avatar uživatele

Itcho

Jméno
Věk
30 let (Panna)
Bydliště
Bývam v takom krajskom zapadákove menom Žilina, na Slovensku.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pařba v Bangkoku
The Hangover Part II
20 %

The Hangover Part 2

Osobne som od tohto filmu ocakaval celkom dost, ved jednotka bola uplne perfektna, hoci trailer vo mne vzbudil dojem, ze to bude viac-menej ten isty pribeh, proste wolfpack sa zase opije, zdroguje, jedneho stratia a kym ho najdu, zapletu sa do poriadne vtipnych situacii. Aspon v tomto som mal pravdu. Scenar uplne okopirovany z jednotky, svadba, chlapska jazda, alkohol, drogy, prostitutky, ukradnute zviera, problemy s mafiou, Leslie Chow, Mike Tyson, ... Vacsina udalosti sa dala predpovedat na zaklade prveho Hangoveru. Akokeby sa pokusali o re-make. Humor? Vacsina situacii nebola taka vtipna, akoby divak ocakaval. No a celkovo ten film nemal daleko od porna, proste v tomto ohlade zasli filmari pridaleko. 20% len za Alena a jeho hlasky.

3. června 2011
plakát filmu
Insidious
Insidious
80 %

vcelku dobre

Na horrory velmi do kina nechodim, ale tak teraz to bolo jedine, co momentalne v kine bezalo. Ocakavajte vela neocakavanym zjaveni demonov a stale napatie. Koniec ma vcelku prekvapil, hoci sa nezdal na zaciatku az taky netypicky, pre kazdy americky film. Milovnici horrorov, urcite si to pozrite! Ludia, co sa lahko zlaknu, radsej nech volia nieco ine.

30. dubna 2011
plakát filmu
Katyň
Katyn
80 %

...ale iste sa nájde aspoň 1 000 ľudí, ktorý budú aj naďaleje veriť tomu, že to spravili Nemci, ,,Veď to naši veľkí bratia nemohli urobiť."

27. listopadu 2008
plakát filmu
80 %

Povedal by som, že originálny námet, fajn hudba, neokukaní herci, fakt nečakané zvraty, ale mraz mi po chrbte nešiel.

17. listopadu 2008
plakát filmu
Tobruk
Tobruk
100 %

paráda

České filmy majú takú osobitnú atmosféru, zvlášť pokiaľ sú to komédie, ale Tobruk je o niečom inom. Pekne ilustruje osudy našich krajanov a pritom nemá hlavného hrdinu. Odporúčam a najmä v kine. Môj zážitok s Tobrukom z kina najbližší rok asi nič neprekoná.

19. září 2008
plakát filmu
40 %

Uf,....

Asi jediná vec, čo sa mi na tom páčila, bol fakt, že Američania aspoň približne vedia, že kde je Slovensko. Síce nás tu vykresľujú dosť čudne, ale nevadí.

21. prosince 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
60 %

čakal som viac

Všetci to ospevovali, u mňa tento film nevyvoláva žiadne nadšenie. Trochu sklamal. Fakt, jednotka je lepšia.

24. listopadu 2007
plakát filmu
Sedím na konári a je mi dobre
Sedím na konári a je mi dobre
100 %

Jak říkal starý Berousek

Možná žijeme jen pro tuhle chvíli. Možno presne pre tie 2 hodiny tohto filmu. Kto to ešte nevidel, nech tak rýchlo učiní. Ešte by som dodal, kto chce vidieť tú scénu s Krištofíkom, http://www.youtube.com/watch?v=54Y24iXQnyg

17. listopadu 2007
plakát filmu
Team America: Světovej policajt
Team America: World Police
100 %

Šleha

Hm, keď som si cez letné prázdniny 2006 povedal, že si to pozriem, keď to už sestra nahrala, pozrel som si len koniec (10 minút). To ma odrovnalo. Keď som pozrel celý film, dva dni som od smiechu nevedel chytiť dych. Keď sme to skukli aj s kamošom, dva týždne sme sa dorážali výrazom Mett Dejmn. Tento film nemá chybu, možno až na to že je strašne krátky.

29. května 2007
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
90 %

Jeden z mojich obľúbených filmov, ale už som videl lepšie. Fakt dobrý námet, dobrí herci, ani málo a ani veľa akcie a k tomu všetkému perfektná hudba. Bohovský film.

6. ledna 2007
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
90 %

celkom fajn

Pearl Harbor je veľmi dobrý film s úžasným hereckým obsadením a s ešte lepšou hudbou. Tento film má pre mňa, ako milovníke akcie z obdobia 1939-1945 len jednu základnú chybu a to asi prvých 70 minút filmu a potom ďalšie detaily v sekcii Chyby ve filmech, ale to je menej podstatné. Je to veľmi dobrý film.

6. ledna 2007
plakát filmu
Kód Navajo
Windtalkers
100 %

No, film na mňa zapôsobil veľmi dobre, lebo som priaznivec vojenských filmov z toho obdobia. Pekná akcia, dobrý scenár a taktiež dobrá hudba. Niet čo dodať.

6. ledna 2007