avatar uživatele

Jack Screw

Jméno
Jake
Věk
41 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Rallye smrti
Death Race
100 %

Psychotic

Řekl bych jeden z nejlepších filmů poslední doby, opravdu HODNĚ zábavné, na nejvyšší míru. Osobně doufám, že takové závody se skutečně jednou budou jezdit. Ač to nemám moc ve zvyku, musím dát 100%, jako kterýkoli soudný člověk mužského pohlaví.

24. října 2008
plakát filmu
Krutá rasa
Breed, The
70 %

Žánr nejistý

Film nebyl sám o sobě španý, dodíval jsem se do konce a můžu říct, že mě bavil. Ale jako horor bych ho rozhodně neoznačil. Vlastně ani nevím, kam bych film zařadil. Ale rozhodně za zkouknutí stojí, i když originální moc není.

23. října 2008
plakát filmu
Sedm
Se7en
90 %

Legenda

Legendární detektivka, jeden z nejlepších filmů tohoto žánru, kterýžto já opravdu nemusím, ale tenhle film nebyl nudný jako obvyklé detektivky. Film měl vždy výbornou pověst a rozhodně stojí za zkouknutí.

18. října 2008
plakát filmu
Sběratel kostí
The Bone Collector
100 %

Elita

Já detektivky nijak nemusím, ale tahle je bezkonkurenčně nejlepší, rovnat se jí může leda Sedm. Přestože filmům jiých žánrů se zábavností rovnat nemůže, dám 100%, protože tolika bodů dosahuje ve své kategorii.

18. října 2008
plakát filmu
Noční hlídka
Nochnoy dozor
70 %

Jedinečné

Jedinečná atmosféra, ale efekty jsou předimenzované a celkově systém "schopností" mi přijde podivný a nezáživný. Nápad nebyl špatný, ale výsledek nevalný.

12. října 2008
plakát filmu
Špióni jako my
Spies Like Us
80 %

Pěkné

Poměrně dobrá komedie, na svoje stáří řekl bych výborná. Jde tady hlavně o dost netypickou formu humoru, která opravdu stojí za to vidět. Zaslouží si 80%.

12. října 2008
plakát filmu
90 %

Překvapení

Já na akčňáky hongkongského typu, tedy s létáním a absencí jakékoli připomínky fyziky vůbec nejsem a nesnáším je. Tenhle mě ale opravdu dostal. Na svůj žánr bezkonkurenční příběh a o hodně méně "létání" tomu dává koukatelnou podobu. Já dávám 90%.

12. října 2008
plakát filmu
Kung-fu mela
Kung Fu Hustle
90 %

Bezva

Tenhle film, přestože je to totální kravina, je více než směšná a dostala si mě na svou stranu. Zaslouží si určitě 90%.

12. října 2008
plakát filmu
Malá Miss Sunshine
Little Miss Sunshine
80 %

Docela pěkné

Jde to, celkově příběh a dialogy, taky se mi líbil ten praštěnej emák. Prostě taková novodobá oldschool komedie. Konec fenomenální, to mě dostalo :-)

12. října 2008

Šlo to

Na béčkový nízkorozpočtový film to docela ujde, ale proti Demon Knightovi úplné nic. Přesto se na to dívat dalo a sem tam jsem se i zasmál. Zaslouží si 50%.

8. října 2008
plakát filmu
Slepá nespravedlnost
Blind Injustice
80 %

Dobré, ale poněkud krátké

Film byl zábavný, pěkný, ale přišel mi dost krátký. Neznám jeho přesnou délku, ale prostě se mi zdálo, že byl hned pryč. Jinak se mi docela líbilo, jak to slepá žena nandala v pěstním souboji dvoumetrovému masovému vrahovi - docela zábavná představa. Přes jistou "béčkovost" si zaslouží 80%.

28. září 2008
plakát filmu
Riziko
Boiler Room
80 %

Dobré

Poměrně pěkný film, sice se dost dlouho nic neděje, ale stejně se mi od něj nechtělo odejít. Prostě docela chytlavé. Z toho scénáře a námětu vykřesali všechno, co mohli.

27. září 2008
plakát filmu
Deja Vu
Déja Vu
90 %

Promyšlenost sama

Fenomenální zážitek, navíc když o tom člověk přemýšlí během filmu, má z toho nechutný guláš, ale všechno se nakonec opravdu promyšleně vysvětlí. Myslel jsem si, bůhví kolik v tom nebude logických chyb, ale nenašel jsem žádnou. Skutečně paráda. Film a zápletka byly na 90%, ale za tu detailnost a dokonalou promyšlenost těch 10% přidat musím.

27. září 2008
plakát filmu
Air Force One
Air Force One
100 %

Ford tomu dal grády

Výborný námět i film, krásné zpracování a líbilo semi, že z prezidenta neudělali žádného Ramba ale prostě jen dobrého vojáka. Celkově dobrý příběh a dějové zvraty a Harrison Ford tomu nasadil korunu skvělým ztvárněním hlavního protagonisty.

27. září 2008
plakát filmu
Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
Starship Troopers 3: Marauder
60 %

Poměrně pěkné

Dobrý film, dobré zpracování a všehno kolem, ale jedna věc mě dokonale dožrala a kdyby tam nebyla, dal bych alespoň 80%. Ale oni do toho ne**rou náboženství. V naší době bych to ještě pochopil, že malé procento lidí ještě věří, ale v daleké budoucnosti za dob války mezi civilizacemi - to už je trochu moc a sledobvat finální bitvu za zvuku otravného "Pane náš, jenž jsi na nebesích atd.", to je prostě výsměch.

21. září 2008
plakát filmu
Král Škorpion
The Scorpion King
90 %

Super fantasy

Pěkný počin, dobrý příběh a i když The Rocka moc nemusím, tady to uhrál výborně a vznikl film, na který se rád opdívám asi podvacáté.

19. září 2008
plakát filmu
Ratatouille
Ratatouille
90 %

Roztomilé

Pěkný příběh, dobrý nápad, příjemná animace, všchno sedí k výbornému animovanému filmu. Film se určitě líbil, Pixaru se povedl a už čekám na další podobný.

19. srpna 2008
plakát filmu
Rebelové
Rebelové
70 %

Klasika

Klasický film, symbol doby komunismu. Já na romantický filmy moc nejsem (vůbec nejsem) a nesnáším, když jsou ve filmu písničky. Ale zas to není takový ten Hollywoodský slaďák, takže se na to dá aspoň trochu koukat. Opět je ale vidět rozdíl mezi Čechy (v tomto případě Čechoslováky) a Ameračany. Zkuste to srovnat se Sweeney Toddem a hned je poznat, který kraj je muzikálů pánem.

19. srpna 2008
plakát filmu
Asterix a Olympijské hry
Astérix aux jeux olympiques
90 %

Nádhera

I přes počáteční skeptičnost z odchodu Christiana Claviéra coby Asterixe, tento film si mě získal a nadále výborně pokračuje ve vysokém standardu série Asterixů. Povedené, vtipné a s krásnou atmosférou.

19. srpna 2008
plakát filmu
Delta Farce
Delta Farce
90 %

Bezva

Film Delta Fór dost předčil moje očekávání. Když jsem ho viděl v půjčovně DVD, myslel jsem si hned, že to bude úplná ....vina, ale protože jsem už viděl skoro všechno, co v půjčovně mají, rozhodl jsem se, že to zkusím. A ne nadarmo. Film je maximálně zábavný a děj jednoduchý, takže se nemusí vůbec nad ničím přemýšlet a zároveň se nedá říct, že by film příběh neměl. Je to skutečně výborná zkušenost a zaslouží si 90%.

18. srpna 2008
plakát filmu
Klub sráčů
Kevin & Perry Go Large
20 %

Hroznota

Strašný, pitomý, nudný, trapný a tak dále. Většina rádoby vtipů je trapných a jinak je celý film nuda a o ničem. Znova se už asi nepodívám.

18. srpna 2008
plakát filmu
Thunderball
Thunderball
40 %

Slabší

Nic moc, nejnovější Bondové jsou jasně nejlepší. Je to pro dnešní diváky moc jednoduché a akce je na akční film moc reálná. Zkrátka nuda.

18. srpna 2008
plakát filmu
Goldfinger
Goldfinger
70 %

Nejlepší "starý" Bond

Před nástupem Pierce Brosnana jasně nejlepší 007 film. Vlastně jediný, u kterého jsem se jakž takž bavil. Zaslouží si slušné hodnocení.

18. srpna 2008
plakát filmu
Heavy Metal
Heavy Metal
90 %

Dost dobré

Viděl jsem to před mnoha lety, ale některé scény si stále pamatuju více než živě. Výborná fantasy s na svojí dobu výbornou animací. Filmová elita.

18. srpna 2008
plakát filmu
30 %

Hrůza

Celkově špatný film, nic zábavného, děsivého ani komického, zápletka nulová a vědět, že pětiletý kluk s tím blbým účesem podle kastrolu a idiotským výrazem je hlavní záporňák, to je dost zdrcující... kdyby mu aspoň bylo 15 nebo tak, pak by se na to už dalo dívat.

17. srpna 2008