avatar uživatele

Jack Screw

Jméno
Jake
Věk
41 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Indiana Jones a poslední křížová výprava
Indiana Jones and the Last Crusade
90 %

Nejlepší

Možná nejlepší Indy (4ku jsem ještě neviděl) - Indy má bezva otce, taky bych chtěl. Jinak pěkný úvod, příběh pořád výborný a originální a Harrison Ford opět zabodoval. Ať se propadnu, jestli si nezaslouží 90%.

17. srpna 2008
plakát filmu
Krycí jméno: Čistič
Code Name: The Cleaner
40 %

Nic moc

Poslední dobou mám na filmy fakt smůlu a tohle je jedna "smůla" z nich. Film je dokonale nudný a celý film se jen zjišťuje, jestli teda je nebo není tajný agent, zápletka s čipem je taková divně vedlejší. Škoda slov.

17. srpna 2008
plakát filmu
Taxi
Taxi
90 %

Zábavný

Bezva film, rozhodně pobaví. Jediné, co mě štvalo je, že z Peugeota 406 ve skutečnosti nevytáhnete 300 km/h ani heverem, kdyby jezdil aspoň v něčem fakt rychlym (ale Frantíci nic rychlejšího nevyráběj a cizím dělat reklamu nebudou, takže mám smůlu). Ale srandy je dost, takže 90%.

14. srpna 2008
plakát filmu
90 %

Taxi

Po skvělé jedičce skvělá dvojka, pokračování se vším všudy. Se zábavností zhruba na stejné úrovni, takže není co dodat.

14. srpna 2008
plakát filmu
Taxi 3
Taxi 3
60 %

Slabý

Po vynikajících prvních dvou dílech přichází ten jediný, který mě (hodně) nudil. Trojka se zkrátka nepovedla.

14. srpna 2008
plakát filmu
Taxi 4
Taxi 4
90 %

Návrat

Po až neuvěřitelně trapné trojce se Taxi vrací do starých kolejí a jde opět o výborný film. Není co dodat, 90%.

14. srpna 2008
plakát filmu
Jumper
Jumper
60 %

Průměr

Film není nijak špatný, tématikou připomíná Next, ale v dobrém hodnocení mi brání spousta věcí. Kromě toho, že hlavní postava se chová jako idiot mi vadí třeba, že paladini nemají pro zabíjení Jumperů žádný důvod, kromě toho, že jsou to přece zrůdy, dál že "hrdina" nenechá (tradičně ve jménu lásky a podobně bla bla bla) vyřídit hezky rychle desítky paladinů bombou a ještě nechá... asi kamaráda... umřít někde na iráckém bojišti nebo kde. Co je to za hajzla když tohle udělá kamarádovi!? Ale dívat se na to dalo a zabilo to dvě hodiny.

14. srpna 2008
plakát filmu
Pidihajzlík
Littleman
70 %

Nic moc

Tento film mě nezaujal, za prvé nereálností (doktor by asi zjistil pravdu, když viděl ty zuby atd.) a navíc mě od začítku s..lo už jen pomyšlení, jak na konci musí zlomit ty rodiče. Ale částečně zabaví.

14. srpna 2008
plakát filmu
Next
Next
90 %

Next Generation

Nádherný film, Nicolas Cage nezklamal a celkově dílko vyšlo. Opět mi ale (jako u spousty dnešních filmů) vadil předimenzovaně "kladný" hrdina, který radši zachrání policitsku, i když ví, že ho potom zatkne - osobně bych ji pod těmi kládami nechal umřít. Ale jinak dobré, ještě lepší než dobré.

14. srpna 2008
plakát filmu
Populace 436
Population 436
80 %

Zase náboženství

Výborný originální nápad, můj oblíbenec Fred Durst z Limp Bizkitů a pěkná atmosféra - to dává filmu velké plus. Ovšem ubírá tomu nejen to, že zobrazuje náboženské fanatiky (což nesnáším) a navíc to, že z města skutečně uprchnout živý nelze kvůli božím zásahům. Nemám rád, když něco prostě nejde a když se do toho motá ještě Bůh, stojí to za starou bačkoru. Ale i tak film příjemně překvapil a zaslouží si 80%.

14. srpna 2008
plakát filmu
Poslední plavky
Poslední plavky
50 %

OK

Přesto, že mě otec opakovaně varoval, že je to hrozná konina, stejně jsem jednoho krásného dne neměl co na práci a tak jsem si pustil tenhle biják. Přestože nemá žádný děj a humor taky trochu zaostává - ani mě moc nenudil. Že by to bylo nějak zábavné, to ne, ale nuda to taky nebyla. Byly to odpočinkové dvě hodinky a toho si cením.

14. srpna 2008
plakát filmu
Dokonalá rasa
Perfect Creature
30 %

Nuda

Přestože má film zajímavý nápad (v mezích), byla to až nebezpečně hustá nuda. MOžná to bylo tím, že jsem se na to díval zhruba po 40 hodinách na nohou, ale spíš kvůli špatné atmosféře a celkově nelogickému ději (kdyby lidem upírská krev tak strašně chutnala, myslím, že by byli Bratři vražděni a jejich krev prodávána v každém supermarketu) a že je špatné, když upír zabíjí lidi a pije jim krev, to je také dost nepochopitelné. No, moc velké hodnocení si nezaslouží.

14. srpna 2008
plakát filmu
Ďábelský Santa
Santa's Slay
80 %

Výborný nápad,

výborný Santa a výborný konec. Pěkná komedie s nádechem hororu - to se mi líbí. Scary Movie se rozhodně nepodobá, ale zabaví také.

10. srpna 2008
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

Muzikál

za všechny prachy. Tady je vidět rozdíl mezi americkými a českými muzikály: my se zmůžeme leda na trapnou Noc na Karlštejně a ve Sweeney Toddovi teče krev proudem a sem tam se objeví i nějaká vulgarita. Prostě muzikál, na který se rád podívám znovu a nenudím se od začátku do konce. Jinak skvělý děj i postavy - je vidět, že Johnny Depp zvládne skvěle humorné i temné role - a celkově výborný film. Nezaslouží si méně než 100%.

10. srpna 2008
plakát filmu
80 %

Jde to

Jde to, ale někdy jsou scény až trapné, občas kapku nelogické. Ale nápad je slušný a to se cení. K dokonalosti ale zbývá ještě daleká cesta.

9. srpna 2008

No mě taky nekamenujte,

mně se totiž film líbil opravdu hodně, zvláště díky OPRAVDU velkému počtu komediálních vsuvek, opravdu výjimečně charismatickému záporňákovi a prostě... nemá chybu. Přestože se mi moc nechce, musím dát 100%, protože nemůžu najít nic, co by se dalo vytknout (dokonce i efekty jsou na svou dobu dobré).

9. srpna 2008
plakát filmu
Kostka 0
Cube Zero
70 %

Nejlepší Kostka

Jasně nejlepší kostka, proti nudné jedničce a HODNĚ sci-fikční dvojce je to vlastně úplně jiný film. Pasti výborné, příběh dobrý a neodehrává se jen v kostce, což taky jaksi přispívá k všeobecnému dojmu. Ale i tak nedosahuje velké zábavnosti.

9. srpna 2008

Nic moc

Poměrně se na to dalo dívat, ale film postrádá pořádný děj, postavy i herce a brutální scény se ve filmu prakticky neobjeví, i když je to vlastně o brutáním mučení. Nezaslouží si víc, než 60%.

5. srpna 2008

Nápad bezva

provedení dobré, a na tak malý rozpočet celkově výborný film. Do 100% tomu sice něco chybělo, ale 90% bude ideálních.

5. srpna 2008
plakát filmu
Team America: Světovej policajt
Team America: World Police
90 %

Vážně druhý Sout Park

Film se South Parku poměrně dost blíží: sprostá mluva, parodie americké kultury, některé scény značně destruktivní a vůbec - pro tvůrce není nic tabu. Navíc zabaví spoustukrát, než omrzí, a to je jeho další plus. Dávám 90%.

2. srpna 2008
plakát filmu
Terkel má problém
Terkel i knibe
80 %

OK

Dost jsem se bavil, film je po celkové stránce dobrý, a hlavně se mi líbily charkatery postav. Jediné dvě věci, které film kazily, byla animace (místo rádoby směšné grafiky měli zvolit spíš nějakou animovanější, nebo naopak bližší realitě) a písničky - za prvé nepoužitelné pro někoho, kdo nesnáší hip hop (jako já), za druhé doby, kdy jsem sledoval úchylárny od Dády Patrasové už jsou taky pryč, on taky jediný film, kde se mi písničky líbily, byl snad jen Team America. Ale kromě těhle dvou nedostatků je film úchvatný a zaslouží si 80%.

2. srpna 2008
plakát filmu
Prci, prci, prcičky: Spolek Beta
American Pie Presents: Beta House
100 %

Asi nejlepší díl

Spolek beta je podle mě nejlepší díl Prciček vůbec, což mě po 4 a 5 dost překvapilo. Jen ať tvůrci pokračují, a ať je 7 stejně dobrá jako 6.

30. července 2008
plakát filmu
Requiem pro panenku
Requiem pro panenku
90 %

Pýcha Čech

Snad nejpovedenější český nekomediální film. Během filmu jsem se ani na minutu nenudil a uvažoval jsem o tom, že tohle všechno je vlastně docela dobře možné. Ale taky prochu přehnané. V TAKOVÉ míře už by jim to dneska asi neprošlo, ale za socializmu? Výborný film, který dokázal, že se v ČR jednou za čas zrodí i dobrý film.

29. července 2008
plakát filmu
Minority Report
Minority Report
70 %

Slušné

Dobrý hámět, dobrý scénář, dobře zpracovaná "budoucnost"... co víc si může člověk přát? Já nevím, ale ten film se mi přesto úplně nezamlouval. Nemám pro to žádný zjevný důvod, ale prostě jsem se nebavil. Ale protože nedostatky nevidím, dám i tak slušné hodnocení.

29. července 2008
plakát filmu
Slunce, seno, jahody
Slunce, seno, jahody
70 %

Klasika...

tenhle film určitě je, o tom žádná, ale řekl bych, že víc, než co jiného, je to vzpomínka na starý socialistický režim, symbol doby, která je dávno pryč a v dnešní konkurenci se film drží jen silou vůle... nebo spíš důchodců. Není to špatný film, ale při srovnání s moderním již zmíněným Kameňákem už nemá šanci. Smůla.

27. července 2008