avatar uživatele

baterka

Jméno
Tereza
Věk
38 let
Bydliště
Brno-Vinohrady
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Lepší už to nebude
As Good As It Gets
80 %

Tahle komedie mě hodně pobavila, Jack Nicholson se v té roli evidentně přímo vyžil. Je to fakt pohodovej a oddechovej film, kterej stojí za podívání.

14. května 2007
plakát filmu
Král Artuš
King Arthur
60 %

mno

Rozhodně se filmu nedá upřít, že přinesl dost neobvyklej pohled na legendu o artušovi, ale jinak moc chvály pět nemůžu. Spousta chyb, včetně těch historických, hodně sentimentálních a natažených scén, obsazení sice zajímavé, ale herecké výkony i přes to nijak oslnivé. Abych jen nehaněla, tak hudba a exteriéry byly pěkný a jako celek ten film nepůsobil zle, viděla sem hodně horších. Takže za snahu dávám 60 %.

13. května 2007
plakát filmu
Jak je důležité míti Filipa
Importance of Being Earnest, The
90 %

hezké

Z mého pohledu hodně povedená adaptace jedné úžasné hry. Vtipné, poetické, zajímavý příběh...co víc si přát. Pro mě 90 %.

12. května 2007
plakát filmu
Jedna ruka netleská
Jedna ruka netleská
40 %

Nemůžu říct, že ten film není vtipnej, zasmála sem se celkem dost, ale ten děj...fakt o ničem. Jen vtipy na dobrej film nestačí. A ten konec byl opravdu nechutnej.

12. května 2007
plakát filmu
Equilibrium
Equilibrium
80 %

Tanhle film mě docela překvapil. Nic moc sem nečekala a o to bylo to překvapení příjemnější. Byl to zajímavej příběh, kterej mě nenudil, ale ani sem nemusela moc přemejšlet, abych všechno chápala. Bylo to prostě vyvážený. Vždycky je co vytknout, tady bych vytkla jedině tu část s Emily Watson, která tam podle mě nemusela bejt a nebo měla dopadnout jinak (líp). Jinak sem ale spokojená a chválím.

10. května 2007
plakát filmu
Skřítek
Skřítek
70 %

Nejvíc se mi líbilo grafické zpracování filmu trochu připomínající Krvavý román, samotný příběh už trochu míň, syrový maso všude kolem mě prostě nějak nenadchlo. Nicméně sem ráda, že sem to viděla.

10. května 2007

Tenhle styl humoru není zrovna můj šálek kávy, nicméně parodie na Pána prstenů mě pobavila přímo dokonale tím, jak byla trefná. No a ještě pár hlášek bylo celkem povedenejch.

10. května 2007
plakát filmu
Kouř
Kouř
90 %

Dost sem se tímhle totál(it)ním úletem pobavila. Hlášky a songy sou tak geniální, že by měly vstoupit do historie.

10. května 2007
plakát filmu
Spider-Man 3
Spider-Man 3
60 %

Ve srovnání s jedničkou a dvojkou mi tohle připadá výrazně slabší. Filmům podle komiksů zrovna neholduju, ale první dva díly se mi fakt líbily. Tenhle má dobrý efekty, ale jinak je příšerně nudnej, přímo "prošpikovanej" hluchýma místama a spustou sentimentálních scén, který mě u filmů fakt otravujou. Bohužel sou skoro ve všech, jako by si to ti filmaři nemohli projednou odpustit udělovat divákovi morální ponaučení. Ale nebudu se rozčilovat a vrátím se k filmu.
Sandman byl udělanej vážně dobře, další efekty taky, soundtrack je celkem povedenej, takže u mě 60 %.

10. května 2007
plakát filmu
BORAT: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
30 %

no nevim

První půka filmu se ještě docela dala, i když chvílema to bylo dost nechutný, ale druhá půlka byla doslova děs. Nechutnosti z první půlky přerostly do obludnejch rozměrů a už se na to fakt nedalo dívat. Bída, bída, bída.

3. května 2007
plakát filmu
90 %

paráda

Moc hezká, vtipná a narozdíl od jinejch filmů i kultivovaná komedie doplněná o herecký koncert Lemmona a Matthaua. Rozhodně stojí za vidění.

3. května 2007
plakát filmu
Drž hubu
Tais Toi
90 %

hezké

Výborné herecké obsazení + výborný scénář = povedená komedie. Dost mě překvapila, nemám co vytknout a určitě se na ní ráda podívám znovu.

3. května 2007
plakát filmu
Hulk
Hulk
30 %

špaténka

Od tohoto filmu sem nic neočekávala, takže nemůžu říct, že by mě nějak vyjímečně zklamal. Ale do nadšení to mělo i tak požehnaně daleko. Nedokážu pochopit, jak se Nick Nolte a Eric Bana mohli nechat "ukecat" na hraní ve filmu s tak špatným scénářem. Ve srovnání s ostaními filmy podle komiksů tenhle vychází jako propadák. Možná tak ve srovnání s Batmanem by měl šanci obstát, ale toho taky považuju za dost hroznýho.

28. dubna 2007
plakát filmu
Terminál
The Terminal
50 %

nic moc...

Základní myšlenka filmu mi připadá povedená, ale scénář už míň. Nakonec z toho vyšel pro mě celkem nudný a rozvleklý film. Postavy mi připadají málo prokreslené, vlastně se o nich člověk v průběhu filmu skoro nic nedozví a navíc tu zase nechybí typická americká dávka patosu a sentimentu. Prostě žádná sláva, žádný nadšení.

22. dubna 2007
plakát filmu
Báječný den
One Fine Day
70 %

Celkem dobrá, milá a oddechová komedie. Děj není nijak převratný ani výrazně zajímavý, ale dobře se mi na to koukalo.

3. dubna 2007
plakát filmu
90 %

DiCapria sice v lásce nemám, ale musím uznat, že tahle role mu fakt sedla. Byl to asi nejlepší film, který sem s ním viděla. S Tomem Hanksem vytvořili dobrou rovnováhu a vyšel z toho zajímavý a vtipný film. Paráda.

3. dubna 2007
plakát filmu
Sedm let v Tibetu
Seven Years in Tibet
80 %

Film se mi docela líbil, i když se nedá říct, že by mě příběh ohromil originalitou a zajímavostí. Vlastně ve mě nezanechal žádnej dojem, ten ve mě zanechalo spíš to prostředí, kde se film odehrává. Zas tu ale aspoň nebylo tolik americkýho sentimentu, což z duše nesnášim.

30. března 2007
plakát filmu
Labyrint
Labyrinth
90 %

Naprosto skvěle udělaný film, hlavně co se týče efektů (ten malej skřet je jako živej), i když pro děti to asi až tak moc není. Jinak nemám výhrad, skvěle sem se bavila.

30. března 2007
plakát filmu
Hříšný tanec 2: Noci v Havaně
Dirty Dancing: Havana Nights
70 %

Souhlasím s názorem, že bylo dost nešťastné film pojmenovat Hříšný tanec 2, protože s jedničkou to nemá vůbec nic společného (jedině to, že se tam taky tancuje), film má naprosto odlišnou atmosféru i zápletku (což je fajn, nač dva stejný filmy). Podle mě je teda skoro nemožný, ty dva filmy nějak objektivně porovnat. Celkem se mi líbily oba filmy, u dvojky se mi líbil víc příběh, u jedničky zase hudba.

28. března 2007
plakát filmu
Godzilla
Godzilla
50 %

Podobným žánrům moc nefandím a tenhle film můj názor nezměnil. Líbil se mi Jean Reno, toho fakt můžu, ale jinak mě to moc nenadchlo. Na Jurský park to po stránce efektů ani příběhu prostě nemá.

28. března 2007
plakát filmu
Jak přicházejí sny
What Dreams May Come
80 %

pěkné

Ano, musím říct, že tohle se mi docela líbilo. Úžasnej a silnej příběh doplněnej skvělým zpracováním (především vizuální stránka filmu stojí za pochvalu) i dobrým obsazením. Hodně depresivní, ale to byl záměr filmu.

28. března 2007

Tohle je prostě klasika a kdo to neviděl o hodně přišel. Skvělej film, scéna s předávkovanou Miou je prostě boží.

27. března 2007

Od začátku mě ten příběh nějak nechytil, párkrát sem se sice zasmála, ale jinak mě to neoslovilo. Nebylo to špatný, ale do výbornýho filmu to mělo taky daleko.

27. března 2007
plakát filmu
Schindlerův seznam
Schindler's List
80 %

Uznávám, že je to dobrej film, ale taky musim přiznat, že podruhé už ho vidět nechci. Moje naivní dušička by to chladnokrevný vraždění už neunesla:). Filmu ale nemám co vytknout, výborné herecké výkony, námět i scénář.

27. března 2007
plakát filmu
Tlumočnice
The Interpreter
60 %

No nevím, námět fajn ale jinak celkem nuda na to, že to měl být thriller. Napětí i akce se tam objevily, ale nebylo to nějak dotažené do konce. Dalo se z toho udělat něco lepšího.

27. března 2007