avatar uživatele

James_007

Jméno
Lukáš
Věk
Bydliště
Strakonice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Skála
The Rock
100 %

Skála

Skálu jsem shlédnul už mnohokrát v televizi a musim říct, že je to špičkovej film. N. Cage, S. Conery a další podali perfektní herecké výkony. Před pár dny jsem si Skálu sehnal na DVD a shlédl ji v originálním znění s titulky a musím říct že je tento film o 100% lepší než v českém dabingu. Nesmím vynechat ani H. Zimmera jeho hudba k filmu je nezapomenutelná. Prostě Skála má ode mně 100% a zasloužila by si i víc.

15. dubna 2008

Krvavý Rambo

Tento díl Ramba splnil moje očekávání teda až na takový masakr to jsem nečekal. Moc se mi líblo, že ve filmu použili stejnou muziku jaká byla v předchozích dílech a také, že Rambo nebyl na všechno sám. Takže odemne dostává 100%.

19. února 2008

Červený trpaslík

Naprostá seriálová bomba (alespoň pro mně). Můžu se na tento seriál koukat pořád a pořád se tomu budu smát. Prostě hustý hlášky a hustej seriál. Seriálu bych dal 100000%, ale filmu ten snad už radši nevidět. Film 0%

29. ledna 2008
plakát filmu
Když si Chuck bral Larryho
I Now Pronounce You Chuck and Larry
100 %

Když si Chuck bral Larryho

Včera sem na tomto filmu byl v kině a moc se mi to líbilo. Řechtal sem se od začátku do konce. Povedený hlášky a povedenej film.

31. října 2007
plakát filmu
Rocky Balboa
Rocky Balboa
90 %

Rocky Balboa

Dneska sem si ho shlídnul a musim říct, že jsem od toho čekal víc ale stejně to stálo za to. Na to, že Slyovi je 60 tak předvedl dost slušný výkon. Dávám mu 90%. Přece jenom se mi nejvíc líbil čtvrtej díl.

26. února 2007
plakát filmu
Discopříběh
Discopříběh
90 %

Diskopříběh

Opravdu se mi tento film líbil jak č.1 tak i 2. Hraje k tomu celkem dobrá hudba a příběh je taky dobrej. Rád se zase kouknu až bude zase v televizi. Prostě takovej film pro puberťáky.

2. listopadu 2006
plakát filmu
Sid a Nancy
Sid and Nancy
100 %

Řekl bych, že je to spíš takový dokument o Sidovi, ale zajímalo by mě jak to s nim opravdu dopadlo.

18. října 2006