avatar uživatele

witchiniatko

Jméno
Danka
Věk
33 let (Lev)
Bydliště
okres Sabinov (na Slovensku, hej?) aj ked by som strasne rada povedala, ze zijem v Kanade...
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
2001 maniaků
2001 Maniacs
50 %

fuj, akoze dost kruty film. kto ma slaby zaludok, nech ho radsej ani nepozera, ja sama som mala problem dojst po skonceni zaverecnych titulkov k vypinacu, aby som zapalila svetlo:D. typicka teenagerska vyvrazdovacka, ale miestami az fakt brutalna. asi si to uz viac nepozriem...

12. května 2007
plakát filmu
Lovci myšlenek
Mindhunters
100 %

jeej, krasny film:) presne taky moj zaner, sice som ich uz videla dost, ale stale ma to bavi. tiez som uz od zaciatku tusila, ze vrahom bude ten najkrajsi (Lucas), ale nevadi.. =)) oplati sa vidiet-moj skromny nazor

12. května 2007
plakát filmu
Gothika
Gothika
100 %

zaujimavy namet, zaujimavy film, v ktorom netusite, ako to skonci. okrem toho je napinakom aj duch Rachel (ci ako sa vola), z ktorej mi obcas behali zimomriavky po chrbte :) skratka a jasno-kto neuvidi, pride o vela :)

12. května 2007
plakát filmu
Ti druzí
Others, The
100 %

waaw, cista ducharina:) skvelou myslienkou je uz len samotna alergia deti, pre ktoru su nutene zit len v dome, kde pravdepodobne nie su sami:) inac je to fajn film, presne taky na pozeranie vecer. P.S. koniec nema chybu=))

12. května 2007
plakát filmu
Česká spojka
Bad Company
100 %

Pri tomto filme som sa smiala od zaciatku do konca. Aj ked je to v podstate priemerna akcna komedia, hlasky Chrisa Rocka nemali chybu, najviac sa mi pacila ta lepenka :D uz len prenho sa oplati ten film vidiet

30. března 2007
plakát filmu
Jeepers Creepers
Jeepers Creepers
70 %

Fuj, dost hnusne, ale je to horor, takze sa nemam co stazovat :) nie je to nic extra, ale zas na druhej strane ani nic slabucke- su aj vacsie blbosti. kto sa chce bat (a ma slaby zaludok :D), nech si to pozrie. Ja osobne nechapem, preco take filmy stale pozeram v noci a hlavne sama, ked viem, ze potom tak lahko nezaspim (lebo ani nedojdem do izby) :D. A este poznamocka pre mne podobnych paranoikov: melodia pesnicky sa az podozrivo rychlo vryva do pamate... este teraz mi beha mraz po chrbte

30. března 2007
plakát filmu
30 %

blbooost...blbost az to boli. nic ine, len naozaj nechutna teenagerska vyvrazdovacka. dej stale ten isty, vsetky tie filmy su na jedno kopyto. niektore sa sice vydaria, ale toto... trapas. jednak mi z urcitych scen az prislo zle, potom som nevedela, ci sa mam smiat alebo co. jedine pozitivne na fillme je asi smrt mojej "oblubenkyne" hiltonovej. a celkom fajn scenu s kinom. inac nic..

30. března 2007
plakát filmu
Tunel smrti
Death Tunnel
10 %

Doteraz nechapem

to co je za blbost?! fakt ze skoda casu. zo zaciatku som si myslela, ze sa to bude dat zvladnut, no v konecnom dosledku je to blbost na n-tu. navyse vam to ani trochu nepripomina saw? teda mne hej a to teda dost. ak to bol zamer tvorcov, tak sa tunel smrti moze zaradit len k nevydarenym kopiam. a ten zaver...no nema obdobu- taku blbost vsade neuvidite..

23. března 2007

No ja osobne som pri pozerani fillmu prisla o skvely zazitok tym, ze som uz mala kompletne asi 2x precitany scenar, takze som to uz vlastne vedela naspamat. No to nic nemeni na fakte, ze aj tak je to skvely film s vybornou zapletkou a (budem sa opakovat) skvelym koncom, na ktory perfektne nadvazuje 2.cast. Oplati sa vidiet. A este drobna rada: nepozerajte ho sami o 22:00... V tu noc som spala so zasvietenou lampou =))

3. března 2007
plakát filmu
Saw 2
Saw II
90 %

Bola som zvedava, co nam tvorcovia po mimoriadne vydarenej prvej casti ponuknu a musim povedat, ze dvojka ocakavania splnila. Teda aspon pre mna. Podareny film, to sa musi uznat. Ale jednotka bola asi o malicko lepsia. Mozno to bude aj tym, ze v prvej casti sme sa s hlavnymi postavami mohli oboznamit ovela viac, kym v dvojke to bolo suche "predstavi sa a zomrie" (niektori sa ani nepredstavili). Co sa vsak tyka konca filmu, tak dvojka ho mala podla mna este lepsi, nez jednotka. Zostala som s otvorenymi ustami... Vysledok je u mna slusnych 90%, aj ked by som radsej dala 95

3. března 2007
plakát filmu
Nezvratný osud 3
Final Destination 3
70 %

Kedze som videla len prvu a tretiu cast, nemam to s cim porovnat, ako to niektori robia. Takze hodonotim samotny film: Napad je celkom fajn, ze smrt ma plan, no aj tak si myslim, ze raz stacilo. Jednotka bola zaujimava, ale v dalsich dieloch to bude stale o tom istom, takze si myslim, ze uz asi nemali byt natocene. Dalsia vec, co mi vadi, su prilis brutalne niektore sceny (OK, je to horor, ale...). Ja osobne mam horory rada, ale skor nieco psychologicke a nie film, kde je len krv, krv a krv.. Zial, FD3 asi zaradim k filmom, ktore si asi viackrat nepozriem. Len ak by som sa priiiilis nudila...

3. března 2007
plakát filmu
Nezvratný osud
Final Destination
90 %

Smrt ma plan...

Zaujimavy slogan, ktory ludi pritiahne k tomuto filmu (tak ako mna). Vazne originalny, podareny filmik. No nie som si ista tym, ci mali byt dalsie casti natocene-predsa len to bude stale o tom istom. Aj ked som este dvojku nevidela, myslim si, ze prva cast je v tejto trilogii kultova, pretoze je neopozerana-neviete, co, kde a kedy sa stane, z ktorej strany smrt zautoci. No kvoli trosku slabsiemu hereckemu obsadeniu a takemu "americkemu" pocitu pri sledovani davam 90%.

3. března 2007
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
30 %

To co je za blbost... Tento film som pozerala v jeden nudny uprsany piatkovy vecer, ale v sobotu rano mi doslo, ze som sa radsej mohla poriadne vyspat.. Ako rozpravku to beriem, aj ked dej je maximalne blby, no nevadi. Viem urcite, ze tento film si uz nepozriem na 100%. Musim sa namahat, aby som prisla na nieco, co by tomuto filmu u mna pridalo par percent..

3. března 2007
plakát filmu
Hříšný tanec 2: Noci v Havaně
Dirty Dancing: Havana Nights
90 %

Nie je to moj zaner, tento film som kedysi obchadzala na mile. No vzhladom na to, ze ma v poslednom case nejak chytila tanecna horucka, tak som si to predsa len nakoniec pustila. Dej pre mna o nicom, za zmienku vsak stali skvele tanecne cisla a ten soundtrack-no bomba! Uz len pre toto take vysoke hodnotenie.

3. března 2007
plakát filmu
8. míle
8 Mile
70 %

a tak...co ja viem?...cakala som od toho viac. uz len kvoli tomu, ako bol tento film propagovany. v konecnom dosledku ma vsak sklamal. hudba ma u mna 100%, dej sa da zvladnut, ale nieco mi na tom este vadi..ak pridem na to, co to je, dam vediet :D zatial u mna 70%

20. února 2007
plakát filmu
Road Trip
Road Trip
100 %

Nemozem si pomoct, teenagerske komedie su stale o tom istom, ale aj tak si ich stale musim pozriet. co sa tyka Road Trip, vazne sa to oplati vidiet- uz len pre herecke obsadenie (partiu tych 4 chalanov milujem) =) a hlavne pre neopakovatelku scenu s mostom, pri ktorej sa smejem doteraz :D. Inac je to priemerna teenagerska komedia, ale kto ma rad takyto zaner (ako ja), tak si urcite pride na svoje.

18. února 2007
plakát filmu
Chicago
Chicago
100 %

Mozem sa pridat k tym, ktori predtym nemali v laske muzikaly, ani takyto styl hudby. Ale po prvom zhliadnuti tohto filmu som zmenila nazor. Chicago sa naozaj oplati vidiet. mozno sa budem opakovat, ale naozaj musim pripomenut, ze Cell Block Tango nema chybu!!! fakt skvely film..no nemam slov :) hlavne co sa tyka vykonu C. Zeta-Jonesovej. myslim, ze Oscara ziskala zasluzene

2. února 2007
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

jeej, vazne skvely film.. niet mu co vycitat (aj ked som sa na niektorych chybach zasmiala). a este mala pripomienka: baby asi saleli za DiCapriom...no mne sa viac paci Billy Zane :) ale to nevadi, v kazdom filme si "najdem nejakeho grazla.." =))

2. února 2007
plakát filmu
Zoolander
Zoolander
70 %

hh, no riadna blbost teda... =) ale clovek sa pri tom nasmeje. ked uz nie kvoli filmu, tak urcite aspon kvoli B.Stillerovi a O.Wilsnovi. ti dvaja spolu nemaju chybu :)

2. února 2007
plakát filmu
100 %

pridavam sa k nazoru, ze tento film sa naozaj oplati vidiet. ja osobne som sa na nom skvele pobavila :)) a nie nahodou chcem byt genetickou, hh, naklonujem si nejakeho takeho "idealneho chlapa" =))

28. ledna 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
90 %

Celkom dobry film. Nie je to sice moj zaner, ale aj tak som sa nan tesila. Ked uz sa o nom tolko rozprava... Aj tak ma vsak za srdce velmi nechytil- dokazom moze byt napriklad aj to, ze som pri nom 2x zaspala. Ale OK- uznavam, ze sa film vydaril. A Jonnhymu Deppovi rola Jacka neuveritelne sedi- je perfektny :)

27. ledna 2007

No neviem posudit, ci je tento film dobry, alebo nie. Sice som ho este nevidela, ale uz sa tesim, ci splni moje ocakavania. Obsah sa zda byt celkom schopny..

27. ledna 2007
plakát filmu
Matrix
The Matrix
100 %

Ano, ano, ano!!! Konecne film, na ktory som cakala. Uz vo chvili, ked som videla ukazku, som vedela, ze sa mi urcite bude pacit. Potvrdilo sa to- doteraz ho uz mam parkrat napozerany. A nemam problem pozriet si ho zas, aj ked ho uz, pravdu povediac, viem takmer naspamat. Zasluzene je to jeden z mojich najoblubenejsich filmov vobec.

27. ledna 2007
plakát filmu
Doba ledová 2: Obleva
Ice Age: The Meltdown
100 %

uf...no lepsie ako jednotka alebo nie? tazko povedat... mozno ze o malicku desatinku percenta bola asi dvojka nudnejsia. prvykrat som to videla v kine a poviem vam- tiekli potoky slz smiechu. lenze ked som si to o par tyzdnov pozrela doma, niektore dialogy a sceny som radsej preskocila, lebo boli skratka nudne. asi tak. 100% davam uz len kvoli skvelej vevericke, ktora je z celeho filmu bezkonkurencne najlepsia :))

27. ledna 2007
plakát filmu
100 %

hh, nema to chybu... :) dialogy su perfektne, nepoznam cloveka, ktory by sa na tom nezasmial. zasluzene 100%

27. ledna 2007