avatar uživatele

viki1000000

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Pocit bezmocnosti

Tento film patrí síce medzi mnohé, ktoré diváka prinúria rozmýšľať nad ťažkým osudom mnohých a mnohých ľudí, ale predsa len je niečím výnimočný. Taký osud môže postihnúť kohokoľvek z nás a hocikedy sa ocitneme v neriešiteľnej situácii, ktorá v nás vyvoláva iba pocit bezmocnosti. Preto tomuto filmu dávam 100%. Ak si Maryl Streep niekedy zaslúžila viac oscarov ako tie trápne 3(zlá filmová akadémia:) tak za tento brilantný výkon určite!!

26. listopadu 2006

Bola som milo prekvapená touto rozprávkou, ktorá diváka dokáže rozosmiať aj dojať. Určitá morbídnosť filmu je už neodmysliteľnou súčasťou rozprávkového sveta režiséra, a Tim Bruton, Johny Depp, Danny Elfman sú "traja mušketieri" ktorí nám vždy vytvoria skvelé dielo.

14. listopadu 2006
plakát filmu
Čokoláda
Chocolat
100 %

sladký

Je to jeden z najkrajších príbehov ktoré sa odohrali na filmovom plátne, a najsladších:) jedného rána zafúkal studený severák... a do katolíckeho mestečka prišla tajomná žena s dcérou a otvorili si obchod ako z rozprávky. Kto z nás pri pozeraní tohto filmu neslintal obrazovku. Spojenie krásnej rozprávky a čokoládových dobrôt-čo môže byť lepšie? Najlepšie sa pozerá, ak ste zababušený v deke so šálkou horúcej čokolády...:D Vrelo odporáčam na chladné zimné večery

25. října 2006
plakát filmu
Čtyři svatby a jeden pohřeb
Four Weddings And A Funeral
30 %

chabé

Tento film som videla už veľmi dávno, ale aj tak sa naň pamätám veľmi dobre. Ako diváka ma neuspokojil ničím. Dokonca ani peknou tváričkou Hugha Granta, ktorého hercký výkon bol veľmi slabý. Film si určite nezaslúžil nomináciu na oscara za najlepší scénar,hoci tam bolo pár smiešnych scénok. Dej je nudný, a priveľmi natiahnuty.

25. října 2006
plakát filmu
Ďáblice
She-Devil
70 %

netradičný

Film má veľmi zaujímavý dej, ktorý len ťažko nájdeme niekde inde. Perfektné herecké výkony na čle s Meryl Streep, bez ktorej by to nebolo ono, až po šokujúe recepty od domácej pani, ktorá vyhlásila vojnu kráske.

25. října 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci
Ocean's Eleven
90 %

Dá sa pozrieť s kýmkoľvek. S rodičmi, s deťmi, s priateľmi, proste s kýmkoľvek, dej je skvelo prepracovaný, sem tam črty armagedonu, tie však nie sú až také viditenľé. Mnoho známych hercov pokope+warner bros=ďalší klenot:D

25. října 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
40 %

Bohužiaľ, potvrdilo sa pravidlo žiadne ďalšie pokračovanie. Tvorcovia totálne zaspali na vavrínoch, je zbytočné menovať nedostatky, katastrofálny scénar, nudný nezaujímavý dej, catrhine-zeta johnes bola dosadená dobre, rozulienie "záhady" vajca bolo najvzrušujúcejšie.

25. října 2006
plakát filmu
Daredevil
Daredevil
50 %

Bol by to absolútne špičkový film, ale to sa bohužiaľ nestalo. Najväčší problém sú bojové scény, sú katastrofálne umelé, vadí to príliš. Keďže je to akčný film, narušilo to celý film. Odhliadnuc od toho, skvelý.

25. října 2006
plakát filmu
Deník princezny
Princess Diaries, The
50 %

Ako prvé som si prečítala knižné spracovanie a urobila som dobre. Kniha bola celkom pekná-only for teen... Film tiež nebol na zahodenie, šokovalo ma však zmenenie deja, postáv a mnohých, mnohých vecí. Takto sa filmy netočia, základ je ČO NAJVIAC SA PRIBLÍŽIŤ KNIŽNEJ PREDLOHE. O čom sa v tomto filme nedá hovoriť.

25. října 2006
plakát filmu
Dogma
Dogma
70 %

Výstraha pre veriacich, nič pre vás. Film bol miestami veľmi nekompletný. Herecké výkony boli priemerné, čakala som viac, a ten boh, hmmmm, fascinujúci.

25. října 2006
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
30 %

veľké sklamanie

Tento film, bol pre mnohých ľudí veľkým sklamaním. Začiatok kultovej ságy sa vyvinúť lepšie ani len nemohol. Režisér 4. diel postavil na veľmi chabých scénach, o aké-také spríjemnenie sa môžeme poďakovať skupine vytvárajúcej špeciálne efekty, ktorá sa znova prekonala. Hudba je katastrofálna, 2 dobré skladby sú aj tak postavené na práci Johna Williamsa.

22. října 2006