avatar uživatele

Sparrow,Jack Sparrow

Jméno
Petr Skořepa
Věk
51 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Ryby)
Bydliště
Praha 4
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Anakonda
Anaconda
30 %

měl bych otázku....kdo vymyslel větu která označuje Anakondu za čelisti 90.let?! tohle se nedá s čelistma srovnávat,ty jsou podstatně lepší,nebo že Anakonda nás zmrazí v sedačce,nevim jak u ostatních ale u mě se to nepovedlo,a taky v informacích je napsáno že je to horor,jestli je to přece jen horor tak sem si toho nevšim,možná to je thiller,akční ale horor to určitě neni.takže když to shrnu Anakonda je nekvalitní film,který se snaží nalákat diváka na něco čeho se pak ve filmu nedočká

2. února 2007
plakát filmu
Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Anacondas: The Hunt For The Blood Orchid
70 %

když jsem poprvé slyšel název filmu zděsil jsem se,protože jsem očekával že to bude něco jako jednička,přesto plný obav ze sklamání sem šel do videopůjčovny a půjčil si druhý díl anakondy,který mě mile překvapil,bylo mi hned ze začátku jasné že tohle nemá s jedničkou nic společného,Honba za krvavou orchidejí se nazozdíl od prvního dílu dá nazvat filmem,jediný kaz který má je stejný jako u jedničky,tohle neni horor!a jestli to měl být horor tak se nepoved.... vůbec.

2. února 2007
plakát filmu
80 %

čelisti jednička jsou hodně dobrý film,nejlepší ze všech čelistí,hlavně se mi líbí že na žralokovi neni poznat jestli je skutečný nebo neni,ve dvojce to je docela vidět a ve trojce to vypadá že snad i chtěli aby bylo poznat že neni opravdový.

30. ledna 2007
plakát filmu
Maska
Mask, The
80 %

je to dobrý,je tam plno skvělých hlášek,je to velmi zábavné,mě o osobně se nejvíce líbí když na sobě má masku pes,to mě dost pobavilo.Také se musí ocenit herecký výkon Jima Carreyho,ten byl nepřekonatelný v roli masky,nikoho jiného bych si nedovedl představit v jeho roli,ale Jim Carrey neni jediný bez koho by film za nic nestál,také Cameron Díaz,to je sice herečka kterou moc v lásce nemám,ale v tomto filmu byla prostě skvělá,to se jí musí nechat.

29. ledna 2007
plakát filmu
Beetlejuice
Beetle Juice
90 %

lepšího režiséra a také samožřejmě i scénaristy než je Tim Burton by se nikdo asi nedohledal,je opravdu skvělý,nechápu jak může udělat s kravin jako je Beetlejuice nebo Karlík a továrna na čokoládu takhle skvělé filmy,je to skoro nemožné,ale Tim Burton to zvládl na jedničku.

29. ledna 2007
plakát filmu
Kurýr
The Transporter
90 %

very well

je to velmi dobrý film,plný akčních a impozantních soubojů,které se objevují ve filmu pravidelně,a to je dobře protože ve spoustě filmech se všechno důležité odehraje na začátku nebo na konci,ale Kurýr vám umožní se na ně koukat po dobu selého filmu a ani chvíli se nenudíte,je to super film který by měl každý vidět,chybí mu jen málo k dokonalosti,dávám 90%.

28. ledna 2007
plakát filmu
Saw 2
Saw II
90 %

je to skvělý,jenže jednička je jednička a dvojka je dvojka,tohle je sice podařený film,ale na jedničku to nemá,ta je o mnoho lepší,přesto i dvojka je koukatelná a mohu jí všem doporučit,nebo ne úplně všem,na tohle musí mít člověk žaludek,protože některé scény jsou fakt hodně ..........

28. ledna 2007
plakát filmu
Scary Movie 2
Scary Movie 2
90 %

jedno je jisté,jednička je lepší než dvojka,dvojka si vybrala lepší filmy na které udělala parodii,proto jsem očekával že bude lepší,jenže nebyla,to mě trochu zklamalo,ale Scary 2 je také skvělí film.

28. ledna 2007
plakát filmu
Scary Movie 3
Scary Movie 3
80 %

takhle jsem si to nepředstavoval

Scary movie se zhoršuje,jednička byla velmi pěkná,dvojka takydobrá ale už horší a trojka je zatim nejhorší,většinou nejsou scény směšné a legrační,ale spíš přehnané,v celém filmu bylo jen málo chvilek u kterých jsem se mohl zasmát,nebylo to zas tak moc špatný,ale na druhou stranu to mohlo být lepší,doufal jsem že to bude lepší

28. ledna 2007
plakát filmu
Saw 3
Saw III
90 %

Horor jak má být

Tohle předčilo všechny horory které jsem zatím viděl,přesně tak si představuju horor,Saw 3 je ten nejlepší horor který jsem viděl,je to napínavý,děsivý,hnusný,chvílema až odporný,takový má horor být(podle mého názoru),je to prostě horor vyšší třídy,každý kdo má rád horory,by měl tenhle shlédnout,fakt to stojí za to,doufám ze čtvrtý díl Sawu bude lepší nebo aspoň tak povedený jako trojka.jako horor je to naprosto bezchybný,ale film neni tak dobře udělaný,na 100% to neni

28. ledna 2007
plakát filmu
Scary Movie 4
Scary Movie 4
90 %

Scary Movie 4 je nejlepší díl ze všech Scary,ani chvíli se nenudite,ale právě naopak pořád se smějete,hlavně tvůrci Scary Movie 4 si vybrai opravdu skvělé filmy,a dokázaly udělat ještě lepší parodii,je to fakt nádherný film,směju se u toho i když to vidím už po několikáté,skvělé by bylo kdyby bylo ještě jedno možna i dvě pokračování.

28. ledna 2007
plakát filmu
Děsnej doják
Date Movie
30 %

hodně slabý

tomu řikaj humor,skoro jsem se nezasmál za celý film,to se Scary Movie nemá nic společného,je to vážne dost nepovedený film,nikomu to nedoporučuju,dívat se na takový film je naprosto zbytečné,je to ztráta času,nedá se to nazvat jinými slovy než kravina blbost atd.

28. ledna 2007
plakát filmu
Halloween: H20
Halloween H20: 20 Years Later
50 %

je to asi jediný ze všech dílů Halloweenu,který se trochu povedl,samozřejmě to neni nic úžasného,líbí se mi prvních pět minut to je hodně zajímavé,ale pak je na řadě přibližně hodina nudy,a až v závěrečné půlhodině se tomu dá opět číkat film,takže je to hodně nepovedený,ale ve srovnání s ostatními díly je to boží.

28. ledna 2007
plakát filmu
Halloween 2
Halloween II
20 %

Série Halloweenů je hodně nepodařená,ba přímo katastrofická,ale dvojka je ze všech dílů ten nejhorší,nedá se na to koukat,závěr už jsem ani neviděl,už jsem na to neměl,určitě to nikomu NEDOPORUČUJU!

28. ledna 2007

dost dobrý

je to skvělá parodie,možná ta nejlepší,smějete se od začátku až do samotného konce.Na scary movie se můžu koukat pořád dokola,a čím častěji se na to koukám tím víc se mi to líbí

27. ledna 2007
plakát filmu
Gremlins
Gremlins
30 %

velké zklamání

cože??????????při koukání na Gremlins jsem se strašně nudil,v celém filmu se objevuje jen jeden zajímavý okamžik u kterýho jsem se na chvíli probudil a to je příchod prvního Gremlina,jinak zbytek filmu nestojí za nic,doufám že dvojka bude lepší.

27. ledna 2007
plakát filmu
Garfield 2
Garfield: A Tail of Two Kitties
90 %

Tlustá stvoření

je to o dost lepší než jednička,a proč?hlavní důvod je,že ve dvojce jsou msto jedné dvě velké,tlusté,chlupaté a hlavně hladové kočky,je to zamotany apomatený,ale to je na tom to skvělý,a také je to zabavný,a to je ten hlavní důvod proč se mi Garfild 2 tolik líbí,každý kdo má rád komedie jako já si to určitě stejně jako já nenechá ujít.

27. ledna 2007

Co???????????tohle že je komedie?no řeknu vám že dvojka je daleko,ale daleko lepší,tohle je sice pěkně udělané,ale měla to být komedie,a to Garfield rozhodně neni,jestli chcete vidět pěkný film měli byste se na to podívat,ale jestli chcete vidět komedii tak vám doporučit fakt nemůžu.

27. ledna 2007
plakát filmu
Apocalypto
Apocalypto
100 %

je to velmi podařený film,každý záběr,kazdá scéna je detailně propracovaná,hudba je skvělá,prostě všechno je super.Je to jeden z nejlepších filmů.všem to můžu doporučit,ale taky vás musim upozornit na to že ve filmu se odehrává něco jiného než si přečtete v informacích

26. ledna 2007
plakát filmu
Gothika
Gothika
90 %

horor

napětí...emoce....a strach...to vše je ve fantastickém filmu s názvem Gothika,je skvělý od začátku až do konce.Všem kdo radí mají strach při sledování filmů to rozhodně doporučuju,takových hororů(i filmů) jako je Gothika je jen málo.

25. ledna 2007
plakát filmu
Junior
Junior
0 %

to je hrůza...Arnold Schwarzenegger se v tomto filmu totálně ztrapnil,nikomu to nedoporučuju,koukat na takový film je ztráta času.kdyby to šlo tak bych tento film hodnotil známkou nižší než 0%.

25. ledna 2007
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
80 %

jde to

ale jo...já to beru...neni to vůbec špatný film,ale mohlo to být lepší.Jako film je to velice povedené,ale na druhou jestli to měl bejt horor tak by ode mne potlesk nesklidil. v celém filmu nebyla jedinná chvíle kdy bych se bál.dávám 80%

24. ledna 2007
plakát filmu
Arachnid
Arachnid
0 %

katastrofa

při psaní názoru na tento film se nedá dělat nic jiného než jen kritizovat,pochválit se nedá nic.efekty byli ubohé,scénář na tom byl ještě hůř.je to nejhorší horor a možná i film který jsem kdy viděl,nikomu to nemůžu doporučit,je to NUDNÝ!podle výsledku bych tipoval že scénáristovi nebylo víc než 10 let.

24. ledna 2007
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
90 %

šílená osmaosmdesátka

je to skvělý a velkou zásluhu na tom má Uma Thurman,která svou roli zahrála naprosto bezchybně,hlavně její boj s šílenou osmaosmdesátkou(,který byl sice černobílý,ale to nevadí) byl opravdu úchvatný.je to velmi povedený film,můžu ho všem doporučit.

24. ledna 2007
plakát filmu
Kill Bill 2
Kill Bill: Volume II
100 %

Nevěsta

Uma Thurman je zpět.tento příběh o nevěstině pomstě je velice povedený,sice první díl byl určitě lepší,ale i tenhle film je dobrý a můžu ho doporučit každému.

24. ledna 2007