostě, ať nejsem sprostý, blbost. Přesto dávám 20%, neboť vím, že takový film, jako tento není jednoduché natočit.

18. srpna 2008
plakát filmu
Jan Hus
Jan Hus
100 %

Když vezmu v úvahu prostředky, kterými tehdy - v 50. letech - disponoval pan Vávra, podařil se mu natočit opravdu dokonalý film.

10. srpna 2008
plakát filmu
Žhavé výstřely 2
Hot Shots! Part Deux
100 %

Lepší než 1

Tak tento díl se mi líbil víc než první. Vždy se u něj pořádně zasměju, ať se na něj podívám třeba i po desáté. Výborná parodie. :-)

6. srpna 2008
plakát filmu
Mortal Kombat
Mortal Kombat
100 %

Skvělé

Mortal Kombat je jedna z mála bojovek, na které se rád podívám třeba několikrát za sebou. Výborně zpracované bojové scény, dobře propracovaný děj i kousek té ironie, co chtít víc? U mě jednoznačně plný počet bodů.

6. srpna 2008
plakát filmu
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat: Annihilation
20 %

Na nic

Jak se už stává, jedničku málokdy dvojka "přepere" nebo je aspoň stejně tak dobrá. Zde se toho jasná ukázka. Možná je to tím, že si do vzal do režie jiný režisér. Možná by to Anderson zvládl líp, ale nevím. Nechci opakovat názory, které tu jsou, řekl bych asi to samé. Jediné, co bylo trochu dobré, tak ta ironie toho černocha. Jinak nic.

6. srpna 2008
plakát filmu
Monstrum
Cloverfield
20 %

blbost

Nechtěl jsem být vulgárnější, ale je to tak. Měl jsem velké očekávání, že to bude něco, jako Emmerichovy filmy, Godzilla nebo Den nezávislosti. Ale tohle tomu nesahá ani po kotníky. Tohle byl možná zatím ten nejhorší katastrofický film, který jsem dosud viděl. Zlatý Roland Emmerich. A upřímně řečeno, ten konec jsem teda vůbec nepochopil. Za ty trikové scény dávám dvacku.

6. srpna 2008
plakát filmu
Asterix a Obelix
Astérix et Obélix contre César
100 %

Ale jo

Ale jo, nebylo to špané pojetí komiksu. Hlavně ti létající římští vojáci byli super. :-) Ale i celkově celý film byl dobře natočený. Líbil se mi.

6. srpna 2008
plakát filmu
Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
100 %

Hmmm

Nestává se často, že by druhý díl byl lepší než první a ačkoliv si i zde myslím, že jednička byla o něco lepší, dávám také plný počet.

6. srpna 2008
plakát filmu
Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Ace Ventura: Pet Detective
70 %

Sice to není film, na který bych se díval každý den, ale musím přiznat, že když jsem jej viděl poprvé, hodně jsem se nasmál. Když se na to vždy tak jednou za 5 let podívám znovu, už se tolik nezasměju, ale pobavím se.

15. července 2008
plakát filmu
Anděl Páně
Anděl Páně
100 %

Klasika

Klasická česká pohádka, které nechybí humor a kde nakonec dobro porazí zlo. Takové filmy, které končí hepyjendem mám asi nejraději.

15. července 2008
plakát filmu
Sestra v akci 2
Sister Act 2: Back in the Habit
40 %

Jednička byla lepší

Jednička byla jednoznačně lepší. Ve dvojce mi chyběla energie hlavní postavy, jakou měla v jedničce, těšil jsem se, že se znovu pobavím, že to bude lepší, nebo aspoň stejně tak dobré jako první díl, ovšem byl jsem zklamán, což mě docela i mrzí. Ale na druhou stranu, tak už to většinou bývá. Druhý díl nějakého filmu jen minimálně předčí díl první. Přesto dávám poměrně vysoké hodnocení.

25. května 2008
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
70 %

Nebylo to tak špatný. I když, čekal sem, že to bude lepší podívaná, nakonec nejsem ani spokojen, ani zklamán. Spíš sem spokojen, proto dávám 70 %.

27. března 2008

Musím přiznat, že sem si zpočátku myslel, že to bude pěkná volovina, ale když sem se na to podíval od začátku do konce, změnil sem názor o hodně stupňů. :-)

27. března 2008
plakát filmu
Nebezpečná rychlost 2: Zásah
Speed 2: Cruise Control
60 %

Téměř jako každý, i já se připojuji k názoru, že jednička s Keanu Reevesem v hlavní roli byla jednoznačně lepší, ani tohle však nebylo úplně k zahození. Myslím, že to bylo docela dobré, ale stalo se to, co se většinou stává, a sice že druhý díl bývá horší než ten první.

27. března 2008
plakát filmu
Trosečník
Cast Away
90 %

I když se děj motá téměř celý film kolem jedné jediné postavy, je to dobrá podívaná. Nejlepší je, jak se "skamarádí" s tím míčem a dá mu ještě jméno. To mě opravdu dojalo. :-)

27. března 2008
plakát filmu
Úsvit mrtvých
Dawn Of The Dead
90 %

Dost brutální horor. Sice by mohl někdo říct, že je to možná spíš komedie, já bych řekl, že je to tak napůl. Bál sem se i smál sem se.

27. března 2008
plakát filmu
Páni kluci
Páni kluci
100 %

Je to vlastně takový Tom Sayer v českém vydání. Mě se hodně líbí, jaký je ten kluk šibal. Hlavně ta scéna, kdy má natírat plot je nezapomenutelná, jak to udělal mazaně.

24. března 2008
plakát filmu
Jáchyme, hoď ho do stroje!
Jáchyme, hoď ho do stroje!
100 %

Luděk Sobota jako nesmělý a takový trochu ťulpa chlap je prostě vynikající. Komedie jak má být. Hodně sem se pobavil a nasmál.

24. března 2008
plakát filmu
Rebelové
Rebelové
90 %

Je to vlastně taková balada. Začíná to hezky, vše směřuje ke zdařilému konci, ovšem děj nakonec končí tragicky, protože, i když nikdo nezemře, Révai se už s Norisovou nesetká. Ale i tak se mi tento muzikál hodně líbil.

24. března 2008
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
60 %

Viděl jsem to jednou a to mi stačilo. Zatím sem se neodvážil si to pustit znovu. Ani ne proto, že bych se bál, ale proto, že mě ten film příliš nezaujal. Horory mám rád, na tenhle sem se moc těšil, ale jak sem řekl, stačilo jednou.

24. března 2008
plakát filmu
Tři
Three
10 %

Tenhle film se teda opravdu příliš nepovedl. Těch 10% dávám jen díky Kelly Brooks, a asi každý bude vědět kvůli čemu. :-)

24. března 2008
plakát filmu
Terminátor 2: Den zúčtování
Terminator 2: Judgment Day
100 %

Velmi povedený film s Arnim. Většinou říkám, že jednička je vždycky lepší než dvojka, ale v některých případech je tomu naopak například právě u Terminátora.

23. března 2008
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
10 %

Je to taková pohádka se šťastným koncem. Ovšem mě to nijak moc nenadchlo. Možná tam bylo pár situací, u kterých sem se trochu zasmál, ale to je jen slabý odvar z celého filmu. Víckrát jak jednou ročně bych jej určitě vidět nechtěl.

23. března 2008