avatar uživatele

margits

Jméno
Markéta
Věk
38 let (Panna)
Bydliště
okr.Karviná
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Eragon
Eragon
50 %

Eragon

Film mě po přečtení knížky, která byla super, hodně zklamal. Hodně věcí bylo vynechaných a pozměněných a co se 100% shodovalo byla snad jen jména.
Safira byla krásná a povedla se jim, i když bych do draka neřekla, že bude mít na křídlech peří.

19. června 2007
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
100 %

Dobré

H. P. a Ohnivý pohár byl super, i když mi kalilo radost to, že je nadabovaný. Je pravda, že kdo nečetl knížku, nemusí chvíli chápat některé části filmu. I když je vhodnější, že nebyl rozdělen na dva díly, byl notně s ohledem na knížku "okleštěný". Zase se ale vyhráli na akční scéně s drakem, která byla skvělá. Až na některé ty chybky, je to ale přesto super film. Na trojku však nemá.

12. prosince 2005
plakát filmu
Kytice
Kytice
40 %

nic moc

Není to špatné. Člověk si může při čtení básní dosadit k osobám tváře. Určitě s tím měli velkou snahu. Ale na knížku to prostě nemá. Ta nemá jedinou chybu.

Kdysi dávno
plakát filmu
Demolition Man
Demolition Man
100 %

Super

Je to super film, v kterém hrají dobří herci, jsou tam bezva hlášky, nepostráda humor a je tam super demolování. Ve filmu je zajimavý pohled na budoucnost, která může být v některých ohledech i reálná. Ale v co doufám je to, že se neobjeví tři mušličky.

Kdysi dávno
plakát filmu
100 %

Bezva

Velmi pěkná romantická komedie s velkou dávkou humoru. Super zvířata, hlavně ten tučňák. Hroch je taky bezva. Pochybuju sice, že by se někde objevil člověk s takovou výdřží, ale možné je všecko. Doporučuju lidičkům co mají rádi bláznivé komedie.

Kdysi dávno
plakát filmu
Město andělů
City Of Angels
100 %

Super

Naprosto nádherný film s bohužel smutným koncem.Nicolas Cage je pro tuto roli jako stvořený. Jedině on dokáže nahodit takový smutný a srdceryvný obličej. Báječný. Doporučuju všem. Hlavně těm co si rádi popláčou.

Kdysi dávno