avatar uživatele

Sparrow,Jack Sparrow

Jméno
Petr Skořepa
Věk
51 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Ryby)
Bydliště
Praha 4
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Vratné lahve
Vratné lahve
80 %

je to velmi pěkný film, nejvíc se mi líbí jak dokázel Zdeněk Svěrák napsat scénař který byl smutný, ale i veselý, byl temný ale i světlý, chtěl udělat to tak aby se to líbilo každému tak aby tam bylo všechno a tento nelehký úkol se docela povedl, po pravdě sem nečekal že to bude dobrý ale film mě mile překvapil svou velkou kvalitou, všem to může doporučit, je to skvělá smutná komedie.

14. března 2007
plakát filmu
Mlčení jehňátek
The Silence Of The Lambs
100 %

Mlčení jehňátek je nejlepší thriller kerý jsem viděl je to skvělý, herecké výkony byly tak super zasloužený oskar pro Anthonyho Hopkinse a Jodie Foster ti byly opravdu fantastičtí scénář byl samozřejmě taky úžasnej i hudba atd. prostě všechno bylo skvělý a Mlčení jehňátek je jeden z nejlepších filmů, můžu to všem doporučit.

14. března 2007
plakát filmu
Fantomas
Fantômas
50 %

je to taková průměrná akční komedie, docela to ujde, dá se na to koukat, ale čekal jsem a hlavně doufal, že to bude lepší. Film mě docela zklamal, dosud se mi věechny filmy s Louis de Funésem moc líbily, ale Fantomas se mi zdá poměrně nudný a nezajímavý.

15. února 2007
plakát filmu
Fantomas se zlobí
Fantômas se déchaîne
80 %

Nejlepší díl...Neni to nic extra, ale rozhodně to je lepší než jednička a i o trochu lepší než trojka, neni to sice tak akční, ale zato to je více zábavné, neni to samozřejmě komedie u které bych padal smíchy ze židle, ale dá se na to koukat a i se u toho člověk zasměje, nevím čím to je, ale Louis de Funés se mi zde líbí mnohem víc než v jedničce.

15. února 2007
plakát filmu
Fantomas kontra Scotland Yard
Fantômas contre Scotland Yard
70 %

Ale jo....docela to ujde, na dvojku to teda určitě nemá, ta je daleko lepší, ale jedničku to předčilo, je to velmi zábavné, ale bohužel jen chvílemi, hlavně když fabtomas napálí komidaře a ten tropí skándály že má mrtvolu v pokoji, ale zase na druhou stranu se ve filmu občas vyskytne nějaký ten nudný okamžik.

15. února 2007
plakát filmu
48 hodin
48 Hrs.
80 %

Eddie Murphy

další skvělý film s Eddiem Murphym, Edie byl zase dokonalý, role komického a ukecaného vězně je pro něj jako stvořená, Nick Nolte byl taky dobrej, ale Eddie byl mnohem lepší, skvělý děj, úžasná hudba, spousta víc než akčních okamžiků a dobré herecké obsazení, nemohlo vzniknout nic jiného než velmi dobrý film.

14. února 2007
plakát filmu
Dalších 48 hodin
Another 48 Hrs.
40 %

horší..

je to mnohem horší než jednička, neni to tak sradovní a humorné jako jednička, akčních scén ubylo a to podstatně, Eddie Murphy se mi v tomto filmu vůbec, ale vůbec nelíbil jeho srandovní gesta a vtípky už nebyly vůbec zábavné, po povedené jedničce bych čekal něco lepšího, jediný co trochu zvedalo film ze dna byl Nick Nolte tentokrát mnohem lepší než Eddie Murphy, zklamaně dávám jenom pouhých 40%.

14. února 2007
plakát filmu
Diamanty jsou věčné
Diamonds are Forever
90 %

sice je to už poměrně starý film, ale pořád velmi pěkný, fily jako tento nestárnou, má to docela slušný děj, dobrá hudba a Sean Connery byl v roli James Bonda skvělý(ne tak jako Daniel Graig v Casinu Royale), film má samé plusy, je to prostě skvělá "bondovka", fanouškům James Bonda vřele doporučuju.

14. února 2007
plakát filmu
Dinosaurus
Dinosaur
80 %

jediný co mě nepotěšilo je to, že film je animovaný, ale jinak je to velmi pěkný dobrodružný film pro celou rodinu, nejlepší to je když se dostanou do nějaké nebezpešné situace.

14. února 2007
plakát filmu
Doom
Doom
20 %

tvůrci filmu chtěli původně aby se film odehrával v dalekém vesmíru, to byl dobrej nápad a měli to tak udšlat filmů z Marsu už je mnoho a jsou ohraný, herecké obsazení bylo ubohě, no spáš dokonce žalostné, volalo po výměně, hudba to bylo asi to jediný co bylo na filmu dobrý, efekty byly asi to nejhorší na filmu, hra je celkem dobrá, ale film to je jasný propadák, vážně se na to nedá koukat, nikomu to nedoporučuju, je to strašná blbost, takový film snad ani neměl být natočen, je to na h...o!

14. února 2007
plakát filmu
Dvojníci
Non c'è due senza quattro
90 %

Bud Spancer a Terence Hill

je to skvělý film, úžasné pěstní souboje, a zábavné scény a hlavně to co film dělá tak skvělým je nejlepší herecká dvojice skvělý Bud Spencer a stejně úžasný Terence Hill, když ve filmu hraje tato dvojice tak je jasný že film nemůže být jiný než skvělý, hlavně je obdivuju jak zvládly dvojrole, to je důkaz že to jsou opravdu herci vyšího levelu.

14. února 2007
plakát filmu
Fantastická čtyřka
Fantastic Four
80 %

je to opravdu good film, fakt dost dobrý, skvělá hudba doprovází ještě lepší děj, je to famózní, je to úžasně akční, hlavně když se z nich stávají superhrdinivé, to je má nejoblíbenější čast, do tý doby je film fantastický, pak už se pomalu ale jistě zhoršuje a ten konec to bylo dost slabý, kdyby film zkrátili asi tak o 15 minut, a vyndali z něj ty nudný části bylo by to o mnoho lepší, takhle to trochu kazí dojem, ale naštěstí jenom trochu, poprvý je to koukatelný a zdá se to být hodně dobrý, ale podruhý už to je tak trochu nuda.

13. února 2007
plakát filmu
80 %

já osobně dokumenty moc nemusim, neni to můj oblíbený žánr, spíše neoblíbený, na tento jsem se podíval jenom protože v něm hrál Johnny Depp, film mě zezklamal ,ale právě naopak mile mě překvapil a potěšil, čekal jsem že to bude nudný jako všechny jiné dokumenty, ale tenhle byl jiný, byl tajuplný a zajímavý od začátku až do samotného konce, ani na chvíli jsem se nenudil. nadšeně dávám 80%

13. února 2007
plakát filmu
Dr. Dolittle
Doctor Dolittle
70 %

natočit film o doktorovi který rozumí řeči zvířat, to je skvělej nápad, opravdu to bylo dobře vymešlené, udělané to nebylo vůbec špatně ale nic úžasnýho z toho taky nevziklo, je to takový lepší průměr, je to velmi dobrá komedie,hlavně když mluví zvířata, to jsem se pobavil, a Eddie Murphy byl taky prostě bezvadný v hlavní roli.

13. února 2007
plakát filmu
Divoké kočky
Coyote Ugly
90 %

velmi dobrý film, hudba byla přímo fantastická, herecké obsazení taky dobrý, děj samozřejmě perfektní a prostředí kde se to odehrávalo, taky dobře zvolený, bar plnej hezkejch holek, bylo to prostě úžasný, film si po právu zaslouží 90%.

13. února 2007
plakát filmu
Daltoni
Dalton, Les
80 %

komedie?jako komedii jsem to nebral, protože dokud jsem si nepřečetl na tomto webu informace o filmu tak jsem ani nevěděl že to měla být komeie, vůbec jsem nesmál, ale nadruhou stranu je to skvělej film z divokýho západu, je to ten nejlepší "western" jakej sem viděl, suprovej děj, je to velice povedený, dávám 80%

13. února 2007
plakát filmu
Addamsova rodina
The Addams Family
80 %

jde to

jde to...docela to ujde,je to velmi dobrý,ale znám i lepší filmy.hlavně se mi na filmu líbí ten zvláštní humor,fakt zábava od začátku do konce filmu jsem pořád smál,jeden vtip za druhým,tomu řikám komedie,fakt skvělý,všem doporučuju.

12. února 2007
plakát filmu
Addamsova rodina 2
Addams Family Values
90 %

podruhéto bylo ještě lepší než poprvé,jednička byla hodně povedená ale dvojka jí rozhodně předčila,ještě víc morbidního humoru a to je dobře,hlavně proto se mi zdá dvojka lepší,můžu to každému doporučit,je to jedna z nej lepších komedií

12. února 2007
plakát filmu
Beethoven
Beethoven
90 %

nejlepší díl ze všech Beethovenů,fakt dobrý,jedničku jsem viděl už mnohokrát,ale přesto se mi pořád líbí,o dvojce a trojce se to říct nedá,ty se zdaj dobrý jen poprvý,pak to člověka omrzí,ale jednička je jíná a proto se mi tolik líbí,je fakt skvělá,vřele doporučuju se a to podívat.

12. února 2007
plakát filmu
Beethoven 2
Beethoven's 2nd
50 %

horší než jenička....tohle už je moc...v tomto díle je na můj vkus trochu moc bernardýnů,to že měly Beethoven a Misy štěňata by nevadilo kdyby jich neměly tolik,asi už nevěděly čim to vylepšit tak to radší zkazily,hlavně ten konec,ten se fakt nepoved,neni to nic moc,dávám 50%

12. února 2007
plakát filmu
Beethoven 3
Beethoven's 3rd
10 %

to se fakt vůbec nepovedlo...nejhorší díl z Beethovenů,a je to hlavně změnou herců,Judge Reinhold v roli pana Newtona se mi vůbec nelíbil a Julia Sweeney v roli paní Newtonové je ještě horší,nedá se to nazvat jinak než blbost a kravina,je to jeden z nejhorších filmů,nikimu nedoporučuju!!!

12. února 2007
plakát filmu
Byl jednou jeden polda
Byl jednou jeden polda
80 %

je to celkem dobrý a když si uvědomim že to bylo natočeno roku 1995 a ještě k tomu v Česku tak to ani nemohlo být lepší,jinak to jde,je tam hodně dobrých,vtipných scén,třeba přepadení banky to byla nejlepší část filmu.

12. února 2007
plakát filmu
Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje
Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje
70 %

po povedená jednička tu je velmi dobrý druhý díl,jednička je sice lepší ale jen o kousek,ale i dvojka je koukatelná,všem co tento film neviděly to doporučuju aby se na to podivaly,je to opravdu pěkný film,jedna z mála českých komedií,která se povedla.

12. února 2007
plakát filmu
Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
50 %

tvůrci filmu měli dobrý nápad,udělat dvojníka majora Maisnera a jejich záměnu,ale udělali to (bohužel) špatně,vznikl z toho nejhorší díl z povedené série filmů s názvem Byl jednou jeden polda,dá se na to moukat,ale jednou jednou,pak už to člověka nebaví.

12. února 2007
plakát filmu
Božský Bruce
Bruce Almighty
90 %

jak už samotný název filmu napovídá je to božský,hlavně herecké obsazení je skvělé,a to především Jim Carrey,ten byl opět jako ve všech filmech ve kterých hrál prostě úžasný,nikdo jiný by tuto roli nezvládl lépe,především díky němu je ten film tak dobrý.

12. února 2007