avatar uživatele

knooty

Jméno
Bára
Věk
32 let — narozeniny slaví za 8 měsíců (Střelec)
Bydliště
Nymburk
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Jsem nadšená

Jelikož nepatřím k zamilovaným fandům Roberta Pattisona bála jsem se, že jediným tahákem bude on a film bude nudný. Ale mě tento film naprosto uchvátil. Krásný příběh a nečekaný konec. Jsem s toho nadšená a vím, že až vyjde na DVD určitě si ho koupím. Sice sem si právě přečetla recenzi na tento film,ale nesouhlasím s ním. Ano, přiznávám -- nejsem žádný znalec filmů ani nejsem specialista. Sem normální holka, která je nadšená krásným filmem, který pobaví, dojme i rozpláče...

11. dubna 2010
plakát filmu
Ulovit miliardáře
Ulovit miliardáře
10 %

Hm..

Na tomto filmu sem byla včera v kině a musím uznat, že sem značně zklamaná. Byla to nuda, děj mě vůbec nezaujal (pokuď tam byl vůbec nějaký).Hlášky ve filmu mi nepříšli vůbec vtipné a některé scény mi přišli docela přitažené za vlasy. Bylo to nudných (myslím 88 min) a po prvních scénách sem měla chuť odejít. Myslím si že v této době kdy se točí strašně moc českých filmů nestojí ani jeden za to. Hlavně že se jich natočí hodně viďte? ale kvalita nikde....MAM STO CHUTÍ DÁT TOMUTO FILMU 0% ALE ŘÍKÁM SI ŽE KVŮLI PANU MATONOHOVI SI ZASLOUŽÍ ASPOŇ 10%

11. října 2009
plakát filmu
Vesničko má středisková
Vesničko má středisková
100 %

Tenhle film se mi moc líbí,ale některé chvíle sou tam hrozně smutný.Ale je to prostě klasika...je to hrozně dobrá komedie

11. ledna 2007
plakát filmu
Charlieho andílci
Charlie's Angels
80 %

Tenhle film je docela dobrej na chvíle nudy. Některý pasáže sou fakt počítačov přehnaný,ale není to tak hrozný jako ve dvojce. Je to dobrej a vtipnej film.

3. ledna 2007
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
100 %

Nádhera

K touhle filmu mám přímo citový vztah.Nevím proč ale děsně se mi líbí.Vždycky mě vtáhne úplně do toho děje a myslím že na pochopení filmu je to důležitý. Je tam krásné obsazení herců,které mě absolutně vyhovuje. Jsou tam krásný scény,veselý ale i smutný. Ještě sem se na to nedívala anichž bych u toho nebrečela. Je to strašně krásný a romantický.

3. ledna 2007
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

Já si myslim že je to fakt super film. Je to sice dlouhý ale zato krásný. Je to ten tip filmu u kterého se nespí. Jak se začnete koukat tak už vás to nepustí a musíte to prostě dokoukat. Když to ted 1.ledna dávaly na primě tak sem samozřejmě koukala. A to sem byla tak unavená ale já u toho seděla a koukala až do půlnoci. Úžasnej film. At každej den stojí za to!!!!

2. ledna 2007
plakát filmu
Noc na Karlštejně
Noc na Karlštejně
100 %

Co je český to je hezký..a to si myslim,že v případě tohodle filmu platí na 100%. Je to česká pohodovka u který se hezky relaxuje. Určitě doporučuju

2. ledna 2007
plakát filmu
Panic je na nic
Panic je na nic
0 %

Trapas!

Tak tenhle film byl úplně mimo!!!! Byla to trapárna a vůbec se mi to nelíbilo!!! Šárka Vanková tam hraje...jak to mam říct..?? Lehká děva to bude to pravé. A ještě tu roli hraje špatně. Tenhle film mě naprosto zklamal a myslim že víc lidí okolo.

31. prosince 2006
plakát filmu
90 %

Hm...

Celkem se mi ten film líbil....jsou v něm vtipný hlášky a hustý situace. Je to good film na nudnej večer.

31. prosince 2006
plakát filmu
90 %

Lepší!

tak tenhle film se mi líbil víc než jednička. Dá se u toho zasmát i pobavit. Trojku sem ještě neviděla ale doufám že bude ještě lepší.

31. prosince 2006
plakát filmu
Střihoruký Edward
Edward Scissorhands
100 %

Pecka!!!!

Tak tenhle film si myslim že je hodně dobrý. Má šmrnc a vtip,ale i smutný scény. Johnny je k nepoznání...když sem film viděla poprvý tak sem akorát řikala.....KDO TO JE..???=0)
Johnny je hlavně hodně dobrej herec.
U tohodle filmu se vždycky akorát směju...=0)

30. prosince 2006
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
50 %

no nic moc

Tenhle film se mi nezdá nijak zajímavej. Jmenuje se sice Snowboardáci ale moc tam na něm nejezděj.
Je to film na odreagování...dávám 50%

25. října 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

PECKA!!

Tak tenhle film se mi moc líbí.Je tam skvělé obsazení herců(hlavně Orlando Bloom).Je to úžasnej film na odreagování a úžasnýho nicnedělání.
Tenhle film vás tak pohltí do děje že ste až skoro smutní když už končí. Možná že to trochu přeháním s chválou ale tenhle film si myslim že si to fakt zaslouží..

25. října 2006
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

BOMBA

Tak tenhle film mam fakt ráda..je to úžasnej animák na krásný večery.Viděla sem ho nejmín 600krát...??=0)

25. října 2006
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
0 %

Děs!!!

Tak tohle byl ten nejhorší film jakej sem kdy viděla...myslim že tam je až přehnaně násilí.
Moc mě to nenadchlo...sem zklamaná čekala sem víc!

24. října 2006
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
60 %

???

Myslim si že ten film je velmi náročný pro diváka který knížku nečetl...byla sem na tom v kině...a upřímě-nepochopila sem to. Musela sem si přečíst knížku...Ale jinak si myslim že je to dobrý film

24. října 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Nej

Tak tohle je ten nejlepší film. Ale nemyslim jenom 2 ale i 1....!!! Už se tak děsně těšim na trojku.. Sem do toho úplně zažraná...ne fakt už mam i škrtací kalendář...!!! =0)

21. října 2006