avatar uživatele

thorin

Jméno
Tomáš
Věk
33 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Podle mě jeden z nejlepších filmů, co kdy byly natočeny. Perfektní herecké výkony Toma Hankse a Garyho Sinise, krásná hudba, chytlavý děj a spousta nezapomenutelných scén, to vše dělá tenhle film vyjimečným. Opravdu stojí za to ho vidět a to nejednou...

16. listopadu 2009
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
50 %

Harry Potter???

Jsem velkým fanoušekm celé ságy o Harrym Potterovi. Všechny knihy jsem několikrát přečetl, všechny filmy jsem několikrát viděl. Kvalita knih šla díl od dílu nahoru, proto jsem se předposledního dílu skládačky nemohl dočkat. Bohužel mě film sklamal. Film se nesl ve stylu nějaké tupé teenejdžrovské komedie. Řešili se především vztahy, kdo, kde, s kým, s kým ne a proč. Jednou za čas byla scéna, která posunula celý děj dopředu. Jenže to mělo být naopak. Měl to být film s atmosférou strachu, film o temné době, s mnoha věcmi, které děj popoženou, s mnoha bojovými scénami atd. A občas to proložit nějakou vtipnou scénou. Ne naopak.
Ve filmu byla spousta perfektních scén vypuštěna, jako souboje studentů a učitelů proti smrtijedům, další vzpomínky, spousty informací o Voldemortovi, spousta postav naprosto vypuštěna, nebo velmi "ořezána". Naopak se zbytečně moc věnoval vztahům jednotlivých studentů.
Kvalita knih postupně stoupala, až vygradovala perfektním sedmým dílem. Bohužel kvalita filmů díl od dílu klesá. Fénixův řád byl absolutně o ničem, Princ dvojí krve je na tom podobně. Doufám, že závěrečný dvojfilm udělají jinak a mnohem lépe.

25. července 2009

No, nic moc

Už hodněkrát jsem slyšel o jednom z nejlepších filmů všech dob, Pulp Fiction. Když jsem zjistil, že ho budou na NOVĚ vysílat, dost jsem se na něj těšil. Bohužel jsem byl velice zklamán. Nepochopil jsem z toho filmu ani Ň. Postavy a dějové linie se objevovali a zase mizeli a měl jsem v tom často zmatek. Nudil jsem se u tohoto filmu a byl jsem rád, když končil. Za pár povedených vtipů davám 30%...

1. července 2008

Super

Dost dobrý film se skvělými triky. Jako fanoušek fotbalu bych uvítal pár podobných zápasů, pro oživení nudné čs. ligy...:-)

29. května 2007

Super

Jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděl. Doporučuju všem, co ho ještě neviděli, aby se na něho co nejdřív koukli. Stojí to za to.

22. května 2007