avatar uživatele

t0007

Jméno
Tereza
Věk
33 let — narozeniny slaví za 7 měsíců (Fakt nevím.)
Bydliště
In Kyjov..:)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Nouzový východ
Revolutionary Road
50 %

Mě osobně se tenhle filmek moc nelíbil. Nevím proč. Těšila jsem se jak se na něj podívám a jakmile jsem se začala dívat, pořád jsem si představovala Titanik a ty dva jak tam spou hrají. Čekala jsem od něj víc potom co jsem viděla trailer, ale nedočkala jsem se ničeho super.

12. prosince 2010
plakát filmu
Počátek
Inception
100 %

Tento film byl úplně úžasný! Strašně jsem se do něj zadívala a nemohla jsem se na něj přestat dívat. Jestli jsem jednou nebo dvakrát zadívala jinam tak to bylo moc.. nečekala jsem, že to bude až tak super.. :) Sice někdy jsem se pak už zamotala, ale to vůbec nevadí.. :)

13. listopadu 2010
plakát filmu
Funny Games USA
Funny Games U.S.
30 %

Tak tenhle filmek.. U mě moc nezabodoval... Nelíbil se mi.. Prostě mám takové filmy celkem ráda.. Ale tenhle ne..

21. února 2009
plakát filmu
Klub sráčů
Kevin & Perry Go Large
90 %

Tento filmek se mi strašně moc líbil, už jak sem ho viděla porvé.. Nedávno jsem se na něj dívala znovu.. No prostě paráda.. :-)

21. února 2009
plakát filmu
Já a moje příšera
The Water Horse
100 %

DAlší filmek, který se mi strašně moc líbil.. :-) Lochnes byla hezky pojatá, a bylo to celkeově pojaté dobře..

21. února 2009
plakát filmu
Divoška
Wild Child
100 %

Další z velice povedaných filmů... Mě osobně se velice líbil a nepobavila jsem se u něj jen já, ale se mnou i celá rodina.. Musím říct, že se opravdu povedl.. :-)

21. února 2009
plakát filmu
Prci, prci, prcičky: Spolek Beta
American Pie Presents: Beta House
60 %

Zajímavé, ale předchozí díli se mi líbili více.. Nejsem si sice jista jeslti jsem viděla všechny, ale.. Bylo to sice zase jako vždy srandovní.. Ale mělo to chyby no..

21. února 2009
plakát filmu
Stmívání
Twilight
80 %

Tak mě se tenhle filmek celkem líbil.. Byl to takovej "romanťák" :-) Myslím si, ale že to mohlo být lépe zpracováno..

28. ledna 2009
plakát filmu
Sám doma a bohatý
Ri¢hie Ri¢h
100 %

Jej tak tento filmek je úžasnej..:-) Prostě sám doma nejlepší.. :-) A prostě jak se tam s nima seznámil... Prostě v pohodě..:-)

28. ledna 2009
plakát filmu
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Madagascar: Escape 2 Africa
80 %

:-)

Tak mě se tenhle filmek strašně moc líbil.. :-) Šílená babka, tučnáci no prostě všechno.. Možná se mi líbil i víc jako jednička..

21. ledna 2009
plakát filmu
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda
80 %

Tak tento filmek se mi také velice líbil.. Třeba jak se Panda chtěl dostat na souboj čtyř bojovníků.. Byl velice hezky zpracovaný.

21. ledna 2009
plakát filmu
Pan Včelka
Bee Movie
80 %

Líbí

Mě jako ještě celkem mladé holce se tenhle film strašně moc líbil.. :-) Akorát mě nezaujalo to soudní líčení... Já jako malé dítě bych to asi moc nechápala..

5. října 2008
plakát filmu
90 %

Tak tenhle filmek se mi fakt dost líbil.. Pěkný děj a vše kolem.. Jak se nakonec všechno vyvrbylo.. Hodně mě to překvapilo.

5. října 2008
plakát filmu
Žába k zulíbání
Hot Chick, The
90 %

:)

Je to sice dlouho co jsem tento filmek viděla, ale na něj se nedá zapomenout..:) U něj sem se někdy fakt hodně nasmála..:D No jo však to by tam ani nešlo nesmát se..:) Protože ten film k tomu úplně pobízí:)

27. dubna 2007
plakát filmu
Zajatci mlhy
Polumgla
70 %

Tak to bylo něco..

Tak tenhle film byl takový fakt zajámavý.. Musela jsem se na něj dívat celou dobu.. Prostě jak to nešlo jinak.. Někdy sem je litovala.. Někdy sem litovala Anokhina za to so mu provedli.. Jako byl to celkem záživný film, a myslím, že by se na něj dalo dívat i vícekrát, ale mě to stačilo jednou.. A na konci to také nebylo až tak příjemné.. litovala jsem ji i pro to co jsem viděla..

14. dubna 2007

:)

Tak tenhle filmek byl fakt mazec! Jak to bylo zpracované no prostě super! :) Opravdu se mi moc líbil! Nikdy mě sice dějepis, války nebavili, ale na tohle e fakt dalo dívat.. :) Fakt super sem ráda, že jsem ho viděla! :)

14. dubna 2007
plakát filmu
90 %

:)

Tak mě se ten film líbil. :) Jako každej má svůj vkus.. :) Mě se líbilo jak měli dobře propracovaný ten dům :) Jinak pros mě super :)

30. března 2007
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
70 %

Tak to jo :)

Tak film se mi líbi... Sice by to mohlo být lepší, ale i tak se mi ten filmek líbil =o) Nejen mě, ale také některým mým s přátel =o) Tak myslim, že tento film je další z mnoha těch co se mi líbili =o)

23. února 2007

:)

Tak tenhle film je jeden z dalších co se mi hodně líbil =o) V celku se mi jak sem již několikrát psala líbí všechny filmy, ael tenhle mě opravdu překvapil. =o) Sice je to už hodně dlouho co jsem ho viděla, ale klidně bych se na něj podívala ještě několikrát dokola. =o) Tento film je podle mě natočen opravdu dobře. =o) Pokud sem se dívala dobře není zde přidána ani jedna filmová chyba což naznačuje to, že je opravdu dobře natočen =o)

21. února 2007
plakát filmu
Úžasňákovi
The Incredibles
100 %

Jj tak to je super!

Tak tenhle film je opravdu super :o) Nelíbil se jen mě, ale také mé neteři :o) kterému dítěti by se to také nelíbilo :o) Myslím si, že je to opravdu hezky zpracovaný film :o)

21. února 2007
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
100 %

:)

Další z mých oblíbených filmů =o) Tento filmek se mi taky hodně líbí.. =o) je to prostě Sám doma a ty filmy se mi vždy líbili =o) Líbí se mi jak nastraží ty pasti =D

19. února 2007
plakát filmu
Sestry na Bahamách (V)
Holiday in the Sun
100 %

:)

Tk mě se tento film moc líbil =o) Jejich filmi jsou moc dobrý viděla sem jich s nimi opravdu hodně a je tento jeden z mnoha dobrých =o) Prostě olsenky forever =o)

18. února 2007
plakát filmu
E.T. – Mimozemšťan
E.T.: The Extra-Terrestrial
100 %

:)

Tak tohle je filmek :) U něho jsem si myslim dokonce i poprečela jak umíral... Ale nakonec jak oživl tak sem byla radostí bez :) Prostě E.T oživl :) Některým se možná nelíbil tento film :) Ale mě hodně!!! :) Prostě je to každého věc jak se komu ten film líbí, a mě ano! :)

18. února 2007

Pejsek :)

Je tak tenro filmek se mi taky hodně líbil :o) Prostě miluju psi :o) Tak se mi fakt hodně líbil.. :o) No je to jen můj názor.. Mě se fakt líbí :o) A doufám, že i spoustě lidem :o)

18. února 2007
plakát filmu
Hele vole, kde mám káru?
Dude, Where's My Car?
100 %

:)

Tak tenhle filmek se super!!! :o) Fakt sem se uněj zasmála!!! :o) Je to prsitě film u ketrého si spravíte náladu ( Teda aspoň já jo :o) ) ALe tak jako to už je na každém zvlášť :o) Mě se líbil a to je můj názor :o)

17. února 2007