avatar uživatele

Handyy

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Léto v Berlíně
Sommer vorm Balkon
90 %

Na tenhle film jsem narazila úplnou náhodou a musím říct, že jsem ráda, že jsem na něj koukla. Na německý poměry to je docela dobrej film na kterej se dá koukat. Neurazí. A ještě nabídne několik témat k zamyšlení.
Těm, kteří mají rádi německou kulturu určitě bude stát za shlédnutí. :-)

3. května 2010
plakát filmu
Náš vůdce
Welle, Die
100 %

super film

předtím než jsem shlédla film, jsem o něm hodně slyšela a tudíž byla zvědavá co to ve skutečnosti bude zač. a musím říct že sem byla mile překvapena. je to film, který člověka vtáhne do děje a jen se diví jak je člověk lehce zmanipulovatelný. ve filmu se to odehrávalo během pár dní ve skutečnosti by asi bylapotřeba delší doba aby se to takhle vyhrotilo, ale jako ukázka to bylo suprový.
podle mě by se tenhle film měl promítat povinně ve školách.
a výkon jürgena vogela??? naprosto suprový. a jestli výkony teenagerů kteří hráli studenty byly nebo nebyly profesionální bych neřešila. důležitá je atmosféra filmu..a ta je strhující

7. ledna 2010
plakát filmu
Sněženky a machři po 25 letech
Sněženky a machři po 25 letech
10 %

...

film sněženky a machři miluju a můžu se na něj koukat pořád. doufala sem tedy že i pokračování po 25 letech bude stát za to...a nestalo se. po celý film jsem se docela nudila a celkově mi ten film připadal docela "splácaný" dohromady ze všeho možnýho.
příště ať se radši filmaři nepouští do pokračování....ne vždy to vyjde

20. září 2009
plakát filmu
Karamazovi
Karamazovi
100 %

super

tak tenhle film je opravdu super!!!petr zelenka je opravdu profík, kterej se vyzná. během koukání na film jsem ani nepostřehla že uběhly dvě hodiny, jak mě ten film maximálně zaujal. film můžu jen a jen doporučit. a co se hudby týče tak ta krásně dokreslovala atmosféru filmu

7. července 2009

Super film!!! Můžu říct, že tohle je opravdu povedenej film o DDR a hudba, která tam je? Ještě lepší!!! Sice mě se mi trochu nelíbil ten konec ale jinak to byl super film na kterej se vyplatí kouknout:-)

1. července 2009
plakát filmu
Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
100 %

za poslední dobu sem viděla několik filmů od Věry Chytilové a musím říct, že Panelstory je její nejpovedenější filmový počin....atmosféru rozestavěného sídliště vystihla úplně přesně...
a postava malého kluka, který hledal dáreček pro svého tatínka, byla roztomilá. Panelstory můžu jen a jen doporučit

30. června 2009
plakát filmu
Občan Havel
Citizen Havel
100 %

musím říct, že film Občan Havel se režisérovi pavlu kouteckému opravdu povedl. Havla jsem si pamatovala víceméně jen z novoročních projevů, ale teď sem měla možnost ho poznat mnohem víc.
je to film kterej opravdu stojí za to vidět a určitě by měl patřit k "povinné četbě" :-) všech čechů

18. června 2009
plakát filmu
Duna
Dune
10 %

...

film jsem viděla jen jednou a to mi stačilo.... bohužel mě ještě "postihla" prodloužená verze...
jednou a nikdy více...

24. května 2009
plakát filmu
Obecná škola
Obecná škola
100 %

super

film od Honzy Svěráka nikdy nezklamal....a Obecná škola to opět potvrdila. na tenhle film se vždycky ráda podívám....

23. května 2009
plakát filmu
Copak je to za vojáka...
Copak je to za vojáka...
100 %

:-)

máte volný večer, chcete se pobavit u český komedie??? tak to je film copak je to za vojáka nejlepší možná volba!!!

21. dubna 2009
plakát filmu
Sex ve městě
Sex and the City: The Movie
90 %

nejsem fanynka seriálu sex ve městě....viděla sem pár dílů ale pokaždý se u nich bavila, proto sem to samé očekávala i od filmu...nezklamal mě. bavila sem se od začátku do konce...jen mě svým způsobem zklamal konec i když bez něj by to asi nebylo ono...

21. dubna 2009
plakát filmu
Předčítač
The Reader
90 %

rozpaky

na film jsem šla s nadšením. knížku od bernharda schlinka jsem přečetla jedním dechem a tudíž jsem to samé očekávala od filmu...film byl natočený výborně to ano, ale mrzí mě, že některé důležité scény byly vynechány...myslím si, že ten film bych bez knihy nepochopila tak, jak bych měla. bylo tam i pár " logických chyb", které si podle mě mohli autoři filmu odpustit
rozhodně se ale vyplatí na film zajít, atmosféra vás pohltí

20. dubna 2009

SUPER

filmy z 2. světové miluju a tenhle film není výjimka. je to pohled na německo během 2.světové zase z jiného pohledu a ukazuje, že ne všichni němci během války sympatizovali s hitlerem. podobných filmů by mělo přibývat na filmovém plátně víc a víc.

20. dubna 2009
plakát filmu
Good bye Lenin!
Good bye Lenin!
70 %

tak nevím

tak nevím, je to pohádka pro dospělý nebo klasickej film? nápad to byl dobrej, ale pochybuju že by to bylo možný zrealizovat to ve skutečnosti...tak určitě to je film který neuškodí a sem tam i pobaví....

20. dubna 2009
plakát filmu
Bílá masajka
Die Weisse Massai
100 %

super

myslím si, že se v tomhle filmu povedlo hezky ukázat rozdíl kultur a chápání ženy ve společnosti... hlavní hrdinku obdivuju, že dokázala to co dokázala a hlavně že to tam přežila!!!pokud by se toho tématu chytli američani tak by z toho udělali největší megafilm...ale neztratilo by se z toho už ta pointa a to kouzlo?
film je super ale na knížku to nemá, tu ( a i další 2 pokračování) jsem se přetla jedním dechem a můýu jen a jen doporučit

20. dubna 2009
plakát filmu
Želary
Želary
100 %

Aňa

Co dodat? český filmy miluju a filmy z 2.světové války se mi taky líbí...takže to je vlastně ideální kombinace!!! je to úžasnej film kterej určitě stojí za shlédnutí.
mohla bych na něj koukat snad pořád. není tam okamžik kdy by se člověk nudil. jen tak dál!!!

1. února 2009
plakát filmu
Proti zdi
Gegen die Wand
100 %

Zajímavý

Je to pár hodin, co jsem dokoukala tenhle film..a musím říct, že ještě teď ve mně doznívají pocity z tohodle filmu...
atmosféra prostředí je výborně vystihnutá a je to natočený takovým způsobem, že vás to vtáhne do děje a příběh prožíváte spolu s hlavními hrdiny.
herecký výkony byly opravdu přesvědčivý.
podle mě není co vytknout...dávám jednoznačně 100%..tenhle film si to zaslouží!!!

13. března 2008
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
30 %

typický

na tenhle film jsem šla jen ze zvědavosti, jestli jsou američani schopný vymyslet něco pořádnýho k tomuhle tématu...a musím říct, že sem ani překvapená nebyla. je to pořád úplně ten stejnej námět jako u ostatních filmů, který američani vytvořili (třeba Godzilla)...
bohužel ani výkon Cruise mě nepřesvědčil, abych dala tomuhle filmu víc než 30%

13. března 2008
plakát filmu
Vratné lahve
Vratné lahve
100 %

super

Duo Svěrák opět nezklamalo...jejich humor se mi opravdu líbí a ani v tomhle filmu nezklamali...
některý hlášky jsou opravdu nezapomenutelný a určitě se brzo dostanou do naší běžný řeči...
škoda že takových filmů se u nás nenatáčí víc

13. března 2008
plakát filmu
Kvaska
Kvaska
80 %

není to nejhorší

Děj filmu je takovej nic moc, ale je to vyváženo skvělýma písničkama, který tam jsou a herecký výkony Filipa Tomsy a Lucky Vodnráčkový nebyly taky tak příšerný jak tady všichni píšete....

13. března 2008
plakát filmu
Gympl
Gympl
100 %

Gympl je hořká komedie, což opravdu odpovídá. Jsou tam místa, kdy se smějete až se za břicho popadáte, ale následně jsou scény, které vás nutí k zamyšlení a do smíchu vám při nich rozhodně není. Film se mi líbil už proto, že to bylo z normálního života a to na co se koukáte, se může stát i lidem ve vašem okolí. Rozhodně bych doporučovala si na ten filmik dojit. Stoji to za to.

23. září 2007
plakát filmu
Princezna ze mlejna 2
Princezna ze mlejna 2
100 %

Troškovi se povedla jak jednička tak i dvojka. je to pohádka na kterou bych se mohla dívat skoro pořád a pořád se budu v některých okamžicích smát. některé hlášky pro mě naprosto zlidověly a používám je běžně. týhle pohádce rozhodně nemám co vytknout.

30. srpna 2007
plakát filmu
Město andělů
City Of Angels
100 %

romantika

Romantický filmy mám ráda tak půl na půl, ale tenhle je opravdu povedený. Byly okamžiky kdy jsem ronila slzy a bylo mi líto hlavních hrdinů. doporučila bych rozhodně každýmu, kdo by chtěl ocenit dobré herecké výkony.

30. srpna 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
50 %

nic moc

do kina jsem šla asi s moc velkým očekáváním. v porovnání s knížkou bylo vynecháno velké množství scén, to samozřejmě nelze zas až tolik vytýkat..film byl už takhle dlouhý až moc. u předchozích dílů jsem byla vtažena do děje ale teď už sem si přála vidět závěrečné titulky.

30. srpna 2007
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
100 %

super

simpsonovi je můj oblíbený seriál, ale přesto jsem se bála, že film bude nudnější než seriálové epizody. opak byl ale pravdou. po celou dobu jsem se bavila a odcházela z kina s výborným pocitem. kdo má rád tento specifický druh humoru nebude určitě zklamán!!!

30. srpna 2007