avatar uživatele

witchiniatko

Jméno
Danka
Věk
33 let (Lev)
Bydliště
okres Sabinov (na Slovensku, hej?) aj ked by som strasne rada povedala, ze zijem v Kanade...
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
60 %

cakala som od toho viac. toho casu som bola po dobe ladovej, pribehu zraloka, nemovi ci shrekovi prijemne naladena, co sa animakov tyka. ale toto ma nejak neocarilo. bolo tam sice par vtipnych momentov, ale su aj lepsie animaky. urcite. takze nic moc..

27. ledna 2007
plakát filmu
Loupež po italsku
The Italian Job
100 %

jeeeej...brasko mi tento film odporucil velmi dobre :) ako moj nazor- Mark Wahlberg nema chybu... =)) ale teraz vazne: naozaj skvely film so skvelym hereckym obsadenim, dokonale premyslenym planom, skvelymi autickami a navyse aj s obcas vtipnymi dialogmi. jeden z mojich THE BEST

27. ledna 2007
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
90 %

ok, film je celkom dobry. na prvykrat ho asi nevypnete a dopozerate ho dokonca. nie som tu od toho, aby som hodnotila vykony hercov, rezisera, ci uz samotneho filmu na "vysokej" urovni ako niektori "kolegovia" predo mnou, pretoze sa do takejto problematiky nemiesam. ja si jednoducho len poviem, ze sa mi film pacil, bola som schopna pozriet si ho dokonca 2x a nikdy som sa pri nom nerozplakala. to je asi vsetko. je to len moj nazor narozdiel od niektorych "mudrych" uzivatelov, ktori sa obcas tvaria, ze sa do toho vsetkeho rozumeju.. radsej to necham tak. 90% a hotovo.

27. ledna 2007
plakát filmu
80 %

heh, no film na zasmiatie :) kto ma rad takyto zaner teenagerskych komedii, tak si asi pride na svoje. ale pridavam sa k nazoru uzivatelov, ze niektore scenky su fakt miestami az nechutne..

27. ledna 2007
plakát filmu
Rychle a zběsile
The Fast and The Furious
100 %

prisla som si na svoje. vin diesel a paul walker nemaju chybu, ale michelle rodriguezovu velmi nemusim.. film je vsak skvely uz len pre nadupane kary, ktorych je tam neurekom, ale to vam nemusim vysvetlovat... NFS rules :)))

27. ledna 2007
plakát filmu
Šestý smysl
The Sixth Sense
90 %

tento film som sice videla uz davno, takze mozno bude moj nazor aj skresleny. v kazdom pripade ma ukazka ocarila, preto som si ho pozrela. mam rada filmy takehoto zanru a s napatim som cakala, ako to dopadne. v skratke- oplati sa vidiet.

27. ledna 2007
plakát filmu
Pošli to dál
Pay It Forward
100 %

oplati sa vidiet. ma to v sebe nieco, co vas prinuti na chvilu sa zastavit a pouvazovat na tymto svetom. klobuk dole pred H. J. Osmentom. a koniec? ako vacsinu, aj mna dojal k slzam. a to sa mi pri filmoch velmi casto nestava.

27. ledna 2007
plakát filmu
100 %

noo... mozem sa pridat k tym, ktori si mysleli, ze pojde o dalsi teenagersky film. nechcem opakovat, ale je to tak- opak je pravdou. aj ked musim povedat, ze mi bolo od zaciatku jasne, akym smerom sa bude film uberat: seb sa do annette zamiluje, ona mu neveri, no daju sa dokopy, potom sa vsak nejakym dramatickym sposobom rozidu a nakoniec sa aj tak daju dokopy. a medzitym nejake tie intrigy... ale neocakavany zaver ma prijemne prekvapil. film sa naozaj oplati vidiet, u mna zasluzene 100%

27. ledna 2007